Mossig

Det har inte varit så mycket tid över till att ägna sig åt adventspyssel som jag sett att många av er andra ägnat sig åt ett bra tag nu...men nu äntligen i helgen fick jag oplanerat "ledig" tid pga att sonen åkte på influensa. Allt annat som planerats fick ställas in och mellan gosestunderna i soffan har jag faktiskt påbörjat lite adventspyntande.


I slutet av den kommande veckan (27:e nov) kommer Jeanne d Arc´s julmagasin ut där jag och Anna har med ett julreportage. Vissa har redan fått tag i tidningen och jag lääängtar tills jag själv får den i min hand. TACK SNÄLLA NI som redan sett reportaget och gett mig och Anna så fin respons på det! Puss på er...ni är underbara!
Marie har också med ett reportage som jag har hört ska vara helt fantastiskt. Längtar så jag nästan spricker efter att få se det också.

Håll tummarna kära ni att sonen snart kryar på sig. Han har hög feber och skällhosta och emellanåt slem i luftvägarna så han får svårt att andas. Han har inte haft sådan hosta tidigare och på VC tog de en snabbsänka, konstaterade att det troligtsvis var ett virus och så fick han Bricanyl och Betapred för att underlätta andningen. Man är ju lite rädd att det ska vara svinflunsan men visst borde de kollat upp det på VC om de misstänkt det...eller hur!?

KRAM på er och var rädd om varandra!

PS...bloggloppisen är uppdaterad med nya grejer för den som är intresserad!

Kommentarer

Barbara Jean sa…
This is simply beautiful!

Thanks for such a nice blog visit.

barbara jean
Hulda sa…
Gleder meg til bladet kommer! Det skal bli spennende å se. :) Tror det er kjempefint!
Lindi sa…
Njuter, som vanligt av din blogg. Härligt att du får vara med i tidningen! :-D
Ang. svininfluensan o vc, så är det inte säkert att de kollar upp det. Provtagningen är tydligen lite för avancerad för att de ska göra den "bara så där". Tyvärr.
Men håller tummarna att han snart kryar på sig.
Kramar
Unknown sa…
Åh så ljuvlig bild! Du är allt en riktig proffs fotograf i mina ögon. Ja jag kan knappt bärga mig förrens tidningen kommer i min låda!! Tyvärr brukar den ju komma så sent till mig...snyft.
Hoppas att sonen är bättre!! KRAM Petra
Unknown sa…
Så vackert med enkla medel.Hoppas din son kryar på sej snart.
Är spekulant på boken i din loppis blogg!
Unknown sa…
Ha en fin dag vännen!
Lovely bild..

Häls Lukas..Hoppas att han blir snart frisk!!

I dag är det en pirrig dag som du vet..Håll tummarna.. Heöa bilden är packad av blommor..

Kram Anna
STENLYCKA sa…
Hej!
Nu var det ett tag sedan jag tittade in till dig. Hösten har varit rätt jobbig och bloggen har kommit i andra hand. Vad tråkigt att din son är sjuk vi får hoppas att det är en virus,och de vet väl vad de gör på VC.
Så vackert du har pyntat.
Skall bli jätte spännande att få magasinet och se ert reportage, vad kul för er det är ni verkligen värda.
Jag är fortfarande intresserade av tallrikarna.
Ha det nu så gott och krya på er!
Kram
Ska köpa tidningen och titta! Fint med grön mossa tycker jag. Har själv varit i skogen på morgonen och plockat en hel hink full till stundande pynt. Hej!-) Marie
Lilla Blanka sa…
Hej goa vän!

Åh vilken bild du bjuder på idag, så krispigt klar och vacker!!! ♥

Hälsa lille L att krya på sig ♥

Kram
Mia

Ps jag är sååå nyfiken på magsinet, och jag kan bara tänka mig hur pirrigt nyfikna NI är :)
LIVS LYST sa…
Ja jeg også gleder meg veldig til å se din reportasje! Gjett om jeg skal ut og kjøpe! Og jeg gleder meg stort med deg. Så fantastisk at dere gjør dette. Lever ut drømmen. Deres drøm

Jeg vil leve ut min... drøm! Thomas og min. Jeg håper og tror vi også skal få leve drømmen etterhvert. Vi har mange tanker og på lørdag tittet vi på en gård oppe i ei lita bygd i Telemark. Det blir nok ikke der, men da er vi i alle fall i gang med letingen. (Det har vi i grunn vært lenge..hihi.)

Ha en fin dag min venn!
Hilsen Liv
Marit sa…
Håper den lille gutten din kommer seg på beina snart - forstår godt at du blir engestelig, men han har jo fått medisiner så det går nok bra skal du se!
Når det gjelder det nye magasinet så venter jeg på det som veldig mange andre. Gleder meg til å lese og se din julereportasje!
Klem Marit :o)
Dina bilder har det speciella. De är underbara
Kram Lotta
Hej!
Båda mina barn fick precis samma symptom efter att de fått vaccinering mot svininfluensan (de har aldrig haft skällhosta förut), sonen fick vi åka in akut med på natten eftersom han hade svårt för att andas, men skällhostan höll bara i sig en dag för dem båda som tur var, sen var de trötta ett par dagar men det var allt. Läkarna tog inga prover på dem heller, sa att det var antingen biverkningar från sprutan eller något virus de redan burit på i kroppen...läskigt var det, men det gick ganska snabbt över..håller tummarna för att det blir så för din lillkille oxå!

kram åsa
Det ska bli kul att läsa ert reportage! :)

Kram Jenny
Tyvärr är det ju så att de inte kollar alla som kommer in med symtom. Det skulle bli för kostsamt. Utan de nöjer sig med diagnosen. hoppas i allafall att sonen kryar på sig snabbt. Vi har haft svinfluensan i familjen och den är inte att leka med.

Jag har också sett glimtar av tidningen och den verkar ljuvlig.

Kram Viveka
Hoppas lilleman är bättre nu=)
Vilket vackert hem du visar i inlägget här under.
ha det gott!!

Kramkram marie
Hej kära Carina!
Du får mer en gärna "sno" idén, har själv "snott" den ;)

Oj, jag hoppas att din lille kille kryar på sig snart, usch, det känns alltid så där oroande när de är sjuka, känner med dig....

Ja, man längtar sååå efter julmagasinet, det är ju så himla kul att ditt och Annas reportage hamnade i magasin no 1!!!! Ni är jätteduktiga!!

Ja, vi får träffas snart igen, det var jättetrevligt på Brocanten hos Marie.

Kraaam
Ann
Rita sa…
Hi Carina,
beautiful festive post. I like the atmosphere you have created with your reportage from the Christmas issue of Jeanne d'Arc Magazine. great selection!
Blessings
Rita

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin