Vi vet inte ens vad det är för något...

Det första träd som blommar hos oss på våren är ett som har vita mandeldoftande blommor på bar kvist. Det är helt övermäktigt när det blommar. Hela gården fylls av den underbara doften. Då är det vår på riktigt!

Kommentarer

Underbart!!!!

Varmaste kramarna Elin
ÅÅÅÅÅ så utrolig vakkert...

ønkser deg en herlig uke o=)

klem O=)
Å så vackert! Vilket härligt träd! Visst har vi en underbar tid just nu! Kram
Hulda sa…
Fantastisk vakker blomstring! Så nydelige bilder du har tatt, koser meg med dem! :) Kan tenke meg det må dufte herlig i hagen.
Millas hem sa…
Hujedamej vilka bilder som möter mig! Att dregla är inte speciellt kvinnligt, så kalla mig i såfall...okvinnlig!!=)) Jisses Carina! Såååå vackert!!!


Kram till dig mästerfotografen!
Kamomilla sa…
Oh så vackert och fantastisk såna bilder du tar!!
Lilla Blanka sa…
Hej goa vän!

Underbara bilder på ditt blommande träd! Jag hade gissat på äppleträd för jag har ett som är väldigt likt =) Men jag är verkligen inte någon trädexpert, hihi

Köket.. jo det går sakta framåt. Det är otroligt mycket underarbete, det hade varit så mycket enklare att bara byta ut skåpen och ha allt precis som det var (fast nytt), men vi vänder ju allt upp o ner liksom, så då tar det tid. Idag har Niclas spårat en ny kanal för vedspisen i murstocken.

Kram gumman, och förresten.. Carina, du säger väl till när du har loppis :) för det vill man ju inte missa

Mia

PS Mac är outstanding för bildbehandling så skall du ha ny dator är det ju helt klart att föredra.
hej sötis, guuuuuuu jag får gåshud såååååå vackert carina!
må bäst, varmkram lotten
Anonym sa…
Underbart!!!!!!!!!! Dina bilder är sagolika. Kram Sofia
Christina sa…
Hi Carina

Thanks for your visit and for adding me on your bloglist...gosh I am a lucky girl :-) I love your style, your photos and you give amazing inspiration - just fantastic!!

Nu vil jeg vende tilbage til min blog og sætte dig på min blogliste :-)

Nyd din dag - vi ses :-)
linnea-maria sa…
Kan det vara någon slags prydnadskörsbär? Vackert är det hursomhelst och den där doften låter fantastisk. Ha det fint /therese
Åhhhh, vad ljuvliga blommor, jag skulle först säga nåt äppelträd, för det är väldigt likt, men när du säger att det luktar gott vida omkring så blir jag osäker. Hur som helst är det gudomligt vackert.:)

Hä en underbar vecka sötis. Kram Cin
Så vakre bilder, blir veldig motivert for fotograferinga av bildene her! Så var det fotograferinga da..... Har Sony speilreflekskamera, men kan lite om hvordan man bruker de ulike funksjonene og hvordan man stiller inn kamera til ulike behov.

Vil du dele litt av dine erfaringer og tips blir jeg kjempeglad!


Ha en god helg!

Hilsen Gry K
annhelin sa…
Hej Carina, vad fina bilder du har.
Jag sökte på "blommor på bar kvist" och kom till din sida. Vi har nämligen ett träd i byn som alltid blommar först med massor av små vita blommor. Det liknar dina bilder och blommorna doftar mycket skarpt. Skulle också vilja veta vad det är för träd.
Anna :)

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin