Köksfarstun

Hej, hej!
Idag har jag och L varit och badat. Vi har 20 minuter med bil till en av Vänerns vackraste stränder. Vi byggde sandslott med vallgravar, ritade figurer i sanden, badade och fikade. Härligt!
Idag visar jag bilder från vår lilla lilla köksfarstu. På en av min mormors och morfars gamla knoppbrädor hänger diverse bra att ha grejer.

Ärvda sopkvastar, sopskyffel, stövelknekt och mitt hemsydda förkläde med klädnypor i. Praktiskt att ta på sig på väg ut till tvättstrecket när tvätten ska hängas ut.


Den solgula färgen på väggarna har jag inte velat göra något tidigare för jag har inte kunnat bestämma mig för vilken färg jag skulle vilja måla den i istället men sen en tid tillbaka är det bestämt och färgen är tom inköpt så nu väntar jag bara på att jag ska få tid att sätta igång :)
Vit linoljefärg ska brytas med obränd umbra som kommer att ge ljust nougat-färgade väggar. Dörrfoder och golvlist blir i en mörkare nyans av nougat.
En härlig helg önskar jag er alla! Kraaam!

Kommentarer

Marie sa…
Hej Carina!

Vilken mysig köksfarstu ni har och så mycket fint som hänger på den underbara knoppbrädan.

Har så dåligt samvete för att jag inte har hunnit maila dig än, men jag har haft så himla fullt upp. Tror jag bestämmer att jag mailar dig när loppisen och allt är över och jag kan koppla av lite mer. Så vi hörs antingen på söndagkväll eller på måndag.

Ha en riktigt härlig helg!
Kram Marie
hillo där jisses sååå fin farstu, vilken underbar bild! ohhh dina färgvisoner kommer att bli underbart! ha det gott, varmkram lotten
Vilken underbar farstu!!! Och snyggt med knoppbädan och alla vackra ting som hänger där.... nougatfärgen blir nog jättesnygg men på ngt vis var det väldigt läckert, varmt och unikt med den gammeldags gula med.... Ha en skön helg! Mari.
Hej Carina!!

Jag älskar de där gamla knoppbrädorna, de är bedårande och jag önskar att jag kunde trilla över ett helt gäng sådana! Jag hittar inga på de loppisar o auktioner jag går på minsann... :(

Vackra bilder!

Kram Jenny
pysseltanten sa…
Vilken fin liten farstu!
Här har det oxå badats idag...=))))
Får passa på o njuta av de hääärliga vädret!
Kraaamizar Git
Hallojsan!

Vilken underbar farstu du har. Jag vill åxå haaa en farstu!! Får fråga om W kan bygga en åt mig (fniss). Det måste vara jätte praktisk att ha en sån där, så man kan förvara lite grejer som man inte kan vara utan. Nougat låter ju jättesnyggt. Hmm.... nu börjar mina synopser i ideéverkstan jobba igen, det är sanslöst vad ideér man får av allt bloggande.

Natti natti Kram Cin
Hulda sa…
Så flott dette så ut! Nydelig den knaggrekken etter besteforeldrene dine. Den passer jo så godt der med gamle saker på. Høres ut som det er fine farger du har valgt å male i.
Julia sa…
Hej! Vad fint du har det här. Du verkar sprudla av kreativitet och ha en himla massa energi! Härligt tycker jag :)
HejVännen!!

Åh vad vackert! så otroligt mysigt i din köksfarstu..
Så fina saker på den otroligt vackra knoppbrädan--inget går upp mot de gamla..

Har vart på lopis i morse..hittade fna fynd..just nu har jag fyttvärmen in och gör lite marmelad..gott..gott..

barnen längtar efter att bada..så vi ska nog snart gå ner och ta ett dopp..
ha det så bra..
kram anna
Lyckos dig som har sådana där gamla knoppbrädor! Jag har letat och letat utan att hitta sådana. Har sett nytillverkade, men de har inte sett riktigt rätt ut.. men nog borde man kunna ta en bräda, lite trästavar och tälja till och fixa sin egen knoppbräda? Det har jag tänkt göra under sommaren iaf..

Underbart det lät med att bada, känner att jag saknar ute- och naturliv här i storstan. Är ju ingen riktig lanttjej, men jag är inte heller någon riktig storstadstjej heller har jag upptäckt.
STENLYCKA sa…
Vilken vacker knoppbräda och så många fina saker som hänger på den.
ha det skönt i sommarvärmen!
Kram
LIVS LYST sa…
En slik knaggrekke bare drømmer jeg om å få tak i, Carina. Du er heldig og da!! ;O)

Hilsen meg

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin