Recycling!

Heeej på er!
Här duggar det inte alltför tätt mellan inläggen. Det har sina förklaringar. . .dels att åskan slog ut någon sorts bredbandskort i nån station i närheten så både vi och våra grannar varit utan internet i några dagar. Men jag kan inte bara skylla på åskan och Telia för jag har själv mycket på gång nu också. Semestern är slut och jag har jobbat en vecka nu, sen fortsätter badrumsrenoveringen även kallad The never ending story,. . .parallellt med det håller jag på att måla om i köksfarstun och så har jag ett annat lite hemligt projekt på gång som ni ska få veta mer om framöver men inte just nu. Det är i alla fall jättespännande men också ganska ångestväckande.


I sommar har min ursprungsfamilj renoverat sitt hus och då blev det över gamla trasiga fönsterjalusier som skulle slängas på tippen. . .inte nödvändigt alls sa jag och lastade in dem i bilen. Nu står de lutade mot en gammal bänk vid uteplatsen.
Jag har länge tänkt skaffa ett litet vindskydd i någon form dit men dessa blir bra tills vi får ordnat något annat.


Nu har min besöksräknare passerat 10.000 besökare! Hiskeliga siffror för mig som fortfarande är förvånad över att det finns andra som är intresserade av och bemödar sig med att kika in i min lilla bloggvärld. Jag är glad och hedrad!
Kramar till ER!

Kommentarer

Godmorgon Carina! GRATTIS till alla dina besök. Och jag är ju en av dem som bättrar på dem titt som tätt för jag är alltid in hit och njuter av dina underbara bilder och text.

Vad spännande det låter med ditt hemliga projekt. Och vi har ju lite gemensamt - vi har också ett badrum som kallas för "the never ending story". Fast igår köpte jag i alla fall dörren som ska sitta där!

Kram Jenny
Godmorgon Vännen!!
Åh va fina dina jalussier är..Mina är lite för perfekta tycker jag..Vet inte om jag orkar göra dem mindre perfekta just nu..Men vem vet..fallar andan på så..

Härligt att det går frammåt med ert badrum..
Jag vill komma på besök snart..Bara jag får mitt schema så får vi boka in en dag..

Nytt projekt..vad spännande..`??Det ska bli roligt att få veta..Ja ångestframkallande..Ja det brukar det mesta vara som man ger sig in i som är nytt..Man får intala sig Jagtror jag kan ..Det är inte omöjligt att löra sig nått nytt..Så gör jag..När jag tänker på det så funkar det..Sen är det lätt att glömma av sitt mantra och stressen biter sigfast.Då är det dags i gen..jag tror jag kan.hi hi!

Börjar jobba 12 i dag..Sen så jobba jag till 21..
jag mejlar..

Ha det så bra..
Kram Anna
En tillfällig lösning? De där var så charmiga att de tycker jag ska få vara där alltid! Jag brukar också försöka hålla mig framme när jag hör om någon som ska rensa där hemma, en del har ju massor med fint hemma som de inte längre vill ha. Har fått höra om en på jobbet som hade massor med ganla resväskor som hon SLÄNGDE...!!!
hagagården sa…
Underbar bilder!!!
kram
ninni
Mejrams! sa…
Grattis till 10.000 och det är ju inte så konstigt, du har ju en så jättefin blogg. Härliga bilder! Ha en skön helg!/Kram Merja
Gorgeous. I love the shutters and the candlesticks!! Have a great weekend. Julie
pysseltanten sa…
GRATTIS till 10 000!!
Du har ju en supermysig blogg, med kanonfina bilder, så de e VERKLIGEN inte konstigt att så många kikar in...
Ha en fin lördag...
Kraamizar Git
Først må jeg si at bildene dine er så flotte... og så heldig du var som kom over disse flotte sjalusi vinduene... nydelige var de..

Spennende med hemmelige prosjekter da... gleder meg til vi får se og høre...
Ønsker deg en fin helg..
klem kerstin
Halloj vännen !!
Åhh här händer det grejer, det vill jag lova !! Och spännade projekt också, jag gissar att du ska jobba lite som fotograf ?? Kan det stämma...
Du tar ju så fantastiskt fina bilder !!
Ha det gott
Kraam Anette
Anonym sa…
Vill bara säga att jag gillar Din sinnliga & sköna blogg och finner inget konstigt i att Du har besökare som vill in! Dina bilder är ljuvliga....och Ditt hus påminner banne mig om mitt!!

Har Du lust att vara med och tävla på min blogg, så är Du välkommen. Jag lottar ut priser från Lisa & Smällkaramellen, som jag tror att Du kommer att gilla!!

Trevligen från Agneta, mitt i Österlens-spenaten
Fina foton i din blogg, grattis till dina besök från mig som precis har hittat hit ;)
SÅKLART har du massor med besökare och jag gissar nog att antalet kommer att öka snabbt. Dina bilder är ju helt uuuunderbara!!
Man försvinner som i en annan värld när man ser på dom :)

Ha en mysig lördagkväll och söndag.
Kramar från Ann-Christine

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin