Har hon fått fnatt precis?

Ja man kan säkert undra eftersom jag lägger ut en bild av vårt badrumshandfat med rinnande vatten. Men högtidligt vill jag faktiskt presentera just vårt rinnande vatten!
I SEX ÅR har vi bott i huset utan att ha ett badrum. Mina arbetskamrater tycker det ska bli jätteskönt att jag äntligen kan duscha igen *hi, hi*
Det ska i alla fall bli skönt att kunna gå på toa busenkelt, slippa borsta tänderna vid vasken i köket, kunna starta en maskin tvätt och duscha utan att behöva traska iväg ut.

Visst ännu är allt inte klart men det är på god väg. Det som återstår är Badkar, kamin, förvaringshyllor, fönsterbänkar och lite annat piff som att skrapa och måla en dörr, montera lås, fixa fläkten, måla ett skåp. . .tja, som ni märker är det en del kvar men det KÄNNS nästan färdigt och vi har VATTEN tra la la!

Ville visa hur vackert kvällssolen skiner genom det munblåsta fönsterglaset. Det blir ett skimrande mönster, fullt av liv.
Mer bilder från badrummet kommer när vi är helt klara där inne. . .och då ska ni få se badrumsbilder tills ni kräks, tihi!
Kraaam. . .nu ska jag in i badrummet och skruva lite på kranarna. . .

Kommentarer

Lilla Blanka sa…
Åhh! Grattis får man väl nästan säga då *hihi* Vad underbart det mnåste kännas!
Jättevackert handfat, och så fint ljuset strilar in mot väggen..!

Köket ja, det är i planeringstadiet, vi har inte börjat riva än. Vi vill gärna ha hem lite material innan. Men vi har bestämt oss för en stor porslins-ho, lite andra "detaljer", men skåp..ja där dividerar vi än..Jag vill ju "plocka ihop" lite, du vet, en köpmansdisk, vackra skåpsluckor, ett gammalt vitrinskåp..och skafferi..ja och sånt här tar tid att bearbeta fram, även om man är gift med Herr Blanka ;)

Kraaaaam
Mia
hallå du härlig!

vad glad jag blir för din skull. det är ju nåt man tar för givet och när mana inget har så blir det lite mankemangit, dra på kranarna du, fnissar! du skriver alltid så livfullt carina, gillar det, blir varm här, du känns så himmelens äkta!!! och ljuset då, sååååååååå fint! här hemma gick vi taket då en närliggande fotbollsplan har monterat in hallogen spots och de är tydligen oriktade...så min lille gus ligger med spot rakt i nunan, morr vi har mejlat och klagat...kramis på dig! lotten
Tulipa sa…
Hej Carina!
Jag förstår din lycka!
I nya butikslokalen fanns inget vatten, annars hade vi hyrt där innan lokalen blev till salu. Men ingen hade velat kosta på indragningen av vatten. Så nu gjorde vi det då. Efter nästan 100 år var det vatten i huset. Det kändes stort att kunna vrida på kranen och där kom vattnet..JUBEL!

Så jag jublar med dig ikväll!
När man inte har något självklart så inser man hur mycket man saknar det och så bökigt (omständigt) allting blir!

Du vilket vackert ljus...sånt älskar jag!

Kram Mariette
Jiiiihaaaa, good for you tjejen!!!!

Hälsa arbetskamraterna från mig och säg att dom är värda en tårta,.........bara skojar *fniss fniss* sååå farligt va det nog inte. Vi hade åtminstonne vatten innan vi blev färdigt med vårt badrum,....men "huuuvale" jag fick ducha med spindlar som sällskap stora som en näve,...åh jösses alla gråsugger ska vi inte prata om. Ser fram emot att se ert vackra badrum, när det blir klart.

Tycker att du har fångat ljuset vackert på väggen från det munblåsta fönstret, rädd att jag upprepar mig, men jag blir så berörd av dina vackra bilder av erat hem.

Natti natti! Kraaam Cin
Fågel Blå sa…
Hej grattis till det rinnande vattnet fniss, jag vet hur det är vi bor också i ett gammalt hus som har mycket fix kvar.... för oss räcker inte tiden till...
Kram Kathrine!
Godmorgon!!
Åh va vacker bild Carina..Jag suktar alltid efter vackra fönster..De munblåsta glasen ser så levande ut!!

Grattis Grattis!! Tänk att ni har vatten..helt otroligt..Vilken lycka det måste vara..Kamin..det låter ju helt ljuvligt att ha Kamin i badrummet..

Tänk att ligga och bada i brasanssken..oj va mysigt..
Jag längtar med till s vi en dag kan förvandla vårt 90 tals badrum till vår stil..Men..men det funjkar ju att duscha i och det är ju det viktiga..

Ha en fin dag på jobbet..
Kram Anna
Ohhhh Wow...grattis får man väl lov att säga, till rinnande vatten !! Det måste känns otroligt lyxigt och härligt, och nu läääängtar jag tills du kan visa mer från badrummet !!
Ha dte gott
Kraaam Anette
GRATTIS till rinnande vatten säger jag såklart! Wow, utan hade jag inte klarat mig särskilt länge ska jag erkänna... :)

Kram Jenny
Grattis... etter 6 år.. det må jeg si... Man klarer det meste...
Og det ser ut som badet blir et vakkert rom...
Gleder meg til flere bilder..

ha en fin dag...
Klem Kerstin
Hi Carina! Congrats on your running water ;-)
Love the new picture of you next to your profile too.

Don't you ever get tired of remodelling your house? I know I do. We have been at it for 4 years now and we still have to do our living room ... well, someday we will finish the house.

Hugs, Miranda
Jag ser verkligen fram emot att få kräkas över dina badrumsbilder ;-) Skall bli kul att se hur det blev till slut..

Kram
Mia
Millas hem sa…
Hej Carina!

Har du sett filmen "Hem dyra hem"?
Med Tom Hanks och Shelley Long i huvudrollerna.
Jag kom att tänka på den filmen när jag läste ditt inlägg, där hon skruvar på kranen och vattnet rinner efter månader utan vatten, och hon trallar när hon vrider på kranen för hon är så lycklig!

Man vänjer sig snabbt vid det lite "enklare" och då är rinnande vatten rena lyxen sen :)

Gratulerar till vattnet!

Kram Camilla
Erika sa…
Vet vad du menar, har bott här i två år och har inget riktigt badrum men dock duschakabin i ett hörn och sen i höstas en riktigt toalett. Att spola första gången var helt underbart, vi hade en trinett innan. Man skall inte glömma bort hur viktigt vatten faktiskt är.
hagagården sa…
Ååå så härligt för er med rinnande vatten,som är så självklart hos oss att man inte tänker på det,så fortsätt du att skruva på kranarna fnisss...
kram
ninni
STENLYCKA sa…
Måste kännas underbart med vatten i kranarna. GRATTIS!
Jag lägger en spypåsen vid datorn så jag kan kräkas över alla vackra bilder som du kommer att visa från ditt badrum.
Kram på dig!
Anonym sa…
Grattis, grattis! Förstår känslan!!! :) Fint handfat har ni också valt. Kram Sofia
Mejrams! sa…
Förstår att det måste kännas härligt att få vatten. Då vi har haft strömavbrott i några dagar och man är utan vatten är det rena lyxen när den kommer tillbaka. Jag kan bara konstatera att man använder mycket vatten i ett hushåll. Du får snart ge oss en liten kik på ditt badrum. Kram Merja
Tina sa…
Hehe ja er det ikke flott med bad! Skjønner det er herlig. Utrolig flott blogg du har, så masse inspirasjon og fine detaljer du viser oss. mvh Tina
Kristin sa…
Hej Carina! Så fint!!! Jag förstår din längtan och stolthet. Vi har ju bott länge i huset vi också och det är först nu som vi blivit färdiga med flera saker, kanske inte så vitala saker som badrum, men många saker som man retat sig på har inte blivit gjort förrän nu. Lister, måla om dörrar, måla om taken... Jag myser fortfarande varje kväll när jag borstar tänderna över att vi har vita tak, står där och borstar och tittar ut i huset på alla kritvita, matta tak där de tjocka gamla brädorna syns så snyggt tack vare vita färgen!!! Är lika glad över detta varje kväll... kanske ska man ha haft det riktigt fult och jobbigt innan man verkligen uppskattar något!

Till en annan sak... ja, reportaget är på måndag. NERVÖST!!!!

Jag hoppas vi kan ses någon gång!!! Skulle vara så kul! Jag hinner bara inte under september, men du (och familjen) är hemskt välkomna under oktober någon gång!!!

Kram så länge!
/Kristin
Grattis till badrummet!! Jag förstår att du har längtat.. vad mysigt det låter med kamin i badrummet!! :)

Ser med spänning fram emot resultatet..

Kramis Sanne!!
Unknown sa…
Åh viken lycka Carina!! Vi har ett fruktansvärt äckligt badrum i vår källaren som vi hatar! Vi stod alltid i köket och borstade tänderna*fniss* barnens kamrater gjorde alltid stora ögon när vi endast skyndsamt kissade och sedan rusade upp och borstade tänderna i köksvasken...;) Vi väntade 4 år på vårat badrum här uppe och även om det är minimalt så älskar vi det!

Va spännande att få följa eran badrumsresa.

Vilket härligt ljus det blir av det gamla fönstret. Erat hus verkar vara en riktig skatt!!

kram Pia
Vad härligt för dig med rinnnde vatten.Jag förstår att du firar
detta.
Mycket vackert handfat.

Må så gott!
Cina
Tulipa sa…
Hej Carina!
Jag har anlitat ett tryckeri att lägga upp hur det ska se ut. Bara lagt fram mina önskemål på storlek, lite gammeldags typsnitt, fotot, texten och färgen, sen får de sätta ihop det.
Sånt kan inte jag, men jag kan däremot se vad jag vill ha..*ler* (fast lite velig i färgerna har jag varit känner jag...)

Trevlig fredag!
Nu är det godnatt!

Kram!
LOPPISLIV sa…
Det är något speciellt med munblåsta glas, det blir ett sånt fint skimmer och ljus. Rinnande vatten ja, tänk vad man tar det för givet. Vilken lycka det måste kännas att äntligen få det. Härligt! Sueperfin panel och list ni har...nu längtar jag efter att få se mera från ert badrum. Ha det gott. Kramis Paula
Sex år??!! Wow vilket tålamod! :) Jag förstår din lycka och då var vi ändå bara utan badrum i tre månader under renoveringen...
Trevlig helg! /Sofia
Anneli sa…
åh, du milde...du måste ha underbara kollegor;)
6 år låter som läääänge - vårt badrum väntar också på renovering (ser ut som rena rama 80 -tals skräcken;)) men det är just det där med vattnet!!! När ska man göra det? Måste vara på sommarn juh...och då måste det åtminstone vara varmt väder så man kan duscha utomhus...och så ska man jobba fort, fort, fort i värmen...så näe, det blev ingen renovering i år heller;)

Ha en skön helg...hoppas att kranarna håller;))

Kram

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin