Vem avslutar dina projekt?

Här har veckan gått i kräksjukans tecken...ingen i familjen kom undan och till skillnad från spyhinken har kameran fått vila. Därför visar jag istället några inspirerande bilder från Sköna hem idag.

Hemmet är Designern Rupert Landendigners och jag tycker det är så vackert med rymden, ljuset och naturfärgerna... löööve!Foto: Christian Burmester
Vill du se mer klicka HÄR
Så här en lördagkväll när melodifestivalen rullar på tv hade jag egentligen tänkt att ta penseln och måla vidare inne i sonens rum...men som ni ser sitter jag här istället :)
Märkligt att det ska vara så lätt att dra igång projekt...och lika svårt att avsluta dem.
I slutet av månaden fyller han fem år och jag hade som målsättning när jag drog igång projektet att det skulle vara klart innan dess. Trodde jag tog i med god marginal men nu börjar det bli knappt om tid.
Jag har kommit på mig själv med att stå där inne och skrapa lister och fundera över vart pedantiska Carina tog vägen? Hon som skrapade trärent varenda millimeter! Här skrapas numera endast löst sittande färg (VÄLDIGT löst sittande)...allt annat får sitta kvar :)

Hur har ni det med uthålligheten? Är ni bra på att avsluta projekt ni dragit igång?

Kommentarer

Millas hem sa…
Hej min vän!

Ibland när jag inte har lust eller ork att avsluta ett påbörjat projekt, så lägger jag på stora charmen (jajamen=) och med huvudet på sne frågar jag maken i min allra raraste ton, ifall han vill hjälpa mig!

Eftersom jag just då, likt en cockervalp, är extremt svår att motstå, brukar han hjälpa mig!

Fast oftast får jag avsluta
själv!=)

Hoppas att ni nu efter kräksjukan mår bättre! Så himla trist att hinken fått mer uppmärksamhet än penseln...men så är det ibland!=((

Här sitter vi också och kikar på festivalen.

Kryapåer kramar från mig!!
....hahaha, de där med pedanteriet det försvann i takt med åldern. Det är bara ett sundhetstecken Carina.

Jag har 3 projekt på gång samtidigt nu,....men de får ta den tid de tar helt enkelt. Huvudsaken är att man är lycklig medan man gör det :).

Ha en go kväll. Kram Cin
Stackare, fick höra av Anna att ni hade magsjuka:(
jag har inget tålamod alls vill bara få saker och ting klara.Kanske ibland lite för snabbt vore bra om var en kombination bra inte för pendant och inte för slarvig.
ha det så himla härligt och tack för en underbara helg...
kram
sandra
What a lovely pictures of a beautiful home! It must be great to live there!

Have a nice Sunday!

Warm regards, Ingrid
Tulipa sa…
Hej Carina!

Hoppas ni alla mår bra nu!

Att dra igång projekt är nog lite av en specialitet för mig...*ler*... Jag måste dock avsluta själv, här kan jag inte komma krypande och be om hjälp! Men jag är rätt bra på att slutföra, men typ nån list eller så kan väl komma släpandes efter...

Jag älskar projekt och kan inte leva utan dem, det är bara ett måste för mig, men jag har gooood hjälp av ibland en pappa jag kan ringa in eller en snäll mamma som hjälper mig om det kniper... (de tycker det är lite roligt med mina idèer, även om de ibland kan säga "nu drar du inte igång nåt mer Mariette"..*hihi*, men det är snart glömt!)

Lycka till nu med sonens rum!!! Må väl och ha en skön söndag!
Kram Mariette
Projekt ja... Det varierar mycket, ofta tänker jag på dom längre tid än de tar att utföra, faktiskt. Jag slutför nästan alltid mina projekt, men annat är det med mannen... Fast jag har lärt mig tricken för att få honom att göra klart, haha!
Ett projekt som känns oändligt för mig är att röja ur förrådet i garaget. Har börjat på hur många gånger som helst...

Ha en avkopplande skön söndag!
kramis!
Lilla Blanka sa…
Hej vännen!

Usch era stackare som har fått kräksjuka... jag tycker det är sååå fruktansvärt hemskt att spy. Har mycket hellre feber och förkylning eller nackspärr eller ja, vad som helst nästan..utom just att kräkas..bläää.

Projekt ja, visst är det otroligt lätt att dra igång ett projekt, men sedan är det så lätt att det fastnar (när det brukar köra fast av någon anledning..)

Ibland tar vi papper och penna och går kritiskt likt bistra besiktningsmän, rum för rum och noterar ALLT som måste åtägrdas. Sedan är det bara att börja att bocka av rad för rad på listan.

Kraaaam och ha en fin söndag!
Mia
LOPPISLIV sa…
Hej Carina raring! Stackars er, fy för kräksjuka, inte kul alls, hoppas ni mår bättre nu! Det där med projekt man drar igång är alltid kul, sen tar det ju sån tid och man tappar lite fokus och det känns inte lika kul för man vill bara ha det klart på en gång..hihi så här har jag massor som skulle behöva avslutas, men men det springer inte ifrån mig, man har liksom alltid något att göra om man så vill. Nu senast påbörjade jag skrapa bort färg jag målat för två år sedan på vårt Carl-Johan bord, jag har ångrat mig att jag målade det nästan på en gång, så nu tog jag mig tid att påbörja det jag tänkt...oj vilket slit det har varit och tagit tid har det också, men nu är jag nästan klar...jipppeee och så himla nöjd är jag också :-)

Fina inspirationsbilder från ett vackert hem. Ha det bäst nu och ta det lugnt, gossens rum blir nog klart inom sin tid ska du se :-)KRAAAM Paula
Usch för kräksjuka.. Hoppas ni har piggat på er nu..

Jag tycker att jag just nu är både dålig på att påbörja projekt och avsluta dem om jag börjat... Har så mycket jag borde göra här hemma men har svårt att få tummarna ur..

Ha nu en bra söndag..

Kram Mia
Samma här..svårt att bli klar. Helst de där sista listerna. Nu är jag sugen på nya projket.
Kram Lotta
Å, stackare , har ni kräksjukan....usch, hoppas ni piggar på er snabbt!
Och tänk så mycket roligare det är att dra igång projekt än att slutföra dem..ideer finns ju alltid i överflöd....hm...
och tänk så noga man är när man målar till kunder...och hur slarvig man är när man gör något till sig själv....så är det ju!
kraam
Hoppas Ni mår bra nu!!
Jag brukar försöka köra gemensamma projekt här hemma, så jag slipper avsluta själv.....
Tyvärr har min sambo börjat tröttna lite nu efter alla år av renovering, så det blir till att försöka lägga fram nya påhitt lite fint.....
Underbart hem du visar!!

Kram Kram Malin
nä jag är mer som dig i så fall. tar i med hull och hår när jag sätter igång med projekt och sedan står de bara där... fast det är oändligt skönt (som en sten faller från mitt hjärta) när jag väl tar tag i dem igen...

kram jenny
gamla skolan sa…
Stackare , inget vidare med kräksjuka ! Underbara bilder , inspirerande ! Jag går ofta in i saker med liv och lust , men tröttnar ganska snabbt . Tills jag får tvinga mig själv att slutföra . Kramar Susanne / den gamla skolan ♥
Anonym sa…
Hehe....är mitt svar på din fråga...sen är det bäst att jag stoppar öronproppar i öronen och låtsas att det regnar, kanske lägga till med en vit liten lögn.. "Oooo jaaa, avslutar alltid mina projekt. (Om de läggs på en 10 års period eller så..) :-) Ha det gott, och lycka till med rummet.
bohemian sa…
Hejsan!!!
jag drar igång och min karl får avslutsa.Har nu dragit ner all tapet i vardagsrummet .Och tur att det är modernt med flagade väggar haha...
MVH bohemian
Uff så trasig når alle fikk magesyken da..ikke kjekt å ha .. men håper dere er på bedringens vei...


Ønsker deg en fin kveld..Klem Kerstin
Anna-Malin sa…
fy för kräksjuka :((((
roligare kan man ha...

jag är faktiskt bra på att avlsuta mina projekt. men det är bara för att jag alltid brukar vara så himla ivrig på att se slutresultatet!!

ha en fin vecka!

kram
anna-malin

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Brev från kolonin

Bambugrupp i TineK-stil säljes