Köket i sommarskrud

Halli Hallå!

Sommartid när vi plockat ur innanfönstrena i hela huset flödar ljuset in även i köket som bara har ett fönster.


Lampan över bordet är borta för att lätta upp och släppa in ännu mer ljus.


Till höger syns lilla köksfarstun med de ännu så länge solgula väggarna. Den smala dörren till vänster om köksfarstun är dörren in till vårt lilla skafferi.


Skulle behöva sätta upp nån form av gardin i köksfönstret, för solen bländar så vid frukosten.

Nu ska jag natta L och sen ska jag ut och harva gårdsplanen.
Kram på er!

Kommentarer

Sakralt vackert! Och välstädat! Här är det bara en enda härva av kläder, plastpåsar och väskor som jag inte hunnit bära ner i förrådet. Semester kan det inte bli fort nog igen så att man hinner med allt vad man vill göra!

Mitt prickiga vita tunna tyg som jag fyndade idag skulle nog fladdra vackert i ert köksfönster... ;-)
Vackert kök med härligt ljus.. Kan förstå att du vill ha en gardin så du inte får solen i ögonen vid frukost men så vackert det är utan gardin ändå..

Önskar dig nu en fin kväll och natt..

kram
Mia
Hej Vännen !!
Åh vad fint du har det..
Vilket underbart bord!!

Soffan är så fin med..Du har ett otroligt stämningsfullt hus..Skulle vara roligt att koma och hälsa på ..vi kan ta det till hösten när allt har lugnat ner sig..

Nu ska jag äta lite glass..mums..
ha det så bra..
kram anna
Floralis sa…
Tjenixen!
Vilket vackert kök och underbart ljus. Gillar trasmattan... : ))
Såg ditt tidigare inlägg och vill tacka dig för att du påminner mig om att Sommar med Ernst har börjat!
Hur har jag kunnat missa... Jag har nog inte hunnit njuta av TV på ett bra tag...
Måste gå och se efter om det går i repris!
Kram: Anneli
Riktigt fint kök. Ljust och härligt. Vi håller på att göra om vårt kök. Hur har ni gjort med vitvarorna? är de integrerade? :) Jag hade med skaffat en gardin. Det är jobbigt med solen i ögonen :)
Herregud så fint du har det!! Den där fina trasmattan hade inte fått ligga ifred för mina tre små illväder... Ljuvliga golv och härligt lantligt, vackert!! I'm impressed!

Kram Jenny
mammagumman sa…
Visst är det skönt när man tar bort innanfönstren och ljust liksom förändras. Hos oss känns det som om rummen blir lite större. Och lika fint är det att sätta in dom igen på hösten då man liksom boar in sig. Fint i köket också. Ser mysigt ut! / Ana
FEDERICA sa…
I'm loving that house!
*skrattar* du e go du Carina! Nej, ingen risk att jag är mindre än dig på bredden i alla fall. Attans vad tjock jag har gott och blivit nu med barnen. Måste bara ta tag i det snart! :) Spelade ju fotboll mot sonen i söndags och aj, aj vad ont jag har i mina knän nu! Massor av övervikt... + operationer några gånger tidigare *suck*. 1.68 lång så det är väl inte jättekort antar jag.

Du har det så otroligt fint hemma hos dig! Jag vill bara se mer och mer. Kan du inte ta filmkameran och bara filma allt!! Och sen lägga upp på Youtube *ler*

Kram J
Åååhhh, vilket härligt "bonnakök" du har. Jag blir så inspirerad av att se dina bilder, vilket underbart hus ni har. Håller med ovanstående, kan du inte filma och lägga ut det på "youtub" Jag får massor av ideér till vårat kök nu när vi ska ta tag i körenoveringen till hösten. Nu ska det letas trasmattor på loppis.

Kraaam på dig. Cin
Ps. glöm inte "Stenmurn" (på häradsdialekt) fniss.
hmm! ursäkta stavningen sjuhäradsdialekt ska det va.

Cin :)
FEDERICA sa…
Hello darling,
I use PICNIK is easy and funny!

http://www.picnik.com/
Mjuka sa…
Du har ett oerhört vackert kök!! Älskar det!
Kram Malin
mammagumman sa…
Kul att du kikade in hos mig och att du gillar min lilla shop!! Vad synd med sjalen. Det är supermysigt, men man kan behöva lite coaching, så alla mina kunder får en grundlig genomgång vid köp och är välkomna åter med barn och sjal för tips och råd om det bökar till sig. Ha en fortsatt fin dag! Kram anna
Oh WOW!!! Hvilket underbart stort og lyst kjøkkenrom dere har!! Ååå jeg blir så begeistret for bilder som dette. Lyst, friskt og luftig uten for mye dill og dall. Helt enkelt herlig :) Javistt er det skjønt som lyset flommer inn nå, og jeg passer på og fotpgrafere så fort jeg har ryddet og ordnet til litt. Da har jeg noen gode minner og titte på når den gråe kalde vinteren kommer.

Ha det så godt!
Klem/Aina
LIVS LYST sa…
Hei kjære Carina!!

JA, gjett om jeg har kost meg i den idyllen!!! Jeg har lagt ut flere bilder idag og skal legge ut ENDA flere bilder om en stund. Det var så vakkert!

Det hvite huset og stedet i bukta, er et familisted. Og jeg er heldig å kjenne eierne godt! ;O)
Heldige heldige meg !!!!!!

Det var fantastisk!

Og nå gleder jeg meg til å "snuse" litt rundt her på bloggen din og se hva du har lagt ut de siste dagene. Sååå gøy å se litt mer fra innsiden av huset ditt. Det som jeg har så lyst å se HELE av!! ;O)

Kos deg i varmen. Det er skikkelig godt og varmt her nå. Og jeg nyter det!

Klem fra Liv

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin