Vitsippor

Idag har L och jag varit ute och plockat vitsippor och pärlhyacinter.

Visar er också en bild från vårt vardagsrum. Har just satt upp ett par gamla tavlor med fotografier på min mormor som bebis och på min mormors mor och hennes mor. Jag tycker det är såå roligt att ha gamla släktfotografier bevarade.

Ha en fortsatt go helg!

Kommentarer

Hej Carina, tack för din titt hos mig. Vilken fin blogg du har och jätte fina bilder att njuta till.
Ang boken som jag håller på med så kommer den att finnas på många utav de lantliga nätbutikerna och ej i någon bokhandel, du kan förhansbeställa den på många ställen. Hör av dig igen om du inte hittar nåt ställe så hjälper jag dig.
Kramar till dig/Ingela.
LillaFlisan sa…
Ljuvligt!

Ang. mina svartvita tryck så har jag ärvt gamla tidningar från 1800-talet av min morfar. (Det svenska hemmet, heter dom :-))
I dessa tidningar har jag hittat jättefina tryck som jag ramat in. Bilden du ser i brickan är faktiskt ett av dessa tryck som jag kopierat och förminskat lite grann så att det passade.

Jag brukar passa på att köpa på mig gamla fula ramar billigt om de har vackra bilder i sig och så sparar jag bara bilderna.
Just nu har jag några svartvita gamla bilbelplanscher från just 1800-talet till salu på krusmyntas men de är religiösa motiv och kanske inte precis vad alla gillar....

Hoppas att du hittar vad du söker!


Kram

flisan
Åh vilken vackar hörna med tjusig kakleugn och gammalt fönster, måste vara mysigt att sitta där... fint med gamla ramar och vårblommor, fin bild, och vilken svartvit goding som ligger där nedan! Mari.

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin