Dagens andra...

Nä, vet ni jag är så ivrig att visa er fler bilder från badrummet så här kommer dagens andra inlägg med bilder därifrån.

Fortfarande inget superupphetsande men lite fiffigt ändå om jag får säga...


Rakspegeln kom att bli min på ett lite annorlunda sätt. Anna och jag var i Uddevalla och skulle gå på loppis. Men vi kom en timma för tidigt och bestämde oss för att åka vidare till Två Fröknar istället. Men just när vi skulle gå kommer det fram en tjej som vill sälja denna rakspegel med trasigt glas till mig. Hon hade fler saker i bilen men inget vi var intresserade av. Jag köpte i alla fall spegeln av henne och fick med ett gammalt extra spegelglas som jag sen har skurit till och satt i. Tycker den gör sig fint här på den gamla bänken som stått i min mormors och morfars tvättstuga i alla år.
Kika i spegelbilden så ser ni en av badkarets tassar där :)

Jag ville ha en platsbyggd dusch men M ville absolut ha en duschkabin...och det var inte förhandlingsbart. Så, diplomatisk som jag är ;), gav jag med mig och fick istället klura ut hur jag snyggast möjligt skulle trolla bort den.
Först och främst valde jag en som hade så lite krusiduller och tjoller som möjligt. Sen hängde jag upp gamla fönster med "gardiner" bakom, så nu händer det faktiskt att besökare inte ens reagerar över att vi har en duschkabin. Å deee gillar jag, he he!
Från andra hållet...
Nummerplåten är från svärmors gamla bil.
Inne i det 21 kvm stora badrummet har vi byggt ett litet "maskinrum"...där inne ryms varmvattenberedare, hydropress, elpanna till golvvärmen och tvättmaskinen. Ville dock ha fronten åtkomlig från utsidan. Inne i detta 2 kvm lilla utrymme ska vi sen sätta upp förvaringshyllor på väggarna.
Om internetgudarna är med mig imorgon så kommer ett inlägg till då med bilder som höjer anfåddheten lite mer...
Puss Puss!

Kommentarer

Cc sa…
Måste bara säga urtjusigt. Kram
Mrs B sa…
Hei!
Badet ditt blir jammen fint =) Og så lurt å "gjemme" dusjkabinettet bak gamle vinduer!!!
Ønsker deg en fin helg!
..................................................................................................kan inte göra annat än att gapa...får inte ur mig ett ord..........så otroligt snyggt! GRATTIAS till ditt vackra, underbara badrum!

KRAM vännen!
Hanna
Hihi.. jag menade vad jag skrev i ditt tidigare inlägg...jag VILL se mer av badrummet så jag satt här och väntade på att du skulle lägga in mer i kväll ;)!!

Vilken fiffig lösning till de annars så stela och tråkiga duschkabinerna.. Blev URsnyggt!!

Ja jag sitter väl kvar här då :) kanske kommer det mera..hihi..

Kraamen Sanne!!
Wenche sa…
Tenk å starte dagen på dette badet!!! Riktig fint ble det,...men etter å ha fulgt deg her inne en god stund,hadde jeg vel aldri tvilt på det!
Ha en fin helg:))))
Lilla Blanka sa…
Heeeeej Carina!

Åhh vad roligt, mer badrumsbilder!!! Det är så himla fint, jag måste snart komma och titta live!

Kram
Mia
Wow vad snyggt..du har verkligen känsla i dina bilder.
Kram Lotta
LOPPISLIV sa…
Ohhh Carina vilken dröm ert badrum är, ojoj vilka ljuvliga inlägg. Och vilken toppen idé med duschkabinen, att sätta gamla fönster som skymmer och förskönar. Jisses vilken känsla du har för att få till det. Underbar färgskala också, var tvungen att ropa hit maken från tv-soffan så han fick se. Vi måste börja med vårt badrum nu här på övervåningen, vi har bara toalettstol i vårt hus och det är nere i lilla toan, det tycker mina vänner är beundransvärt att vi stått ut med detta i flera år nu, ingenting mot vad ni stått ut med...hihi eller hur? Trevlig helg. Kram Paula
Blir helt betagen.. Det är så fint och du är så påhittig..

Kram
Mia
Gud så fint ni har det! Jag tror nog att din och min karl skulle gilla varandra. Själv försöker jag vara mer estetisk en praktiskt emellanåt men det köper han inte alls...han vill bara vara praktisk! Men det blev ju jättebra med de där fönstren framför tycker jag!

Gillar dörren skarpt också.

Kram J
Hi Carina
You have such great style. Loving your re-do! Have a fabulous weekend. Julie
Åh det blev ju helt otroligt snyggt, med fönstren framför duschväggarna.
Jag håller på att klura på vårt badrum hur man kan göra något roligt med det tråkiga 90-tals plastmatte väggarna (vi bor i hyresradhus)!!?
Det kommer nog så småningom.
Ha en underbar helg!
Kram Rose-Marie
Ohhh Jiippiieee, jag klappar händerna nu....såååå fint, jag får andnöd !!!
Jag sitter här nu o väntar på nästa inlägg...
Ha nu en toppen helg
Kraam Anette
P.s Himmel så fyndigt du har dolt duschkabinen !!!
"Herre jesenes" vad snyggt,... du är otrolig på att trolla bort sånt som inte är fagert för ögat. Duchkabinen ser ju urläcker ut. Det skulle inte förvåna mig om du rör om på "Swedbergs" duchkabinstillverkning i framtiden. Att nåt så intesägande kan bli såååå fräckt,...men det ska behövas en Persbo/Carina till det *fniss*. Jag säger som dom andra, jag sitter nog kvar här idag.

Kraaam från första parkett. Cin
Alltså, är du medveten om att du har Sveriges finaste badrum!? Så jäkla vackert att man får ont i magen, detta är en önskedröm för mej, som aldrig kommer att bli sann, min sambo,som hatar bloggar och allt "inredningstajfs" tom han sa, - "jäkligt läcker idé med fönstren vid duschkabinen!"

Makalöst fint, toan, handfat, spegel, inbyggd tvättmaskin, hållaren för toarullarna, ja allt! Mari.
OMG!!!
För fint för att vara sant!!

Du har stil du! Och fantasi ;)

Kram Ann-Christine
Men så läckert - massor med fantastisk inspiration!

Kram Maud
Det är helt ljuvligt! Så otroligt fiffig idé med fönstren som döljer duschkabinen! Den idén måste jag komma ihåg :) Ser ju nu att ni har samma variant av pärlspontspanel som vi har i vårt matrum :)Jag gillar den skarpt, tycker den ger gammelkänsla :) Läääängtar efter fler bilder! KRAM
Tulipa sa…
Carina...kan det bli bättre!?!

Det är onekligen makalöst vackert!

Alt beröm alla öser över dig är så befogat, det är sanslöst vackert!
Det är en dröm...
Och det ser så stort ut...
Bor ni där inne hela familjen nu..*ler*..?! Ingen vill lämna badrummet..!

Ja du, kan du höja andfåddheten på oss mer?

Kram Mariette
Marie sa…
Nog för att jag förstod att erat badrum skulle bli superfint när det blev färdigt, men detta överträffar allt jag kunnat tänka mig. Ni har det vackraste badrum jag har sett och jag älskar alla personliga detaljer och för att inte tala om den fantastiska idén med fönstren vid dusckabinen!!!!

Dessa bilder ska jag ha på näthinnan ikväll när jag ska sova!!!!

Många kramar till dig och hälsa familjen!

Marie
Så¨fräckt det blev...
annbritt
Grodmamman sa…
Fin idé att dölja duschkabinen på!:) Så fint med gamla fönster.
Kram
Rhodin sa…
Den smartaste lösningen av hur man shabbar till en sprillans ny duschkabin!!! Nu är det bevisat att ALLT går att få "gammalt". Jag her redan sparat de bilderna i min inspirationsmapp på datorn.
Ha en underbar helg!
Mvh Terese

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin