En djungel

Svensk djungel....Det märks tydligt att någon som bodde här förr i tiden var väldigt trädgårdsintresserad. Överallt hittar man spår och rester av den gamla trädgården och jag kan bara gissa hur den en gång sett ut. Vi har en gammal mossig stenmur i norra delen av trädgården och bortanför den börjar skogen...skog av körsbär, lönn, ek, bok och en massa buskar av häggmispel. Utefter stenmuren har någon planterat kaprifol. Eftersom träden växt sig höga runt om orkar den inte blomma men den bildar lianer och slingrar sig så vackert att jag får känslan av att befinna mig i en djungel....bara väntar på att få syn på en liten silkesapa som sitter och mumsar blad där bland grenarna :)


Varma kramar till er alla!

Kommentarer

Låter som en härlig trädgård..

Ha en bra dag..

Kram Mia
Unknown sa…
Åhhhh, så vackert.
Måste vara en underbar trädgård,
kramar
Mejrams! sa…
Härligt med spår av gamla trädgårdar. Det brukar kunna titta upp både det ena och andra då man börjar gräva runt, små överraskningar. Ha en skön dag!/Kram Merja
Hihi,bara jag igen, du är verkligen produktiv på inläggsfronten nu. :) Jag tycker jättemycke om din layout när du gör bildcollagen, det är som att bläddra i en proffsig tidning ju,......kanonsnyggt!!

Idag lyser solen på oss, nu ska jag ut och njuuuuta, vädergudarna kanske har lite respekt för mig ändå. *haha*.

Solvarma kramar Cin
Sussi sa…
Låter som en härlig gammal trädgård!
Spännande att upptäcka rester av svunna tider i sin egen trädgård...En svensk djungel, vilken bra beskrivning, man ser den precis framför sig!
Men du....om du ser en silkesapa, lägg dig ner och blunda en stund. Om den fortfarande är kvar när du öppnar ögonen, ring 112... :o)

Kram
Sussi

Kram
Sussi
Anna-Malin sa…
hej vännen.

tusen tuuuuusen tack för dina alldeles fina ord!!
ja, du kan tro att jag varit helt slut efter alla intryck, positivt slut... :)

nu till dina frågor :)

när man fotar för en bok är det mycket mer noga att undvika ALLA skuggor från saker som inte är med på bild. (åtminstone jobbade Debi så) sedan tänkte de mycket på att lämna ett större "tomt" utrymme i bilderna dels för sidplacering och dels för text. sen var det noga med RAKA linjer och helt släta sängkläder och inget onödigt i bilderna.
det är svårt att återge allt men det var väl det primära som jag upplevde det.

vad det gäller fåtölj och soffa så är den mörkt grå/mullvad. den grå färgen har rött i sig vilket gör att den ändrar färg beroende på ljuset. den är VÄLDIGT snygg både mot syrenlila och mörktplommonlila som är mina accentfärger just nu :)
(även om jag önskar mig en vit soffa emellanåt ;)

hoppas du fick svar på allt :)

ha det gott!

stor kram!
Anna-Malin
Helen sa…
Så mysigt med en trädgård som gömmer gröna skatter här och där. Vår trädgård har vi byggt upp från noll, men efter att ha bott här i 22 år, så är den ganska lummig och fin.

Ha det gott, kram!
Marie sa…
Jösses vad du är flitig med inlägg, jag hinner inte med!!!!!
Underbara blombilder i förra inlägget, helt sanslöst vackert collage. Och det är ju inte alla som har en svensk djungel, eran trädgård är verkligen supermysig!!!

Kram Kram
Marie
Unknown sa…
Vad det blommar här då!!
Så fina bilder du tar!
Kul att leka i Picasa, men jag för mig krånglar det när jag jobbar i det. Jag gör nog fel...
Kram Anna
Unknown sa…
Hej igen!
Parasollen är köpt i en järnaffär i staden. De har inte möbler längre. Jysk kanske har, den är ju inte så stor som de brukar vara nu.
Hoppas du hittar en i år!
kram Anna

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin