Vid dalälvens strand

Malin och Hasse drömde egentligen om ett riktigt gammalt hus från början,
men den vackra utsikten över Dalälven gjorde att de föll för ett hus från
1968 istället. Huset var inte renoverat sedan byggåret och en gedigen
upprustning tog vid när paret tog över huset. Väggar slogs ut och huset fick
en öppen planlösning som gör att huset känns oerhört rymligt.
Med öga för detaljer har Malin loppisfyndat det mesta i huset och därför
har de ett hem som blivit väldigt personligt utan att ha kostat skjortan.

Nu finns reportaget som Anna och jag gjort ute i Bolig Pluss 12/2015

Följ gärna goa Malin på Instagram @malinhogsved






Tusen tack för att vi fick komma till er!

XO

2 kommentarer:

Malin Högsved sa...

Tack så hemskt mycket för att ni kom till oss! Så himla fint reportage ♥

Kram! det

Malin Högsved sa...

Tack så hemskt mycket för att ni kom till oss! Så himla fint reportage ♥

Kram! det