Hej på er!

Efter jobbet idag var jag en sväng till en butik som jag upptäckte för inte så längesedan. Jag köpte skolplanscherna till L´s rum där om ni minns dem. Idag fyndade jag ett fint fat i porslin och nånting som är en självklar vardagspryl för de flesta. De flesta har dem och använder dem utan att tänka på det. Jag har irriterat mig mycket på de nyköpta jag har för de brukar vara i så dålig kvalitet, och idag fick jag tag på en hel korg med gamla sådana. Vilken lycka! Men vad är det då undrar ni . . . Gamla klädnypor i trä med kraftig fjäder med grym spänst i, och så är de så där vackert sammetslent slitna av många års flitigt användande. Har inte hunnit fota fynden än men det ska jag göra vid tillfälle så jag kan visa er.

Idag får ni istället se kakelugnen i sovrummet, den har jag inte visat tidigare.


Jag önskar er alla en härlig vecka! Kramelikram på er!

7 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vilken fin kakelugn!!

du vilka vackra bilder i inläggen nedan från Dk..
Så vackert du har fotat på sommarblommorna!!

vi ska bo i Hennes strand i sommar närmare bestämt v 32..Legoland står på listan med..

Trivsamma butiker vore ju kull..loppisar hade vart högvinsten..

Ha det så bra..
kram Anna

My Lovely Things sa...

ps..
jag länkar dig..
kram anna

Lilla huset på prärien sa...

UNDERBAR!! Vem vill inte ha en sådan vacker kakelugn. En sådan kan jag ju bara drömma om som bor i ett gammalt 60-tals hus... de passar bäst i de riktigt gamla husen eller lägenheterna. *avis*

Ska bli kul att se dina klädnypor. Jag hittade också för lite sedan men det var den gamla varianten utan fjäder på.

Kram Jenny

P.S. Jag länkar också om det är ok? D.S.

Federica sa...

Oh wow! You really made my day!

Kristin sa...

Så kul att du skrev hos mig på min blogg, så att jag hittade hit. Vilket härligt gammalt hus ni verkar ha, liknar vårt en hel del! Jag kommer nog tillbaka hit snart igen! :-)
kram Kristin

Kristin sa...

å, nu var det jag igen... så himla charmig blogg du har, förlorade mig i alla gamla inlägg. Så härliga foton du tar, det är fint ljus i dem, och vackra saker som fastnar framför linsen...! Jag har redan lagt upp dig som länk på min blogg. hoppas det var ok!

Märker att vi är lite lika, jag har ju också hästar, och så får istället för getter som du. Scrappar lite ibland (hinner inte så mkt), gillar bevara gamla hus och detaljer i dem men ändå försöka få det modernt... så kul det var att hitta en "tvillingsjäl"!

KRAM! K

Malla sa...

Oj, vilket fint hus ni bor i och vilken fantastisk stil du har!
Underbara bilder!
Hit kommer jag absolut tillbaka!!

Kram