Makeover

Halli hallå!

Nu har det blivit dax för avslöjande av mitt senaste antikfynd.
Jag ville vända med att visa det tills makeovern var klar . . . och det är den nu!
Taaadam! . . .

Ett litet sött drängskåp som sonen ska ha som klädskåp. Först visar jag FÖRE-bilden . . .

Å så en bild från insidan. Anledningen till att jag föll för detta skåp var den söta inredningen och dess nätta format. Sonen har idag en liten byrå för klädförvaring och det funkade jättefint när han hade mindre klädstorlek. Men grabben växer, kläderna blir större och byrålådorna går knappt att stänga längre så jag har länge letat efter ett lagom stort skåp.

Den solgula tapeten var den enda "moderna" tapeten som fanns i huset när vi köpte det. Den ska bytas ut som nästa projekt efter att badrummet blir klart. Blir en tapet med gammaldags mönster i en beige nyans istället.

Vi har ju ett aningens större drängskåp i vårt sovrum och det är också trärent men har en mer åldrad yta som jag gillar bättre än ytan på detta skåp. Det riktigt skrek . . . jag är AVLUTAD! och det går ju inte för sig att ha skåp som står och skriker så Patina-Carina sprang genast efter pensel och färg. Ett par dagar senare var linoljefärgen torr och patineringen ströks på och torkades av. Vill ni se exakt hur man går tillväga för att patinera på detta vis kan ni klicka HÄR.

Idag har jag varit i en av mina favoritbutiker. Tog med mig kameran och fotade lite av allt det vackra och tänker visa er detta i nästa inlägg. Kan hända är det några av er som har vägarna åt västkusten under semestern och då får ni inte missa denna pärla, men som sagt, mer om det i nästa inlägg.

Ha det gott kära ni!
Kramelikram!

Kommentarer

Drängaskåpet blev kanon.. Blir sugen på att börja på mitt skåp jag har men får vänta tills jag har riktigt med tid så på semestern då skall jag banne mig bli klar med det..

Ha en bra onsdag..

Kram
Mia
Så fint skåp med mysig inredning,gillar din blogg oxå, är det ok om jag lägger din blogg i min favorit lista?
Kram Sofia
LOPPISLIV sa…
Godmorgon! Ohhh så fint det blev ditt skåp. Gillar formen på det och färgen, vad duktig du är på att måla, själv bara blaskar jag på färg, blir riktigt sugen på att måla lite proffsigt som du för det blir ju sååå fint! Alltid lika roligt att ta del av dina vackra foton och projekt. Kul för dig att träffa Marie också, henne har jag också träffat två ggr, hon är så himla rar och go. Ha en härlig dag. Kram Paula
Vilket charmigt skåp! Gillar att du gjort det extra nött vid vredet :)

Dina bilder är alltid så "mjuka" och vackra, undrar lite vad du har för kamera och objektiv? Redigerar du dina bilder?

Ojoj, jag har massor av möbler jag vill måla nu, men ingen tid! Verkligen frustrerande! Kanske då det blir höst... *hoppas*

Ha det jättebra! Kramar, Ann-Christine
Erika sa…
Skåpet blev jätte fint!
Låter som om man kanske får tips om en dags trip nästa gång då.
Ohhh wow vad du är duktig !! Vilket underbart skåp...och vilken fin målning...
Du har såååå himla fint !
Nu blev man ju nyfiken på den butiken, skynda dig o visa oss..
Kraaam Anette
STENLYCKA sa…
Vad fint du har målat ditt skåp. Du är duktig du!
Kram
Gud så fint det blev! Min man har pratat länge om att han vill börja måla med linoljefärg, nu måste vi ordna det! Det blir så mycket vackrare! Där få lillprinsen en perfekt garderob :) Du har fått mail :) hihi KRAM!
Hulda sa…
Det skapet er nydelig! Så fin fasong på det. Ble virkelig flott nå når du har malt det og pusset det så fint opp. Har likedan kurvstol som deg. :)

Ser at du har hatt besøk av Marie, så kjekt! :) Nydelige blomster du har plukket inn til besøket.
Godmorgon!!
Åh vilket underbart skåp..Jag letar efter ett sånt till min lill son med..Han har oxå växt ur sin byrå..Hoppas så på att hitta en..

Jag blir mer och mer sugen på att måla med linolja..Måste kolla lite närmare på dina tekniker..

Vilka fina skolplancher som skymtar där i rummet..Såna är jag alltid på jakt på..men har inte lyckats hitta nåra ännu..
H anu en fin dag..
kram Anna
FEDERICA sa…
Oh wow! Congrats! You did a great job! Love it!
Mejrams! sa…
Riktigt fint skåp och med din målning blev slutresultatet jättefint! Vilket fabrikat av linoljan målar du med? Merja
krabbeluring sa…
Hejhej!

Jo jag har läst annonsen fleeera gånger!;) Nu ska jag bara övertala min sambo!

Faktum är att jag aldrig varit på antikharrys, fast att jag bor i ua! mkt bad av mig, hehe.

Jag hoppas på att återkomma och då få hämta hem ett par stolar!

Ha det fint!
Mvh
V
Hejsan igen Carina!!
Jodå jag har loppisen nu...förr hade jag antikaffär, det är den som vi flyttat ifrån!
Det är inte samma Rud som du kände till, vi bor utanför Bengtsfors, så det är ju inte såå långt ifrån!
Skåpet är verkigen superfint!!
Gillar verkligen din patinering, fast jag har såå dåligt tålamod med linoljefärgen, så jag brukar köra vattenbaserat oftast, fast nu står det ett halvmålat slagbord i bruten vit linoljefärg, som aldrig torkar, haha, det ska ut i loppisen vilket år som helst!
kram på dig!
Hei..så gøy at jeg fant frem til din vakre og inspirerende blogg...Masse fint,som jeg nå skal se nærmere på...Sommerklem fra Malivasverden
gamla skolan sa…
Vilken fin blogg du har ! , hittade hit via Marie hos vita ranunkler . Skåpet blev verkligen jättefint ! Nu ska jag titta lite på dina tidigare inlägg ! Kramar Susanne / den gamla skolan
Grodmamman sa…
Skåpet blev jätte fint! Gillar sådana där gamla skåp.
Kram
Hur vackert som helst - som med allt du ger dig på! ;-) Ett sådant skåp skulle jag också vilja ha.. (och var ska du ha det då då, säger herr Fräken här i bakgrunden)Trots loppisbesök var och varannan dag så väntar jag på att hitta något större fynd, något fynd med stort F. En karmstol, ge mig en snirklig karmstol nuuuuuu! I väntan på målar jag hallbänk.
hagagården sa…
Men så vacker det blev detta skåp.
kram
ninni
Hej Carina!

Åhh vilket fint drängskåp du har kommit över, det blev verkligen snyggt med den nya "Carinapatinan" (fniss). Har ett liknande själv som vi har stereon och annat elektroniskt jox i, dom sväljer en hel del. Om du kollar din mail, så har jag ett litet paket som väntar på dig om du fortfarande är intresserad vill säga.

Kraaam Cin
Vilket fint skåp.
Så smakfullt gjort.

Må så gott
Cina
Tina sa…
Superfin blogg du har, så masse fint du viser frem. Skapet var lekkert og det kunne jeg gjerne tat jeg også altså. Har ikke vært inne hos deg tidligere men jeg linker og håper det er greit!
Hej Vännen!!
Åh tack för ditt svar..Är det väldigt dyra de där plancherna?

Du kika in till mig..Jag hittade ett fantastikt fint fynd igår..
kram anna
krabbeluring sa…
Hej!
Vad snällt att du hörde av dig!
Klart du ska sälja dem till henne om hon vill ha dem. Jag har inte fått "klartecken" från min sambo aka. snigeln.

Vi kan ju göra så att jag hör av mig om han tycker att min idé är lika briljant som jag(ja har ju redan möblerat in dem i mitt sinne!), och finns de inte kvar så finns de inte kvar men finns de kvar är de menade att bli mina.


Mvh
Vanessa
Halleloja igen!

Jes, skickar paketet idag. Kul att jag kan göra någon sååå iiiiiiglad! ;)

Skivan jag har på bordet är bara en gammal bit från nån dörr jag hittade i våran ladugård, den har jag bara använt som den är utan att olja in den. Den har dessutom legat ute hela vintern, men i längden tror jag att den blir dålig. Om jag hinner nu i sommar så ska jag gjuta en i betong så att den kan hålla i eviiiigheters evigheter :) Jag letar efter nån stukaturlist bara som jag ska ha runt i själva formen, bordskanten blir ju så mycke finare i så fall.
Återkommer med resultatet om jag hinner med.

Ha det gott vännen! Kraaam Cin
Anonym sa…
Oj vad fint skåpet blev. Det är så roligt att pyssla till de små. Ha en skön dag! //Sofia
Hei Carina!

Ååå jeg kjenner meg så glad og velkommen alltid når jeg besøker din blogg, den er så mysig!! :))
Og så fotograferer du så utrolig bra også. Du er dyktig!!

Hvilket underbar nytt funn! Jeg skulle ville ha presis samme skap i mitt soverom. Nå har vi innebyge skap og de er ikke like fine som to enkle stående. Undrer om min mann synes det samme, det er alltid like interresant og høre. Hihi...

Og hvilken herlig dag du fikk med Gode Marie og hennes familie. Jeg lengter også etter å treffe hun!! Hun virker som en utrolig søt og varm person, det kjenner jeg gjennom hennes ord og bilder. Vi skulle passe bra sammen vi, for jeg tror du er likedan :)

Ha en riktig herlig helg, kram!!

Aina
Marie sa…
Skåpet är verkligen superfint, skule vilja hitta något liknande till Veras rum. Fast enligt din L så ska han inte ha kläder i skåpet, utan sina favoritleksaker, hihi.

Har ni lika tråkigt väder som vi? Här har det regnat hela dagen, känns nästan som höst. Får mysa till det med lite tända ljus nu ikväll.

Kram Marie

Ps. Vi ska definitivt åka på söndag!
Bella sa…
Vilket fint skåp du köpt och efter lite färg så blev det ju ännu bättre!!!

Lite lustigt hade precis bestämt mig för att åka till Två fröknar efter jobbet imorgon och så hittade jag till din blogg av en slump och jag gissar att det är det butiken du har besökt om inte så måste ju göra ett besök där¨!!

Kommer absolut och besöker din fina blogg igen!

Kram Bella

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin