Hej alla godingar!
Nu är det så vackert här hemma i naturen så det gör nästan ont i kroppen. Det är grönt, det blommar överallt och jag kan tillbringa timmar ute med macrot på kameran. Det finns såååå mycket fina detaljer att lägga märke till och fota. Hoppas ni kan stå ut med att det kommer bli en hel del inlägg framöver med just detaljer...och blommor förstås :)

Tycker att det blivit så mycket roligare att visa er bilder här på bloggen sen jag ändrade mallen så att bilderna blir stora. Det ger mig mer frihet att leka med kombinationer av bilder utan att de blir för små för att ni ska se det jag vill visa er :)

För en tid sedan visade Hanna som har bloggen Hannas Form en bild med vitsippor i ring...och jag föll som vanligt handlöst (som jag alltid gör när jag ser hennes bilder) och med den bilden på näthinnan gjorde jag en egen variant av blommor som blommar i vår trädgård just nu...


Kommentarer

.......Såååååå otroligt vackra bilder, spröda vårblommor mot hård betong,....mmmmmm, det vilar nåt meditativt över dessa biler.

Såg bilderna på sonens nyrenoverade rum, ni är såå otroligt duktiga på att få fram den gamla själen i erat hus, ....och det ska jag säga är inte så lätt som man tror. Såg att ni har dragit elen med vad jag tror är textilsladdar från amaturerna, ... sååå fint, vill dra om alla ledningar inne här hemma nu *haha*. Är en stor beundrare av erat sätt att ta hand om erat hus *ler*

Ha en skön pingsthelg vännen. Kram Cin
Magdalena sa…
Hej min vän!

...ja...jag kände direkt igen ringen...jag föll för Hannas vitsippor jag med...

...ja jag går också i ett drömliknande tillstånd av allt det vackra som naturen bjuder på just nu...och ja, det gör nästan ont haha...

Njut du av helgen...det ska jag också göra...

stor kram på dig

Magdalena
Tove sa…
Hei hei. Så koselig det var her. Har ikke vært så lenge i blogg verden men må vel ta en titt utenfor Norge. Så mange flotte blogger og jeg lærer masse hver dag.
Ha en fin helg

Klem Tove
Unknown sa…
Så vackert! Blå-gula som kontrast färger ger så häftig effekt:)
Ha en fin pingsthelg!

Kramkram Annaleena
Du tar så otroligt vackra bilder!
Kram Yvonne
Jojo sa…
A beautiful photograph.
hagagården sa…
Hej
Vilka härliga blomster bilder.
Kram o ha en fin helg.
ninni
Kamomilla sa…
Åh vad vackert!!Dina bilder är så underbara!!!! Själv fotade jag äppelblom idag.:)
So lovely this photos..! I love the different focus..!!

Have a lovely weekend!
hej going! har med den här mallen, är dock inte så teknisk så det tar ett tag inna jag blir bekväm, fniss! ljuuuuuuuuuuuvliga bilder carina, ohhh våren hurrar åt att förevigas just så!!!
må väl, varmkram lotten
Hulda sa…
Vakkert! Så nydelige med blomstene i steinkrukken. Helt herlig! Jeg er også veldig glad i å lage ulike blomsterarragement.

Falt også veldig for bildene fra din sønns rom. Så fint! Det skapet var herlig, og ellers mye lekkert. Som kurver og kasser til oppbevaring.
Anonym sa…
OJ såååå vackert

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Brev från kolonin

Bambugrupp i TineK-stil säljes