Håll utkik!

Heeej på er!
Jag har de senaste tre dagarna haft superkrångel med min dator och internet (gjorde väl nåt fel när jag skulle installera bredband antagligen), men när jag förhoppningsvis får ordning på teknikstrulet igen så att jag kan ladda in bilder från kameran och uppdatera bloggen hemmifrån ska jag ordna en liten utlottning. Mer om detta i nästa inlägg, så håll utkik!

Kram!

8 kommentarer:

Lilla Blanka sa...

Halloj, jobbigt med teknikstrul :(

Jag har dej på bevakning, så jag inte missar nåt ;)

Kraaaam

Fröken Fräken sa...

Ja, visst är det störigt när tekniken krånglar och man har en massa på gång? Här har nätet varit märkligt, och vissa bloggar går det inte att kommentera på..?!

Min pappa är nog lite FÖR verksam. Han bara sätter igång utan att tänka igenom innan. Plus att han har den inställningen att bara något håller så behöver det inte se snyggt ut... suuuck!
Men ikväll ska operation Återställning Av Tygskåp inledas. Nya skruvar har inhandlats, gångjärnen ska skruvas om och sedan blir det spackelpartaj.

Börjelundskan sa...

Hej igen!
Jag håller med, man blir ju helt tossig i hjärnkontoret när burken krånglar. Sånt där ska ju bara flyta på liksom. Men den som väntar på nåt gott....... väntar aldrig för länge. Det låter spännande med utlottningen, jag kommer hålla koll va så säker.

Kraam Cin

Floralis sa...

Hej Carina!
Härligt att få njuta av dina bilder igen. Det har varit si och så med bloggandet just nu. MYCKET att göra... ; ) Bli inte borta för länge. Saknar dig redan.
Såg ditt inlägg tidigare om prestationsångest och reportage tankar. Vi har varit med om ett inredningsreportage nyligen. Jag kände exakt likadant som du innan jag tackade ja till erbjudandet. Vi har fått flera erbjudanden. Allt från stylister till skribenter och fotografer. Jag kände mig väldigt splittrad dels för att "utelämna" vårt hem så där till allmänheten men sen kände jag att jag är väldigt stolt över allt arbete som vi gjort så varför borde inte andra också få se det... : ) Sagt och gjort. Jag valde professionella skribenter och fotografer som är där för att göra sitt jobb och inte där för att styla om ett hem. Ärligt talat börjar jag bli less på alla "vita, lantliga hem" som liknar en kopia efter den andra. DU och ditt HEM vill jag definitivt se i ett nummer av Lantliv! Varför?
Jo, för att det är personligt! Det är inte "perfekt".
Vad jag menar med det är ett hus med räta vinklar och rent målade väggar... ; ) Det är härligt lantligt med avskavd färg, skön harmoni och underbara färger med inspiration från naturen.
Jag tycker att du ska sudda bort prestationsångesten och vara nöjd med det ni har. Se det vackra i den gamla tapeten, spruckna fönsterbågarna och knarrande dörrar. Jag älskar det och tyvärr har jag renoverat bort lite för mycket av det... (min andra halva av mig är pedantisk... ; )
Vad vill jag ha sagt med det här månne? Det blev en lååång kommentar. Jo, låt ingen komma hem och styla om ditt hem utan ge någon med erfarenhet och rätt fotografiskt öga att göra ett reportage från ert hem precis som det ser ut. Det är vackert som det är! : ))
Kram: Anneli

Livs Lyst sa...

Hei Carina-venn!

Ja lykke til med det der tekniske.. Ikke alltid like lett... Når slikt svikter, sliter jeg. Men du får det til!

Nå skal jeg vise kjæresten min bloggen din. Det har jeg jo gjort flere ganger, men du legger jo ut så mye fint!

Klem klem ;O)

Romantiska Hem sa...

Vad roligt att man kan inspirira någon! Ja, du phu tekniken har krånglat här med i 1 ½ vecka nu och det är ju för töligt! But I will be back! Kram Petra

Smycken och Smulor sa...

Har du uppdaterat till Internet Explorer 8 så är det förmodligen därför det krånglar! Jag och flera andra har haft samma problem. Prova att avinstallera det isåfall!Marie-Louise

Inka sa...

Hallojsan!

Då får jag hoppas att det ordnar sig med din dator å det snaraste.

Hoppas du haft en trevlig nationaldag i allafall.

Kram Inka