Ljuvligt doftande

Å, om ni visste hur mycket jag önskar att jag kunde ge er ett doftprov här på bloggen för att dela med mig av den fantastiska doft som sprids just nu i vår trädgård och i vårt hus.

Vi har ett träd som vi tyvärr aldrig lyckats få reda på exakt vad det är för något. Det blommar med vita blommor på bar kvist, sen kommer löven och på sensommaren får det enstaka små frukter som blir gula och har formen som ett litet miniplommon. En gissning har varit japanskt körsbär men får de sådana frukter? Någon av er som vet kanske?


Kika längre ner bland inläggen om du vill deltaga i en utlottning.

Kommentarer

Hulda sa…
Så vakkert tre i blomst. Syns også bildet var nydelig, flott fotografert. :)
LillaFlisan sa…
Hejsan Carina!

Vilket härligt fynd du gjorde med trådrullen!

Jag bara önskar att jag skulle se några såna men näe, det händer aldrig mig!

Tio kronor dessutom låter ju som ett riktigt kap!

Grattis!

Jo, den där plåtväskan är något så märkligt som en portör. Den ska man ha till att samla blommor och växter i som man sen kan pressa. Min man är ju biologilärare så han fick den av mig för många herrans år sedan. Jag måse ju tillägga att han aldrig har använt den. Blommor är liksom inte riktigt hans grej hur mycket biologi det än är, fniss!

Ta hand om dig!

Kram

Flisan
LIVS LYST sa…
Hei Carina!
Nå har jeg litt dårlig tid akkurat nå, men jeg skal jammen ta meg tid til å se igjennom din vakre blogg! Jeg ser jo at det er mange fine bilder her.
Og huset deres!! Wao! Så gammelt og nydelig!!!!!!!

Du hører mer fra meg!
Hilsen Ljo ;O)

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin