Dragning i utlottningen och dramatik

Hej mina vänner!

Så har det blivit dags att dra en vinnare i utlottningen av tavlan/kortet.
Vinnaren är Hulda! Stort GRATTIS till dig Hulda!
Maila mig din adress så skickar jag den till dig med posten.

Idag har det varit varit dramatik här hemma!
Efter lunch idag upptäckte M att en hjort trasslat in sig med hornen i elstängslet (som tur var var inte strömmen på). Den hade antagligen trasslat in sig under natten. En lång sträcka eltråd satt hårt snurrat runt hornen och en avbruten staketstolpe satt också fast. Den hade dessutom fått tråden ett varv runt halsen.


M hämtade snabbt en avbitare och medan vi hjälptes åt att hålla fast hjorten så klippte M först av tråden som låg runt halsen så han kunde få luft igen och sen började arbetet med att klippa loss all tråd från hornen.


Det tog en bra stund men tillslut var all tråd borta och vi kunde låta den springa iväg i frihet igen. L som fotograferade händelsen sa, det händer mycket här hemma! Ja inte trodde vi när vi vaknade i morse att vi innan dan var slut skulle ha suttit på, och hållt fast en vild hjort! Hoppas att den snart hämtar sig från skräckupplevelsen, stackarn´.

4 kommentarer:

Hulda sa...

Men, oi, så heldig jeg var! Skal straks sende deg mail.

Det var virkelig flott at dere greide å berge hjorten. Ser ut som den er veldig glad over å få friheten tilbake.

Livs Lyst sa...

Hei Carina!!!
Skal si det har vært action hos dere da!! Kan tenke meg at det var litt hektisk der da... Det er jo ikke hver dag man kommer i nærkontakt med villhjort!!!!
Veldig gøy for oss andre å se bilder etterpå da ;O

Det er så utrolig kjempe koselig å komme inn på din blogg! Det er lilksom noen bloggere man får litt ekstra kontakt med, og siden du skrev den mailen til meg, ER DU EN AV DEM!!

Håper vi kan "knotte" litt att og fram og bli mer kjent.

Huset deres, jeg må si det igjen; er en drøm!!

Ha en kjempe fin dag så "prates" vi!
Klem fra L- jo ;O)

Fröken Fräken sa...

Ja, tänk vad det kan hända saker.. den som sade att det var lugnt och fridfullt på landet visste nog inte vad han pratade om. Vad bra att historien fick ett lyckligt slut!!

Myriam sa...

Sympa! Ouf tout est bien qui finit bien!