Evighetsblomma

Den här årstiden när naturen flödar över av vackra vilda blommor är det inte ofta jag gör något med köpeblommor men vi skulle på födelsedagsfest hos en granne i helgen och då gjorde jag i ordning ett litet arrangemang med växter som håller sig fina länge och en ros i någon slags lerliknande material.
Tycker det är så roligt att arrangera grupper. Jobbade i en handelsträdgård på skolloven när jag var ung och älskade att arrangera buketter och om jag nån gång skulle tvingas byta yrke så vore nog florist ett tänkbart alternativ.

Sköt om er goa vänner! KRAM

Kommentarer

LillaFlisan sa…
Åh, så fint!

Vilken bra idé.

Kram

flisan
Hej Carina!
Vem skulle inte bli överlycklig över en sån blomgrupp. Den var ju ursöt, bra ide med den lilla porslinsrosen. Ha en skön vecka. Kram Cin
Marie sa…
Så fint du har arrangerat! Jag älskar också att greja med blommor så florist är absolut ett tänkbart val även hos mig och jag skulle byta yrke.

Finfina loppisfynd du har gjort!

Ha en bra tisdag!
Kram Marie
pysseltanten sa…
Hahaha, jag looovar att skicka dom där nitiska städtanterna till dej, om jag lyckas få hit dom...
Visst e de kul att arrangera blommor=))
Har faktiskt varit ute en snabbis i förmiddags innan jag körde till jobb, o planterat lite i krukor o spannar...Köpte växterna i förrgår, så de började se liiite ledsna ut där i solen, hihi.
Ha en fortsatt bra kväll...
Kraamizar Git
Hejsan, här har jag inte tittat in förut!

Har suttit och tittat bakåt på äldre inlägg...Måste bara berätta att det är längesen jag sett så vackra bilder att det värker i hjärtat :) Vilken njutning!
Samtidigt får man lite "komplex" för sina egna foton, men det har varit intressant att se dina arrangemang och vinklar, så tack!

Ha en toppenvecka, kram Ann-Christine
ljuuuuuuuuuuuuuvt! fotot tar andan ur mig, så vackert!
varmkram lotten
Unknown sa…
Men så bra ide och så vackert det är! KRAM Petra
Hej igen Carina!

Roligt att du tycker så mycke om dom, jag blir jätteglad :) Jag känner mig lite nervös för jag har aldrig sålt på det här sättet innan, det har bara spritt sig bland vänner och bekanta hittills. Jag ska bara kolla upp fraktkostnader och lite hur jag ska paketera dom på ett bra sätt, sen ska sätta igång, så håll utkik. Bamsekram Cin

PS. Snögga namn vi har förresten! (hihi):)
Nämen, så bedårande! Vad duktig du är. Mina blomarrangemang tenderar att se bättre ut uppe i mitt huvud än ute i verkligheten.

Oja, loppisfynd är bäst. Man blir aldrig lika entusiastisk över nya saker.. tyvärr har min favoritfyndarställe nu börjat med lördagsstängt.. men på fredag är jag ledig, och då ska jag dit för att spana!!
hej!!
vilket jätte fint arrangemang du har gjort..Va duktog du är..
ja det är kul att arrangera blommor..
jag håller på att städa för fult..Har tagit in syrenner och rosor..gör fint inför morgondagen..då min arbetsgrupp kommer hit..
Ha det så bra..

Kram Anna
Kristin sa…
Hej du! Så fint! Jag skulle nog också gärna vilja vara florist om jag bytte yrke (är ekonom). Pryade som det och tyckte det var superkul, och jag gillar att göra buketter och arrangera blommor. Men jag trivs bra med mina siffror på jobbet också ;-) Tror nog att jag har bloggen och inredningsintresset som mina kreativa utloppshandlingar eftersom mitt jobb är så analytiskt och uppföljningsinriktat, behöver väl det som "ventil" efter långa dagar.

Jo, det är fullt upp. Men nu är min man hemma och är pappaledig så jag har ju inte barnen på dagis (mer än J som går 15 h, till hösten börjar han skolan). Sedan när M börjar dagis till hösten så ska min man gå ner i tid, att ha två 100%-iga tjänster funkar inte, håller med dig. Mina hästar är ju små welsh mountainponnyer så de rids inte utan går i avel. Ett avelssto är utlånat på lång tid, mitt andra vuxna sto är just nu på betäckning och blir nog borta ett tag. Kvar hemma går 1- och 2-åringen och saknar vuxet sällskap... pluttisarna! :-) Fåren går ju på sommarbete nu så de sköter sig (nästan) själva. Nu är det ändå rätt lätt att hinna med allt. Det är värre med vintern, när det är mörkt och det ska mockas. Hua. Men nu får vi njuta av sommarhalvåret.

Fick värsta skräcken igår för att vi inte kommer hinna så mkt med huset som jag hade tänkt mig innan reportagebesöket men nu måste jag försöka lugna ner mig och se vad som är möjligt att åstadkomma... trollspö hade varit rätt bra just nu, att trolla färdigt rum på rum hade inte suttit helt fel!

Ha det så bra!

KRAM K
Hejsan! Tittar in för första gången och tycker att din blogg är jättefin, men framförallt vilket fint hem du har! Uppskattar att det är mycket bilder från ditt eget hem och på dina egna små installationer. Inspirerande.
/Hanna
casa nostra sa…
i love flea-markets too! there are beautiful things and it is very cheap, so i like that very much.
Unknown sa…
hihi ja jag tycker också om evighetsblommor, kanske kan det ha något att göra med att jag tyvärr inte har så gröna fingrar...ler. Kram Petra
Hvilket underbart arrangement du har fått laget istand i din fine krukke!! Og så tar du så vakre fotografier også.

Det var moro å finne din blogg etter din gullige hilsen inne hos meg. Håper du har hatt en herlig dag!

Klem/Aina
LIVS LYST sa…
Hei min venn!!

Nå var det en stund siden jeg hadde fått tittet inn hos deg.. Og du har lagt inn så mye fint!! Vet du; jeg syns du er så utrolig flink til å ta gode bilder. Det er en FRYD å se på dem! Alle detaljene. Og alle de fine tingene og møblene og interiøret du tar bilder av. Jeg digger det, Carina!

HADDE DU BODD LITT NÆRMERE, HADDE JEG LETT TATT EN TUR INNOM DEG OG PRATET OG PRATET OG PRATET OG SETT OG NYTT ALT DET FINE OG SNAPPET OPP TIPS!!!!!!!!

Kanskje en gang.... ;O)

Klem fra meg som er glad jeg er tilbake i Norge igjen
KLEM KLEM
Jättefint stilleben & du har en fin & fräsch blogg.
Vackra bilder.

Hoppas du får en trevlig helg med mycket sol & värme.
/madelene
Lilla Blanka sa…
Hej Carina!

Jättefint arrangemang! Ja det är riktigt kul att ordna och fixa med blommor och arrangera, binda kransar och allt möjligt!

Ja tänk vad rofyllt att kunna pyssla med blommor på arbetstid, underbart!

Jag har mina olivträd ute på verandan från tidig vår till sen höst. Är de inomhus brukar blommorna torka och ramla av, och även bladen ramlar lättare av inomhus. Ett stort olivträd har jag i växthuset.

Kram
Mia
Anneli sa…
Hej!
Tack, snälla för din hälsning hos mig:)! Jag blev alldeles lycklig när jag hittade hit - vilken fantastisk blogg och helt underbara bilder!!! Gillar verkligen din stilsäkra inredningsstil - nu ska jag fixa så jag får dina inlägg till min bloggkoll:))

KRAM

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin