Nu börjar det!...

Ni är för gulliga som fortsätter att kika in här trots att det inte duggar särskilt tätt mellan inläggen nuförtiden. Det känns helt fantastiskt att få fotouppdrag...vilket förtroende!...och utöver fotouppdragen skapas det en del som sedan säljs i butik Gräddelin.

Tack ALLA för era rara kommentarer. Just nu räcker inte tiden till att svara alla men jag blir så glad och varm i hjärtat av all er godhet!

Jag har inte hunnit fota vårt badrum i färdigt skick ännu men jag tänkte ändå dra igång startskottet för den kommande badrums-bild-kavalkaden idag. Det blir ett par bilder från ett nästan färdigt badrum.

För er som inte hört det tidigare kan jag berätta att vi bott i huset i SEX år utan badrum. År 2009 är alltså det år vårt hus från 1875 får ett badrum för första gången.

Att sitta på ett utedass i -25 grader och titta på de gnistrande stjärnorna var helt ok.
Att komma hem nyförlöst och med fler stygn i grenen än ett par nysydda Levis-jeans var nervöst...minst sagt...men med en tysk plasttoalett placerad på ett podium i ett av rummen och en vattenkokare inköpt på hemväg från BB gick det ändå att snabbt värma vatten för att sköta hygienen och ni vet vad.
När sen badrumsbygget kommit så långt att en tillfällig vattentoa utan inkopplat vatten ställts löst ovanpå avloppet var lyckan nästan total...jag menar...spola med en hink kan man leva med att göra i några år...jojjomen!
Och nu sitter vi nästan kungligt på vår Engelska skönhet. Visst lite krångel i början var det men det har som tur var ordnat sig.

Jag kan lova er att det är gott att inte behöva åka till jobbet och duscha kl 18 på en nyårsafton för att strax därefter anlända till nyårsfesten med två stora papperskassar fulla med tvätt försiktigt undrandes...skulle det gå bra att låna tvättmaskinen?

Ha det gott alla godingar!
Puss på er!

Kommentarer

Erika sa…
Vaknar på natten o är tvungen att gå ner för en trappa utomhus för att sedan sätta mig i diket för jag vägrar springa upp till huset som är svart, kallt o tomt för att sitta på en riktigt toa i ett bygghörn. Sex år av sånt hade jag inte pallat.
Hej Vännen!
ja ni är verkligen beundransvärda!
Vilka år ni har haft!

Ert badrum är det vackraste jag någonsin sett.Det är så fint så man blir alldeles lycklig.Och dina bildr är så vackra.Så sköra så talande..
Det ska bli roligt att få se bilder på det helt färdiga badrummet!
Nu ska jag ta och sova..
Har börjat läsa lite.Läser oceaner emellan oss..Var tvungen och gå in och pussa på lillsonens kind.Boken var så sorglig.En liten pojk förlorade sin mor i boken.Man kände så med honom.Det lilla barnets smärta..
ja ja..Kram och godnatt..
kramelikram Anna
ÅÅÅÅ, hej goa du!!!! Så spännande projekt...kommer att bli så vackert...det ÄR redan vackert.
Det där med utedass känner jag till...är uppvuxen med det på landet och har det där även fortfarande...om jag bodde där permanent skulle jag nog oxå vilja ha en vanlig toalett.. men nu tycker jag det hör till.

Vilket vackert ljus det är på bilderna..lääängtar tills jag blir frisk och får ny energi..det kliar i mina fotofingrar.

STOR KRAM och GRATTIS till badrummet!
Hanna
Allt funkar om man bara vill.. Fast en toa inne underlättar ju mycket.. Och det ser ut att bli hur snyggt som helst..

Kram
Mia
Ohhhh så vackert, himmel alltså !!
Tänk när allt är klart, vattnet påkopplat och värmen är på..vilken lyx alltså !!
Ni har gjort det bra, som har varit utan badrum i så många år..
Kraaam Anette
Jaaaaag svimmaaaaar vad snyggt!!!!!
Det var nog det snyggaste badrum jag har sett, och hur blir det inte färdigt då!!

Förstår inte hur du/ni har klarat er utan en (riktig) toa inne. Tänk vad bortskämda vi är igentligen.

Nu vill jag åxå göra om vårat (nyrenoverade) badrum, men de vågar jag inte ens knysta om här hemma, för då tror jag han går i taket :) Jag får nog nöja mig med att smyga in på din blogg för att gå på toa ...hihi.

Kram på dig vännen Cin
Kristin sa…
mMMMMMMMMMM här kan man ju sitta länge ;-) Förstår att ni njuter. Man är bortskämd! Fast när vi är i stugan på Värmdö är det ju utedass som gäller det går hur bra som helst. Och likaså att tvätta håret i balja i diskhon och hälla vatten över håret eftersom vi inte har rinnande vatten. Man vänjer sig lätt ändå!

Nu hoppas jag det går geschwinnt resten av fixandet!

kram vännen!!!!
/kristin
Ha ha du är för go! Tänk att ni klarat er utan tvättmaskin och badrum i sex år!! Herregud alltså. Hur har det gått till??! Otroligt. Ni måste ha mycket snälla släktingar där omkring och snälla, snälla vänner som ställt upp!

Badrummet ser utsökt ut! Vilka härliga färger! Du är en färgernas mästare minsann :)

Kram Jenny
SÖA du!!!

Jag fick mailet precis...tack!!! Hinner inte skriva tillbaka nu men hör av mig senare!

Varmase kramen till dig!!!

Ha en vacker dag!

Hanna
johanna sa…
Hej goa du!!!!
ÄLSKAR ert badrum!!!
Du jag har en liten fråga vilket mail ska jag maila till?
Stooooor kraaaaam
Vilket fantasktisk badrum ni har börjat få till! Det passar så fint till ert i övrigt så vackra hem.
Och färgsättningen är underbar, gillar att du väljer så varma naturtoner, för det är ju så fint och passande när ni har naturen inpå knutarna.

Ni gör verkligen ert hus rättvisa. Och har verkligen tagit tillvara dess gamla charm!

Kramar Linda
Ha ha... jag hade kopplat in Arga Snickaren... efter tre månader fniss.. vilket gudomligt tålamod... men så blev det urvackert också... helt enkelt fantastiskt. kram Jeanette
Oj, oj vilket badrum detta blir!!! Jag blir så avundsjuk att jag får andnöd!!! Men efter 6 års kissande på utedass antar jag att det är helt ok att vara förtjänt av det bästa: ) EXAKT ett sådant badrum vill jag ha, vem ska jag be tro.... Mari. ( Grattis till alal fotouppdarg, du tar ljuvliga bilder!!)
LIVS LYST sa…
Å.. det er så gøy å se badet deres blir til! Nå er det jo snart HELT ferdig!! Gleder meg til å se det på bilder. Og jeg tipper dere gleder dere til å være helt ferdig slik at dere har et deilig bad å gå inn på i huset!!

Og jeg digger at du får foto-oppdrag! Du er jo så flink til å ta bilder, Carina! De blir så utrolig fine. Fint lys og fine dempede farger. Og du får dem jo så klare og du har så sansen for motivet! Oioi.. jeg har noe å lære. Jeg vil også gjerne lære. Thomas og jeg har bestemt oss for å kjøpe ordentlig kamera snart, og da vil jeg prøve å gå et fotokurs for å snappe opp noen tips!

Ha det så godt min venn!
Klem fra Liv
Lilla Blanka sa…
Hej goa Carina!

Åhh vad underbart...jag har tittat och tittat på bilderna nu, förstorat och tittat...och det är alldeles underbart redan nu i ert badrum! "Worth waiting for" verkligen.

Kram ♥
Mia

PS grattis till fotouppdraget och till försäljningen, underbart roligt!
Himmel och pannkaka! Ni har bland det vackraste badrum jag sett! Sååå otroligt fint! Ni är verkligen magiskt duktiga! HEJA!!
Tulipa sa…
Herregud Carina!!!! Det var det vackraste badrum jag sett...Jag hade också kunnat vänta flera år på det..eller nej helst inte...(beundransvärt av er som stått ut!!), jag hade nog inte fixat det...

Men jag är stum!!! Som den totala badrumsdrömmen...åhh vad roligt det måste kännas för er...

Visa snart mera...

Kram Mariette
Men Guuud så vackert det blir!! Vilka ytor och vilket ljus!! Förstår att det är himmelriket efter så många år...mycket läckra lampor ovanför spegeln!!

Grattis till jobbet! Du kan verkligen fota så jobbet passar som handen i handsken

Ha det såå mysigt och njut i ert nya badrum!!

Kraam Sanne!<3
Floralis sa…
Halloj vännen!
Ja du... jag måste säga att du verkar ha världens tålamod som klarat dig utan badrum så länge. DU är verkligen värd det här sköna, vackra rummet som snart är klart! : )) Det blir jätte fint och badkaret är fantastiskt! Ska du låta den vara så där rostig på utsidan? : )) Det är vackert men jag förstår om du vill reemaljera det på insidan *fniss* Vad är det för kulör på väggen (ovanför panelen)? Snyggt!
Ha det gott!
Kram: Anneli
Sjova sa…
Herleg! Eg gleder meg saman med deg, fantastisk kva du har holdt ut med:-) Og så flott det nye baderommet blir!
Goa sa…
Min kära vän! WOW...så underbart det blir! Och jag är så otroligt imponerad att ni klarat all denna tid! Det hade nog inte jag klarat.
Men, jag kan se att det har varit värt all väntan. Det blir bara helt fantastiskt!
Och du...grattis till dina fotouppdrag! Dessa är du värd. Dina bilder är de vackraste och jag väntar med spänning på era reportage..:)

Stor puss och tusen tack, för alla varma ord till mig. Jag bugar...

Ha det bästast och lycka till med allt o allt...
Carina
Is this your bathroom? beautiful
Can't wait to see the end result.:)
Marie sa…
Ja, det är helt otroligt att ni har stått ut utan badrum så länge, beundransvärt! Jag hade aldrig klarat det!
Badrummet är fantastiskt fint, så harmoniskt i färgerna, inger ett härligt lugn. Ser fram emot att få se fler bilder!

Hoppas att allt är bra med er!

Många kramar
Marie
LOPPISLIV sa…
Halloj Carina! Himmel ett sånt vackert badrum ni kommer att få...Jag har tittat på bilderna flera ggr nu, förstorat dem och tittat igen på allt vackert. Nu vill jag bara se mera ju...Vad ni har varit tålmodiga i väntan på detta rum, men så blir det vackert också. Tror du kommer att gå omkring där som en drottning sen i ditt nya "bad palats" och bara njuta flera timmar varje dag hihihi....Ha det gott vännen. Kraaaam Paula
Hi Corina!

Well after having been away for the whole of September I had quite a bit of catching up to do on your blog ;-)

It is so good to hear that your photography is taking off brilliantly. And what about your bathroom ... it already looks gorgeous. I have to have my love take a look at it. It is so inspirational.


Big hug,
Miranda
Dona blogg sa…
Vilket underbart badrum!!!
Den som väntar på något gott...

Här dyker många renoveringsminnen upp, men allt känns som bagateller jämfört med er historia. För hur jobbigt det än varit så blir det härliga minnen av det.
Vi hade hjälp av en gammal man som satte in den kakelugn vi köpt på annons. Han körde skottkärra inomhus...
Också bodde han i ett litet orenoverat rum på ovanvåningen dit han tog med sig en hink varje kväll...

Kakelugnen blev så vacker - och vilka minnen vi har av den märklige mannen som faktiskt också försvann några dagar när ugnen var halvfärdig.

Njut av det vackra badrummet!
Unknown sa…
Vilken underbar blogg du har, så glad att jag hittade hit:-)
Kram
STENLYCKA sa…
Hejsan!
Förstår att du är lycklig att ha ett så underbart vackert badrum.
Hur har det gått med eran toastol?
Vad trevligt att man kan hitta dina saker hos Gräddelin. Var ligger denna butik?
Ha en skön hälg!
Kram
Jag är så glad att du finns och att jag får dela mina tankar med dig.
Kram Lotta
Halloj igen Carina!

Du undrade över vad för mallar jag använde till pappersrelieferna! Jag hade några klichér från Panduro som var perfekt för ändamålet. Men sen kan man ta kylskåpsmagneter om man hittar nån fin. Där jag hittade tipset, hade dom även använt fina stämplar, men det har jag inte testat ännu.

Lycka till med skapandet. Kram Cin

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin