Höstmys och efterlysning...

Det sprakar så gott i vedspisen och kisse ligger hoprullad och sover på kökssoffan. Ute går solen ner och färgar de redan färgglada löven intensivt brandgula.

Strax skall våffeljärnet åka fram för här ska gräddas våfflor till middag idag...med grädde och sylt som koktes i somras av våra svarta vinbär.Jag har haft en hel del strul med min home-mail...det verkar som att den käkar mail både till frukost, lunch och middag. Därför provar jag nu att byta mail till info@vitmossavintage.se istället.


Vitmossa Vintage är namnet på mitt företag och jag skulle också vilja passa på att efterlysa hjälp med att skapa en företagslogga. Jag har gjort ett par skisser men behöver hjälp med att omsätta detta till något jag kan använda på blivande hemsidan, när jag beställer stämplar och så.

Hjälp med att skapa en hemsida efterlyser jag också. Jag vet på ett ungefär hur jag vill att den ska se ut men behöver hjälp att omsätta det till verklighet.

Har ni några bra rekommendationer på vart jag kan vända mig?

Snart kommer jag att skapa en bloggloppis också. Den har inget med företaget att göra utan när jag rensar och röjer här hemma bland mina privata saker kommer de att hamna i bloggloppisen. Så håll utkik! ;)

KRAM!

Kommentarer

rosenskära sa…
Äntligen har jag tid att säga hej! Så roligt med dina företagarplaner och reportaget, stort grattis!
Har tyvärr inga tips på kontakter av det slaget du efterlyser.

Kram
Lena
Lilla Blanka sa…
Hej goa Carina!

Vad fint företagsnamn!
Gissar att du har registrerat domännamnet vitmossavintage.se redan? (med tanke på att du kan knyta en mailadress till namnet)

Jag tycker både loggor och websidor är jättespännande och skulle gärna jobba med sånt till vardags och inte bara på fritiden.

Nuförtiden är det enkelt att skapa sin egen websida eftersom man slipper koda själv. Enkla verktyg alltså.

Jag har några tips och förslag, kan berätta mer när vi ses i helgen :)

Kram
Mia
Vilket vackert namn!!
Såg att du också skulle på Brokanten, kul!!
kraam
Besöker din sida för första gången och beundrar dina snygga bilder. Jag har tillverkat min hemsida själv men den skulle kunna göras mycket bättre men får duga tillsvidare. Hemsideleverantören heter "one" och de har även mallar att använda men det är roligare att fixa en själv. Var lite klurigt i början och jag har gjort om den många gånger innan jag blev nöjd. Min hemsida www.mutradgardsform.se om du vill kolla (dock inget profs)Lycka till!
Hade gärna hjälpt dig om jag kunnat men tyvärr.. Men hoppas du hittar ngn som kan..

Min lille katt tycker om din sida, eller är iaf undrande.. När fågelkvittret börjar springer han runt och letar.. Ha ha.. Lite kul..

Ha nu en goer fortsatt kväll..

Kram
Mia
Godkvällsningen... är ni våffelmätta nu och belåtna!? :)

Det där med loggor, hemsidor och sånt är knepigt och hemla kul. Jag har lite tips på bra branch folk om du är intresserad. Såg dock att du har en vän som gärna hjälper dig också och det går ju inte av för hackor!

Mycket vacker nypon bild... blir alldeles lycklig av dina bilder!

Ser fram emot din loppis-blogg - kul grej! Har just upptäckt att flera har såna... har ju varit lite off från blogg världen i ett år och ser att mycket har hänt!

Kram från Jenny
Åå vad kul med webbloppis! Hoppas du kommer igång snart! Stort lycka till med dina företagsplaner! Tack för all inspiration du ger mig med din blogg!
Men du, är du hälften dalslänning säger du...kul, varifrån??
så spennende med eget foretag...og webloppis ...gleder meg....

Ønsker deg en fin helg..Klem Kerstin
Tulipa sa…
Hej Carina!
Det du efterlyser har jag ingen hjälp med, tyvärr..
Men namnet var såå vackert...
Ett sånt namn man minns!

Jag har anmält mig till Brocante på söndag, vi har öppet i butiken ett par timmar på lördagen. Verkar som att de flesta ska dit just på lördagen...tyvärr...Men någon man vet genom bloggarnas land kanske ska dit på söndagen...
Hörde av Marie (Vit Ranunkel) att ni skulle dit just på lördag, synd när man nu ändå skulle dit vill säga...

Ha det riktigt bra!
Kram Mariette
Hej,vilket superfint namn du har kommit på! Jag är säker på att du kommer få många uppslag och idéer angående logga och sida, det är ju så himla kul att pyssla med! Lycka till!
Designe sa…
Åh va mysigt det lät hemma hos dig igår! Jättefint namn på företaget! Det ska bli kul med loppis hos dig!
Har tyvärr inga tips till dig, är inte bra på sånt med hemsidor tyvärr..
Ha en fin helg! Kram :)
Rita sa…
Hi Carina,
just a few lines to say hi and that your blog is always so beautiful and inspiring.
hugs
rita
Floralis sa…
Hej vännen!
Vad behöver du hjälp med? Göra loggan vektoriserad? Då kan du använda den till stämplar osv. Jag hjälper dig. Du har min mailadress så skicka över så kan jag kika på loggan... : ))
Kram: Anneli
Vad mysigt det verkar vara hos dig! Jag ser nästan framför mig hur Ernstarn dyker upp där, i stickad tröja och med en panna kaffe i handen!
Tyvärr är jag ingen hejare på Illustrator och likande ritprogram (men oj vad jag skulle vilja kunna det!) bara redigeringsprogram, så jag kan inte komma med någon hjälp, annat än komma med uppmuntrande hejarop och hoppas att ditt företag går strålande!
Hej! Spännande med en bloggloppis!! Ska hålla utkik:o) Hoppas våfflorna smakade! Ljuvlig fågelsång!
Kram Malin
Det låter så vackert ditt namn. Jag gjorde med tips av dig namnen högst upp. I min bärbara dator ser min nya hemsida ut som jag vill, men när jag tittar i min gmla skruttiga dator så är hemsidan hemsk..nervös. Jag har gjort min sida på one.com. Där finns mallar och du kan även arbeta utifrån ett tomt skal.

Lycka till.
Kram Lotta
Spännande det låter med ditt företag - Vitmossavintage! Superfint namn också. Har tyvärr heller inga tips på någon som kan göra hemsida. Killen jag använde mig av är ingenting att rekommendera. Däremot känner jag personer som är hemskt duktiga på grafisk design (loggor etc) om du inte skulle få tag på någon!

Kram Jenny
Vad mycket kul du har på gång Carina, en bloggloppis har jag oxå tänkt på många ggr att starta och det verkar vara ett bra sätt för oss människor som har mycket saker och har lätt för att göra av med dom.
Jag väntar spänt på din loppis.
Ha en härlig helg och kram på dig/Ingela.
Gypsy Purple sa…
I`ll have some waffles as well please!!

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin