Vill ni tjuvkika lite i badrummet?

Badrumsbygget fortskrider. Vi har ju hållit på i 4,5 år till och från (mest från) men nu äntligen börjar vi se en ände på allt arbete. Tänkte visa er en liten liten tjuvkik.

Ett par bilder på det lilla maskinrummet i badrummet där vi ska ha tvättmaskinen instoppad (åtkomlig från utsidan), vi har varmvattenberedare, hydropress mm där inne och ska också ha lite hyllor för förvaring sen.Visar också en bild av bröstpanelen. Fönsterfodret ska målas grått. Bild på det kommer senare :)

7 kommentarer:

My Lovely Things sa...

Det ser jätte trevligt ut.
kan riktigt föreställa mig hur fint det kommer att bli..
kram Anna

Anonym sa...

Fasen va rediga ni e!!!
Annat än mitt fuskbygge detta... men känn er välkomna att lämna kanelbullar på trappen när ni har vägarna förbi igen... haha! /AK

Made in Persbo...Carina sa...

Redigt å redigt, jag vet just inte det, men att kalla dig fuskbyggare vore ju som att svära i kyrkan! Vet ingen som är så grundlig och noggrann som du!

Ja det blir väl utanför dörren vi får lägga bullarna för efter förra besöket vet jag inte om du vågar släppa in oss igen :) ...L undrar fortfarande varför inte vi också kan ha en råttfälla i bilen *ha, ha*

johanna sa...

Hej
å så fint det kommer bli!!! Vilka underbara bilder du tar. Jag ser så fram emot o komma till er!!!

Bytte du sladd på din lampa? Var gjorde du det iså fall , för jag behöver byta ut hela fästet men vill ju att den ska se ut som den gör=)
Kraaaaam

Shabby Homestyles sa...

I can't understand your language, but I love your pictures and Style.

BR Melly

Marie sa...

Badrummet ser jättefint ut, kommer att bli toppen när det är färdigt!

Vilka vackra bilder du tar och vilket underbart fint hus ni bor i.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Fröken Fräken sa...

Det ser ut som en väldigt vacker grund att skapa resten av badrummet på! Och härligt stort! Önskar att jag hade några fler kvadratmeter att bre ut mig på i mitt lilla hemmaspa!..

Tusen TACK för alla dina ambitiösa råd om hur jag ska kunna fota mot ett fönster! Det är rent otroligt vilken hjälp man kan få med vad som helst här i bloggvärlden. :-) Här ska testas med kameran i helgen, den saken är klar. Tyvärr har jag ingen systemkamera med stativ så att jag kan mixtra enligt experten, men jag ska testa det andra. Om jag lyckas, det är en heeeeelt annan sak! ;-)

Ha en riktigt härlig helg nu!!