Baka tunnbröd i vedeldad stenungn

På vackra gården Norrfrid i Sollefteå driver Eija och Mika
gårdsbutik och Bed & Breakfast. I källarvåningen där den
gamla orginalinredningen är helt intakt finns en bakugn där
de gräddar de godaste tunnbröden.
För recept och tillvägagångssätt, se Gård & Torp 10/2013.

Norrfrid på nätet hittar du HÄR.





Foto: Carina Olander | Av: Anna Truelsen

6 kommentarer:

Marit Bekkevold Skoglund sa...

For ett flott kjøkken.
Nydelige farger og god stemning.
Dette var superkoselig.
Vennlig hilsen Marit

Miriam Stribeck sa...

Åh gud så mysigt ställe! :)

Norrfrids Eija sa...

Så oändligt vackra bilder Carina! Är så nöjd med reportaget och nu ser jag fram emot resten! Ha det gott,
Kram Eija

toves sammensurium sa...

Så vakre og "ekte" bilder...kjenner duften av nybakt brød helt hit nesten!!!
Koslig innlegg!!!!!!!!!
Toveklem :)

Julia sa...

Las fotografias trasmiten, son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, es genial, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
Elracodeldetall.blogspot.com

Diana Elizabeth - lifestyle + photography sa...

Oh my goodness your photos are so dreamy!!! I love this kitchen, it makes me want to redecorate ours :)