Loppis är poppis!

Hej alla goa vänner!

Jag har känt mig väldigt frånvarande från allt vad datorer och bloggande heter ett tag nu. Det beror på att jag haft fullt upp med annat men också på att mina händer och handleder behövt vila från datorarbete. Känns bättre nu men jag får ta det försiktigt framöver också.

Alla ni som varit in på Annas blogg det senaste har säkert läst att vi har gjort ett reportagejobb tillsammans. Det var fantastiskt roligt att få göra detta med Anna som är så enastående duktig på att få till den där pricken över iet. Jag meddelar er givetvis var och när det kommer ut sen när det blir dax för det :)))

STORT TACK också för alla lyckönskningar! Om ni visste hur gott de värmer!

I morse lastade jag bilen knökfull med grejer och gav mig iväg på loppis. Det roliga med att stå och sälja är att man oftast hinner gå ett varv och kika om det är något man vill köpa innan det öppnar för allmänheten. Köpte en jättefin liten sak som jag visar er en annan dag.

Idag visar jag istället en bild av det som blev kvar på vinden. Det rymdes helt enkelt inte en enda liten pinal till i bilen så det får nog bli en loppis snart igen :)

Ha det gott och sköt om er!

Kommentarer

Hej Vännen!!
Min allra bästaste fotograf Carina..jag tackar och bugar..
Du är inte så pjåkig du heller!! Fniss fniss!!

Underbart att du fick sålt så mycket!! Jag är så glad för besticken jag köpte av dig..De är så fina.Gjorde sig så fina i min låda..Kika in så får du se..

Det var så trevligt att hälsa på..Vi kommer gärna snart igen..
ps..Du har mail!!!
Kram Anna
Hej Carina!

Vad roligt att det gick bra på loppisen. Jag skulle nog också behöva göra sådär någon dag. Det ser dock ut som om du har ngåra fina saker kvar där hemma också. Söta små tallrikar!

Kram Jenny
Så vackert, det som blev kvar!!! Ja, visst är det kul med loppis, både att köpa och att sälja! Inget allvarligt meddelande som kommer i morg men viktigt, för mej, och för de som fortsättningsvis vill följa min blogg.... vi ses igen! Mari.
LOPPISLIV sa…
Hej Carina! Vad roligt med erat projekt ditt och Annas. Och visst är det kul med loppis, jag ska snart också på ett och sälja av lite, men himmel vilken vacker soppterring där i bakgrunden. ska du verkligen sälja den skönheten? ;-) Ha en fin helg. Kraaaam Paula
Anna-Malin sa…
Hej Carina!

Sååååååå roligt, ett repotage!!
Det ser jag med spänning fram emot att kika på!!

Grattis!

Kram Anna-Malin
Kristin sa…
Häftigt att ni är igång!!! GRATTIS och jag kommer kasta mig över tidningen det kommer i! :-)

Härligt att få sålt lite på loppis. Det liksom berättigar ju andra inköp (fniss!).

USch stackare med handlederna... har du någon form av handledsstöd? Det är jätteskönt. Jag har det ibland på jobbet när mina leder är helkassa och det vilar av enormt mycket så jag kan jobba fast jag är alldeles kass egentligen.

Kram till dig och hoppas ni har en mysig helg!
Marie sa…
Hej Carina!

Så roligt med ditt och Annas reportage, blir spännande att få se det framöver!

Visst är det skönt att sälja av lite grejer på loppis, lite befriande känsla. Du ser dock ut att ha mycket fint kvar, terrinen ser ju ljuvlig ut!

Ha en bra dag! Här öser regnet ner, blir nog en riktig innedag här hos oss.

Kram Marie
Tulipa sa…
Hej!
Klart att man saknar dina inlägg när det är lite paus, men sen kan man ju inte alltid göra en massa inlägg heller. Det beror ju på omständigheter och inspiration och TID!

Ser sååå mycket fram mot era reportage!
Stor kram Mariette
Vad kul att du har fått det sålt..jag får nog maila dig och fråga hur man gör. Skulle vilja göra små klipp till Allers tex med bakbilder osv.
Härligt..jag känner mig glad för er skull.
Kram Lotta
Detta är ett kopierat meddelande:

Jag skriver för att meddela att min blogg GULDKANT PÅ LIVET inte kommer att uppdateras längre men finnas kvar på internet.

Däremot har jag öppnat en till blogg vid namn NORDINGÅRDEN.
Där fortsätter jag i samma lantliga anda om inredning, trädgård och köptips!

Välkomna in, gamla som nya bloggare!

Soliga hösthälsningar Mari, f.d. "Guldkant På Livet"
STENLYCKA sa…
Hej Carina!
Det var så roligt att träffa dig och din gulliga son. Hoppas vi kan ses igen och det skulle vara trevligt om vi kunde åka tillsammans till Två Systrar någon gång.Hittade ni något trevligt på er rundtur på eftermiddagen?
Vad mycket fint du har på vinden de där djupa tallrikarna skulle jag gärna köpa av dig och soppskålen var så fin, är den till salu?
Ha det gott och hoppas dina handleder mår bättre.
Kramar
Lilla Blanka sa…
Hej goa Carina!

Vad roligt att dra iväg på loppis, hoppas du fick sålt en massa..och att du hittade nåt nytt också ♥

Ja det är så roligt att du och Anna vågat er på att satsa på foto och styling, ni är ett perfekt team :)

GRATTIS igen och lycka till i fortsättningen!

Kram
Mia
Hej har precise hittat din blogg intressant och spännande, har satt in den på min blogg så att jag lättare kan följa med dig och dina projekt
kramar Vivianné
Halloj!

Ja det är roligt både att själv gå och att ha ett eget loppisbord..och så fina saker du har kvar att sälja..specielt soppterinen.

Kram Sanne!
HI Carina
Thank goodness for google translator. Although it does translate it a bit funny. Lovely photo again. Always a beautiful warm light in your images. Do you have a stand at a fleamarket? I went across to your friend Anna's beautiful blog and she had some wonderful cutlery [from you i think]. Another lovely visit here. Take care x Julie
LIVS LYST sa…
Så vakkert så vakkert!!!

Klem fra Liv
FEDERICA sa…
Welcome back, we miss your posts!

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Brev från kolonin

Bambugrupp i TineK-stil säljes