Jag har närt en Ernst vid min barm!

Min 7åring som bara för några dagar sedan, efter en hel dags tjatande från min sida, deklarerade att "Mamma, jag har inget intresse för att städa!", har som i ett trollslag förvandlats:).
Det bara hände sa han själv igår efter att han på eget initiativ gått ut med soporna, städat diskho och handfatet i badrummet samt....håll i er nu....knäskurat köksgolvet! Jag lixom bara stod och gapade av förvåning.

Som om det inte vore nog. I morse dukade han fram till frukost med hushållspapper i fina servettringar.
En mamma, förvånad och nästan rörd till tårar av lycka, kan bara konstatera att det finns hopp om att jag har närt en liten Ernst vid min barm :)))).

Snapshot av dagens middagsdukning. Tallrikar från Blomsterlandet, underlägg från Granit, servettringar PB home, salladsbestick House Doctor/Två Fröknar.

8 kommentarer:

Anonym sa...

så underbar
♥Doris

pysseltanten sa...

Haha...ja dom upphör aldrig att förvåna dom där barna...:))
Underläggen var ju bara såå snygga! Får nog kolla nästa gång jag är på Granit...
Kraam Git

Tinas vita bo sa...

Vad underbart!!

Ha en fin helg
Kram Tina

Hemma hos Razzel sa...

Oj jag som har så långt till Granit, var där i måndags och missade de godingarna!

House number 11 sa...

Ja, det låter helt underbart!
Hoppas att det håller i sig!:)
Kram Jenny

Helena H sa...

Åh vad underbart! Se till att han har många tjejkompisar så att hans kvinnosyn blir precis lika bra som Ernsts också;) Fint.

Ilona sa...

Great photos!

Lina sa...

Hej!

Älskar du - liksom oss - gammal och nött heminredning?! Vi har en nystartad blogg där inläggen är fullkomligt PROPPADE med inspirationsbilder, tips och Gör-det-själv (tutorials)! Vi har också en Till-Salu-kategori med väl utvald och helt unik heminredning!
...för de som inte vill missa ett enda inlägg finns vi på Bloglovin! VÄLKOMMEN IN!!!
Ha en kanondag! KRAM // Lina

PS. Gillar du tatueringar finns en något äldre blogg smäckfull av tips, målningar, äventyr och Requests! ;) ...funderar du på en tatuering men inte hittat det perfekta motivet? Tveka inte på att höra av dig! ;) http://liinanonstop.blogg.se