Reportage i Leva & Bo

Hur har ni det i den härliga sommarvärmen? Här blev visst en rejäl bloggsemester.

Själv har jag åkt på en sommarförkylning men njuter av att vara ledig och att solen skiner ändå.

Förra helgen hade Anna och jag med ett reportage i Expressens helgbilaga Leva & Bo. Ett hem i amerikansk stil. Tack Rose-Marie för en härlig dag och för att du introducerade chevreost med honung och rostade pinjenötter för mig...sååå gott!


Ha det gott så hörs vi snart igen.

Sommarens stora utmaning...och ett tips till er!

Idag regnar det och jag passar på att visa er vad jag pysslar med soliga dagar :)
Uppbyggnaden av vedboden som blåste ner under en storm i höstas.
För en vecka sen ungefär kom en kranbil hit och med hjälp av några vänner kom taket på plats på den återuppbyggda stommen. Jag var så nervös innan, men det gick jättebra!

Vill du se hur det såg ut i höstas när den var under uppbyggnad första gången och efter raset så kan du titta HÄR och HÄR.


När så taket var förankrat i stommen började jobbet med att sätta panel på väggarna. Här har det just påbörjats men sen bilderna togs har ännu fler panelbrädor kommit på plats....och nu måste jag iväg och köpa fler innan jag kan fortsätta :)


Sen tänkte tipsa er om att Annika som har butik Gräddelin i Trollhättan planerar en höstinspirationsdag med loppis/brocante i anslutning till sin butik lördagen den 17:e September. Vid butiken finns en mysig bakgård där man kan sitta och fika och bakom butiken finns en gammal stenlagd gata i ett gammalt vackert hamnmagasin där det kommer att bli en mysig loppis/brocante och DU kan vara med. Gå in på Gräddelins sida och läs hur du gör för att anmäla dig om du vill vara med.
Jag har redan fått ihop en rejäl hög med fina saker som inte får plats här hemma och som jag tänker ta med mig dit :)

Hoppas vi ses där!

Reportage i Lev Landlig 4/2011

Förra sommarens varmaste dag var Anna och jag med och förevigade "Anna - Vita rosor och Förgätmigejs" födelsedagsfest. Anna är otroligt kreativ och har också en mat och bakblogg. Tack Anna för att vi fick vara med och föreviga din dag!


Tack för tipset att mina bildserier är för stora för att synas i sin helhet på ipad! Så nu undrar jag....ni som surfar på en pad....är denna bild för bred för att ses i hela sin bredd??? Denna är 800 pixlar bred, kanske borde jag göra dem ännu smalare?

Snart återkommer jag med bilder på vedbodbygget ;)))

Kram på er!

Reportage i BoligDrøm 6/2011

Nu finns Malins och Johans mysiga uterum med i BoligDrøm. Jätteroligt att de dessutom valde en av bilderna som framsida :)))

Kika gärna in på Malins blogg, Norregården!...och för er som undrar vad sjutton jag sysslar med eftersom jag är så osynlig i bloggvärlden för tillfället, så kan jag med stolthet berätta att jag bygger upp vedboden som rasade i höstas. Nu är golv och tak lagat och jag är klar med den nya stommen så det har blivit dax att beställa en kranbil som ska komma och lyfta på taket på stommen igen. Ska se om jag kan ta lite bilder och visa er nån dag :)

Ha det gott så länge!