Shoppat

Efter jobbet idag hade jag några ärenden att uträtta på stan innan jag åkte hem. Passade då på att smita in i en antik-/loppisbutik som jag aldrig varit in i tidigare. Pratade en hel timma med butiksägarinnan om alltifrån att förverkliga sina drömmar till gamla föremål, skrädderi och yoga. Det kändes som att vi hade mycket gemensamt. En jättego tjej som jag absolut kommer att titta in hos snart igen!
Föll också för en hel del saker som jag bara var, hm, tvungen att köpa.

Två gamla skolplancher i lagom storlek som sonen ska få ha i sitt rum sen när det är renoverat.

Sen blev det en vacker gammal skräddarsax, ett cremevitt ovalt fat, ett nothäfte och två konserveringsglas. Behövde jag verkligen de där konserveringsglasen? Nä, egentligen inte, jag har ju tre stora lådor helt fulla med konserveringsglas på vinden, MEN (hör en dåres försvarstal), dessa hade hela packningar och klämmor till locket i perfekt skick.
Ja, ja, det är bara att skriva in fjorton saker på avyttringslistan (se inlägget om Nyårslöfte om du undrar vad min avyttringslista är ;) ).

3 kommentarer:

Pockethexan sa...

Hej Peter Olofsson heter jag som skriver dessa rader på din fina och trevliga blogg. Det jag nu gör är kanske inte helt okej i bloggvärlden, men ibland så måste man få göra små "fulingar".
Ja, vad gör jag för "fuling" då, ja bli inte orolig, det är inga konstigheter, jag håller på att "ragga" folk till mi "Lilla Frus" blogg" Men "Herregud" männsika! kanske du då tänker kan hon inte göra det själv? Nej, faktiskt inte det är där problematiken ligger, hon är ryggskadad efter en svårare förlossning, 3:e barnet; sedan 15 år tillbaka så är hon till största delen sängliggandes. (ja, nu går det ingen nöd på henne, hon är ju gift med mig, en alldeles förtjusande liten man som pysslar om henne i princip dygnet runt).
Ja, problematiken är ju att hon har lite svårt pga av smärta och medicinering att vara och arbeta med datorn lite längre tid, så nu spar jag in en massa jobb till henne genom att kommentera inne hos dig. Självklart så sköter hon kontakten helt själv med dig om ni "tivs" tillsammans och du gillar litteratur, det är i princip det enda hon kan göra är att läsa och sitta/ligga vid datorn. Idag har jag gästinläggat hos henne, men det brukar jag inte göra, hänt någon gång bara. Men nu tänkte jag överraska henne med att nästa gång hon öppnar sin blogg så "kryllar" det av glada tjejer som vill boktipsa eller bara skriva om livet, smärta och elände i största allmänhet(ler). Nej, så illa är det inte, Hexan tycker om att se till det "friska" hos människan! Dagens inlägg handlade om fornnordisk mytolgi och det passar henne perfekt, hon är en riktig "vikingahuldra"!
Ja, stollen som skriver dessa rader heter Peter Olofsson och bloggr normalt på www.oumberligating.blogspot.com
PS: Det blir lite av massutskick denna kommentar så det kan hända att du "drabbats" av familjen Olofsson förut och gillade du inte oss då, så kanske du inte gör det nu heller så strunta bara i att kommentarssvara, fast då går du miste om mycket för trevligare människor får man leta efter, ja, ialla fall när det gäller min Fru, jag är väl som män är mest "grymtande" och "hungriga"!
Nej, som sagt nu ska jag inte stjäla mer utrymme i ditt kommentarsfält, läser alla bloggar som jag skriver detta i, säger det igen fin och trevlig blogg!

Under en vind sa...

Vilka fina fynd!!!

Mysig blogg du har med fina bilder!

Ha en fin solig dag! Kram!

LillaFlisan sa...

Åh! En själsfrände!!

Men tyvärr måste jag erkänna (viskar) att jag har redan brutit mitt köpstopp för i dag följde jag med en kollega på loppis på rasten ( visst är man väl lite skadad, fniss)
Och då kunde jag inte låta bli att köpa på mig några små dukar....

MEN dottern ska stå på loppis nästa vecka och samla in pengar till en skolresa så jag får väl skänka bort lite extra mycket så att jag åtminstone hamnar på plus minus noll!

Stor kram och du, vilka fina bilder du bjuder på här inne på din fina blogg!

Flisan