Härliga loppifynd

Vilket FANTASTISKT väder vi haft hela helgen! Underbart! Vackert väder betyder ofta också fullt upp, så även denna helg men jag har ändå hunnit med en bakluckeloppis där jag gjorde finfina fynd, eller vad tycker ni?

En liten tallrikshylla för 10 kr, ska målas vit och shabbas.
En liten bakform 5 kr och tre gamla vackra kort för 10 kr styck, och en gammal resväska för 75 kr, min första, och jag är sååå glad över den, för hon som jag köpte den av hade flera stycken och skulle egentligen inte sälja dem. Hon hade dem att köra loppisgrejerna i men när jag kom tillbaka andra gången och frågade om hon ändrat sig så gick hon med på att sälja en av dem till mig, JIPPIE!
En jättesöt rund spegel med tennram från ca 20-talet för 15 kr!


Hoppas er helg har varit skön och att ni får en bra kommande vecka! Kramelikram på er!

Kommentarer

Unknown sa…
Ja vädret har varit helt fantastiskt!!! Hoppas verkligen att dte blir en sådan sommar!!! KRAM Petra
Hej!!
Vilken underbar bild på din vitasittgrupp där i gruset..

så likt min famors trädgård..

Jätte fina fynd du har gjort! Så roligt att du fick kåpa väskan av henne..De är så fina de gamla väskorna..
Mina ligger på hög i sovrummet..vet inte riktigt var de ska vara ännu..de är jätte fina där..men jag skulle vilja ha dem på en plats där jag ser dem hela tiden..

Roligt att du uppsakttade min kommentar om hur man känner sig i jämförelse med andar..Jag tror att man ska bara försöka att vara..välja de ställe och områden där man ha rordning..och varaglad för det..Man är ingen bläckfisk..viserligen hade det var härligt atha många armar..hi hi..
Nä nu småste jag väcka barnen..skolan väntar..

Ha det så bra..
Kram Anna
O ja, sommar redan i maj, det tackar man inte nej till efter en lång vinter! Fast inte får man så mycket pyssel gjort när man mest slappar i solen..

Härligt med loppis! Och finfina fynd. Jag vill också hitta lite fina väskor. Det är ju så snyggt om man har flera stycken som man kan stapla på hög, jag gillar ju det.. Köpte ett spetstyg idag på second hand som jag nog kan hitta på något med...

Bara tre dagar kvar, så är det helg igen! Yej!
Kristin sa…
Hej hej! EXAKT två sådana tallrikshyllor har jag målat vita i helgen. Det var ett riktigt helsike för den äckliga bruna färgen slog igenom lager på lager, suck. Mina gav jag 40 pix styck för förra sommaren, så du gjorde ett riktigt fynd!!!! :-) Mina ska sitta i dotterns rum med barnböcker så småningom är det tänkt.

Många fina andra saker du har hittat också... lyllos dig som hinner gå på loppis, jag har ingen möjlighet just nu med ettåring och annat som ska passas... och så jobbar jag heltid också... ja ja, det får kanske bli till sommaren.

Ang ditt besök för reportage så kommer det nog gå utmärkt. Men jag förstår din ångest. Vi ska också ha reportagebesök i slutet av sommaren och vi kommer INTE ha allting tiptop, men det måste ju gå att be dem att inte fota de värsta ställena utan fokusera på det som är klart istället. Kan jag fota de områden och vyer som ser ok ut så måste väl en proffsfotograf kunna det... *fniss*

Roligt att du gillade vår "brödstång" vid vedspisen. Den är kanon att torka kläder på! :-)

KRAM och ha det bra!
/Kristin
casa nostra sa…
when i use the translate-machine i read that you found these things on a flea-market?.they are really beautiful! and your pictures are beautiful as well.

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin