Våffelmys blev pannkaka

Hej på er!

I dag tänkte jag visat er bilder från eftermiddagens mysiga våffelstund vid uteplatsen men ni får se lite andra bilder istället.

. . . För jag hade en tanke om hur mysigt det skulle bli att sitta ute i solen och grädda våfflorna vid bordet samtidigt som vi åt men 27 grader varmt (i skuggan) och halv storm så blåste lindens löv och annat skräp ideligen i både smet och grädde. För att inte tala om mjölken som han surna i värmen innan vi hunnit äta upp . . . så vart jag helt plötsligt inte så fotosugen längre, hi, hi.


Nu ska jag titta på Sommar Ernst istället . . . för där blåser det säkert inte några löv i maten ;)

Kram på er och ha det gött!

Kommentarer

Kristin sa…
Hej Carina! Har precis slutat kolla på Ernst, han gjorde riktigt fint, tyckte jag! "Vitt är bara vitt så länge man tycker det är vitt" var dagens favoritcitat.

Nu ska jag pyssla lite här hos mig och sedan lägga mig och läsa en bok. Har varit duktig och målat både ett väggskåp och golvlisterna till M:s rum så jag kan få lite "ledigt" nu tycker jag. Imorgon kommer Lilla M hem igen med min man, och J stannar en vecka hos farmor i skärgården. Skönt att få lite sällskap igen, man saknar ju sina nära och kära sååååå mycket!

Kram kram från mig
/Kristin (det blåste här med rejält, förresten, kunde inte sitta ute och läsa för det "stormade" så mycket...)
Oj, och vi var så slada över att vinden blåste till emellanåt när vi satt ute och åt lunch, annars hade vi försmäktat i solen! Men å andra sidan behövde vi ju inte laga till maten... Vilka fina kort du dekorerat med, var har du fått tag i dem?
hallå där carina! mmm jag är med specialist på att tänka ut mysiga grejjor som sen inte alltid blir det...när ernst håller på näää då är ju allt som perfekt, typiskt!
så vackra flora bilder, vad fint där hönsnätsramar!

varmkram lotten
hagagården sa…
Men oj här var det mycke fint att kika på,härligt gammalt fönster.
kram o ha det så gott
ninni
Unknown sa…
Hej!!
va snyggt det är med hönsnät i det gamla fönstret!

Bänkskivan har jag rollat och endast använt pensel längs kanter och så...sista strykningen var med 80 glans...Jag använde golvfärg ska ju måla klart vårat sovrumsgolv och det var inga problem att anvönda den förutom att den är tunnare än vanlig oljefärg.

Hfa en underbar helg i den fina sommaren , kram Pia
Hei Carina!

Takk gode deg for gullige hilsener i bloggen! Jeg setter sånn pris på deg og din blogg, jeg synes du gjør det så underbart vakkert alltid! Og hvilken fin lavendel, hvit har jeg aldri verken hørt om eller sett. Noe så fantastisk! :)) Oja de lyse pelargoniaene er de aller vakreste. Jeg har dessverre ikke vært like heldig og finne noen i år. Kanskje du vet om noen som selger frø via nett? Da kan jeg plante noen selv.

Vil berømme deg for de vakre bildene, du er super til å fotografere!

Ha en deilig weekend, kram!
Aina
Hej Carina!

Här blåste det också lite grann igår, fast inte så mycket så att det störde. Mer så att det var skönt, jag gillar inte när det är för varmt. Har också köpt hem så jag kan göra våfflor någon dag - det är ju så mysigt och barnen älskar det!

Hoppas att det blir bättre idag! Här skiner solen redan på morgonkvisten.

Kram Jenny

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin