Vitt och ljusaste rosa

Hej hej!
Jag är så glad att jag idag, hos Gräddelin, fick tag i en stor fin VIT lavendel. Den är i knopp än men jag ser fram emot att se den blomma såsmåningom. Och inte nog med det, de allra ljuvligaste Danska pelarogoniorna fick också följa med hem. De är ljust ljust rosa, nästan vita och helt bedårande.Planterade pelargoniorna i ett par av mina handdrejade krukor från Skansens krukmakeri.


Jättevackra, fast jag föredrar gamla krukor med avlagringar och patina. Är ständigt på jakt efter sådana. Läste en insändare i en inredningstidning nyligen där en dam tyckte det var bara för mycket att de visade att man kunde köpa sådana krukor. Hon kunde inte föreställa sig att det fanns en marknad för sådana, men joodå! Här är jag, vift vift! Jag köper gladeligen sådana krukor :) men så betraktas man väl av många som lite tokig också!


Sköt om er i sommarvärmen!

Kommentarer

helen sa…
Oj, oj, så fina bilder du visar!

Vit lavendel har jag bara läst om, aldrig sett i verkligheten. Det låter väldigt spännande.

Jag gillar också krukor med patina, de är både vackra och "levande"!

Ha det gott!

Kram!
Vit lavendel!!! Så vackert och fint foto på din utegrupp! Jag har ju en exakt likadan! Ja, vift, vift säger jag med, såna krukor vill vi ha! : ) Mari.
Marie sa…
Hej min vän!

Hihi, den där insändaren läste jag också!!! Här är en till som kan tänka sig att köpa sådana krukor, hihi.

Ljuvliga bilder, andas svensk sommar när den är som bäst! Har ingen vit lavendel men jag skulle gärna ha, får nog hålla utkik efter en jag med.

Tack för världens gulligaste mail, jag blev riktigt rörd! Tror att du och jag är jättelika som personer, kände igen mig massor. Svarar dig imorgon när jag har lite bättre tid. Nu ska jag snart gå och lägga mig. Har målat massor av knoppbrädor nu ikväll till loppisen, spyr nästan på knoppbrädor, förmodligen kommer jag drömma om dem i natt t.o.m, hihi.

Kram Kram
Marie
Godmorgon!!

Underbara bilder..
Vill bara at ett kliv in i datorn och säta mig vid ditt hus och bar anjuta..så vackeret..Som sagt jag får famor känsla när jag ser ditt hus..Ditt hus påminner utvändigt om min farmor och farfars hus..det gör mig glad..
ha en fin dag..
nu ska jag mejla dig..
kram anna
glömde ju..

Underbara blommor..
kram
Kristin sa…
Hej hej! Så vackert! Jag tycker det är underbart med ljust rosa blommor. En vit lavendel är ju inte fel det heller. Ha det så bra och njut i solen!
KRAM FRÅN MIG
STENLYCKA sa…
Jag är också lite tokig är alltid på jakt efter gamla lerkrukor.
Njut av sommarvärmen och ha det gott!
Kram
Piitis sa…
Hei Carina!
Beautiful!!!

^_^Piitis
Det ser underbart härligt ut att sitt där i skuggan :) du har gjort ett bra jobb med blommorna. Blev riktigt bra!
Cecilia sa…
Var det inte på hemmakanalen.se som visade hur man kunde göra egna krukor med pantina med hjälp av gips? =) Här är länken: http://www.hemmakanalen.se/1.1030314/2009/06/03/krukdekoration_som_ger_patina

Man kanske inte behöver ta så mycket som hon gjorde.=) Trevlig kväll!

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin