Hej på er! I morse var L uppe tidigt, och är han vaken är jag vaken. Medan han tittade på barnprogram gick jag ut för att morgonutfodra Getterna. Tog med mig kameran ut och tog några bilder på morgonsolen.


Efter frukosten fortsatte jag sen med påskpysslandet. Ännu ett påskägg blev omstylat och jag tänkte visa med en liten bildserie hur jag gjorde.

1. Först strök jag lim på äggets utsida och sen la jag över ett fint papper.


2. Sen klippte jag ren kanten och chalkade med en ljusbrun fluid chalk.


3. På lockets ovansida limmade jag fast några gräddvita fjädrar.


4. Sen rev jag ut ett vackert ordspråk från ett designark och chalkade kanterna på det med. Det limmade jag sen ovanpå fjädrarna.

5. Efter det limmade jag fast spets längs kanten på locket.


6. Satte sen ihop halvorna och virade ett varv spoltråd runt som jag formade som ett hjärta som en avslutande knorr. KLART!


Förövrigt är katten badad, huckle och förkläde sitter på och kvasten är nytankad så nu far jag! Hoppas vi ses på Blåkulla!!! GLAD PÅSK på er allihop!

Kommentarer

Madeleine sa…
Vilken underbar blogg och vad "fixig" du är ;) och vilka fina bilder. Här kommer jag helt klart att surfa in och kika. Välkommen till vår lilla hemsida också: http://esseeros.zoomin.se/ vi är inte lika duktiga på att uppdatera men försöker då och då att berätta lite om Jennifer, Eros och Misan.
Hej Madeleine och tack för dina rara ord! Hjärtligt välkommen tillbaka och lämna gärna någon liten kommentar om du har lust för det är ju roligt att få kontakt med de som besöker bloggen :)
GLAD PÅSK på dig!
Kram Carina
Så vackra ägg och så vackra bilder du fångar med kameran!

Glad PÅsk!

Kram Maud
Anneli sa…
Jösses anåda vad duktig du är! Jättefint pyssel och vilka bilder! Ser fram emot att se bilderna på min zyzz! :-) Må så gott! Kram anneli
Daniel sa…
å vilken morgonsol du lyckats fånga!
Tack så hjärtligt! Blir sååå glad att ni gillar mina bilder!

Anneli...bilderna på din zyzz blev super! Fast de får hon visa dig själv :)

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin