Jag vill tacka rara Lisbeth på Wabi Sabi style som för några dagar sedan gav mig en Creativ Blogger Award! TACK snälla rara!

Detta är min andra award och det var inte så längesedan jag fick min första av söta Julie med bloggen Being ruby.
Jag valde då att inte ge den vidare, för hur skulle jag kunna välja ut endast sju kreativa bloggare?....och det får bli samma denna gång.

Sen var det ju det där med att man skulle berätta sju saker om sig själv...som kan vara intressanta för er...! Jag hade svårt att komma på sju saker sist gång och det lär inte bli lättare denna gång men jag ska försöka, sen om det blir intressant är upp till er att avgöra.

Tänk, tänk, tänk....sju saker....hm...intressanta...? Gah!...men kära nån människa TÄNK DÅ!!!

1) Jag har haft både hund och katt men jag är helt klart en kattmänniska...tror tom att jag varit katt i ett tidigare liv. Har en katt som jag köpt från ett ställe som tar hand om övergivna katter. Hon hade levt ett hårt liv innan hon kom till mig och hon vet hur man använder sina klor. Jag har haft henne i 12 år och hon var minst ett år förmodligen mer när hon kom till mig så hon börjar bli en gammal dam.

2) Jag har en gång anlitat en djurkommunikatör som pratade på distans med mina två hästar och ovan nämnda katt. Vet inte vad jag ska tro...vissa saker stämmer, andra inte...

3) Jag har ett väldigt stort behov av tystnad och av naturen. Älskar att gå promenader i skogen...att bara vara. Lyssna på tystnaden, suset i träden och fågelsången. Andas in skogens och naturens alla dofter och känna mig levande.

4) När jag var yngre var jag långsint...det är tack och lov något som gått över. En gång i tonåren surade jag bort en hel semester med familjen i Norge. Vad jag surade över? Ingen aning!!! Det hände då och då att jag varit sur så länge att jag glömt varför jag blev sur från första början....och då surade jag vidare för att det vore en stor prestigeförlust att ERKÄNNA att jag inte visste varför jag surade...ha ha! Idag har jag dock surat färdigt och jag är oerhört förlåtande. Orkar och vill inte lägga en enda minut i onödan på surande. Att sura är ett oerhört slöseri med energi helt i onödan. Nä nu är det glömma, förlåta och gå vidare så snabbt som det bara går som gäller! Tack och lov för det!

5) Jag vill gärna ha något kreativt och skapande för händerna men mina intressen har varierat genom åren...här är några...teckna porträtt, måla landskap och annat i olja akvarell och tempera, en period arrangerade jag hemska grupper av torkade blommor, keramik och drejning, bygga tittskåp med sjöbodar av drivved, bildväv, sticka raggsockor och vantar, tova ull, sy medeltidskläder för hand, brodera, scrapbooking och kortmakeri, altra, trådslöjd mm.

6) Jag tycker det är urjobbigt med vardagsmatlagning. Att komma hem från jobb och dagishämtning, trött...och få mat på bordet...helst snabbt och inte alltför onyttigt. Inte min grej helt enkelt! Nä, matlagning är roligare när man ska ha gäster...och BAKNING...DET är roligt! Baka kakor, bullar, matbröd, tunnbröd osv.

7) Min fröken i skolan tyckte att jag hade en författarådra. Författaryrket är väl inte direkt något som lockar mig men jag skulle HEMSKT GÄRNA ge ut en eller flera böcker med mina fotografier.

Ja det var mina sju grejer och jag hoppas att ni inte har somnat!
Kanske återkommer jag redan i kväll med ännu ett inlägg...

KRAM!!!

Kommentarer

Vad jag skrattade när jag läste om ditt tonårs surande i Norge. Jag gjorde precis likadant på våra årliga Norgesemestrar....men jag har också surat klart.
Så lustigt!!!
Ha det gott
Carina
Hej Carina!

Vad kul att läsa allt det där om dig. Att du är så pysslig! Tittskåp och allt möjligt... coolt :) Ja, det finns mycket man skulle vilja göra här i livet och det är skönt att det är en tid kvar innan det är dags att trilla av pinn...

Imorgon väntar lite rensning i trädgården för mig.
Kram Jenny
Härligt att läsa mer om dig :)

Ha en fin kväll

Kram Viveka
Halloj!
Vad roligt att läsa lite om dig. Det där med skrivandet och fotograferandet har jag själv haft funderingar på, för att inte tala om konsten...
Och tystnaden...om du läst på min blogg om detta med vindkraftverken...nu har jag ju en "chans" att använda det jag kan till att förklara för dem som kommer att tjäna multum.....varför det är totalt olämpligt med dessa industrier mitt på ett högt berg i söderläge vid en sjö vid en av länets vackraste byar..
Ja, det känns som om jag "lite" kämpar i motvind...minst sagt, när det endast är pengar och grupptryck, i den här byn, som talar.
Så jag får spetsa min kreativa sida till att kämpa för både mig själv och naturen. Alltid något...

Kul att läsa om människan bakom bloggen!
Ha en fin kväll! /Boije
irene sa…
Jette roligt att lesa om dej, du har en fin blogg!

Irene
Gypsy Purple sa…
How lovely to learn more from you!!
Ru Hedefalk sa…
Hej!

Jättetrevligt att hitta in till dig och få läsa så mycket om dig!

Mysig blogg!
kjempe hyggelig å les mer om deg... bli ltt mer kjent med deg...

ønkser deg en fin helg videre...Klem Kerstin
Grattis till awarden :-)

Kul att läsa lite "hemligheter" om dig..

Ha nu enfortsatt bra kväll..

Kram
Mia

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin