En glimt av renoveringen i sonens rum...

Ja ni, det där med att köra snö gick ju inte så himla bra, skratt!
Först skotta en timma för få bort delar av den två meter höga driva som blockerade dörren till traktorgaraget. Sen kom jag väl ca 10 meter frammåt per timma med traktorn.
Jag hoppas nu att grannen kan komma med sin stora traktor och snöslunga...men strax ska jag ut igen och kämpa vidare med snön. Sambon sitter med varm vetekudde på ryggen och ska se om han sen kan komma med ut så vi kan hjälpas åt.

Här kommer några bilder från renoveringen i sonens rum. Skulle ha skrapat och målat lister idag men de örk jä int!Nu ska jag hjälpa sonen bygga en tipi med kamerastativ som grund innan det bär av ut i snödrivorna igen!
Kraaam godingar!


Kommentarer

Janne sa…
Fantastisk lekker blogg du har her;) herlige bilder,

Super lørdag til deg,

Klem
LOPPISLIV sa…
Jag vill se meeeeeer :-) Ser så fint ut....underbar liten nisch där regskylen står i.

Nä det är inte alltid man örk me inredning int :-) vädret och årstiden gör sitt också, man blir trötter och orkeslös just nu...Då får man ta det lite lugnt och hämta kraft till en annan dag...alla projekt...de springer ju inte ifrån en precis

Happy weekend. Kraaaam Paula
LOPPISLIV sa…
regskylten menar jag såklart :-) //P
Jädrar i hoppet vad ni har MYCKET snö, jag lider med er.
Ha en skön kväll=)

Kramkram Marie
Kamomilla sa…
Tack för din häslning hos mig! jag blev så glad och via den hittade jag ju hit. har njutit en stund av dina underbara foton och nu ska jag nog fortsätta en god stund till. Vilken fin sysselsättning när stormen rasar därute...

Hit kikar jag gärna in igen så jag lägger dig på favvolistan så jag ser när det kommer nytt!!

ha en skön helg!
kamomilla, Finland.
Marie sa…
Fy tusan vad snö det är, våran trädgård är helt begravd!!!! Och fortfarande snöar det ihållande, jag undrar hur det kommer se ut imorgon om det fortsätter så här?

Spännande med L:s rum, ser fram emot flera bilder därifrån framöver. Dessutom väntar jag ivrigt på att få se din kyrkoljusstake!!!!!!!

Ha en mysig kväll!
Kramar Marie
Hejsan ! Vilken jättefin blogg du har ! ...och vilket fantastiskt hus !! Vi letar efter en gård på landet , så just nu tittar jag in på en massa fina bloggar och drömmer lite ! :-)
Jag har precis startat en blogg . Du e varmt välkommen att titta in hos mig om du vill !
Många hälsningar , Helen
Bra kämpat där med snön! Här gjorde maken en stoor insats med att ta bort snö från alla tak (det ska jag ju komma 40 cm nysnö och fylla på!) och nu är han trött....
Ska bli spännande att se fler bilder av er renovering sen!
Hoppas du har en mysig kväll!
Kram/Marie
Marianne sa…
That room is going to be beautiful. Hope the snow is melting a bit so you can get out. You have a wonderful blog and it was fun visiting you.
Unknown sa…
Vet att det kommer att bli ett så läckert rum. Längtar att få se det färdiga resultatet!

Ha en skön söndag i alla snön!
Kramisar Jeanette
Hej vännen,
försökte ta mig ut idag och köpa present till mamma men jag kom inte så långt. Det vara bara att försöka skotta bort snön för plogat har de inte gjort. Jag körde fast ändå..
Vilka underbara gamla detaljer du visar. Dörrrar lister nycklar. Det är det jag saknar med att inte bo i ett gammalt hus. finns ingen själ..
kram kram
sandra

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin