Det gäller att vara hård...stenhård!

Hej, hur har ni det? Semester och lata dagar i solen hoppas jag :)

Här råder rensning och stenhård gallring var dag numera. Jag går igenom bit för bit av vårt hem och skoningslöst sorterar jag ut sådant som jag inte har plats för, sådant som jag sett mig mätt på, sådant som jag vill ha kvar men som jag tror att ni skulle vilja ha chans att köpa på min loppis. Tufft? Ja jättetufft! Men jag vill verkligen att ni som kommer på loppisen ska tycka att jag har fina saker till försäljning också och inte bara skräp.

Hoppas att ni kommer också! Det är några som mailat efter vägbeskrivning men inte jättemånga så jag börjar bli lite nervös att vi blir en liten nätt skara bara. Men, jag ger inte upp hoppet, än är det en och en halv vecka kvar :)

De få stunder på dagen jag inte röjer (dvs när vi äter) sitter vi ute på vår mysiga uteplats och gottar oss. Chokladblomman är nyinköpt (min första) och jag är helfrälst! Så vacker den är, och doften ska vi inte tala om...mums!


Ha en fin fortsättning på veckan och tipsa gärna om loppisen ifall ni vet någon som kan vara intresserad.

Kommentarer

Norregård sa…
Hej!
Kan tänka mig att det blir mycket fint på din loppis!!! Skulle gärna komma men det är ju en bit, får se om vi kanske tar en tur till med husvagnen! Har hört något om en stor lada i Lilla Edet, har du varit där? Är det bra?

Kram Malin
Hej Carina!
Skulle gärna komma på din loppis skulle vara jättetrevligt, men tyvärr nu börjar semestern ta slut och bilen har rullat tokmånga mil redan!

Lycka till!
Hälsningar Monica
♥ Pia... sa…
Hej..nu skrev jag visst om allt i förra kommentaren..:)..men det gör det samma söt blomma..och loppis jaa tack..men för långt bort!!
Kram..Pia
gamla skolan sa…
Åh ! Hade så gärna kommit , men lite väl långt bort . Idag har jag börjat min semester , och jag börjar den med att starta ommålning av huset . Vilka vackra bilder du visar idag . Kramar vännen ! // Susanne ♥
Kristin sa…
Hej Carina, jag skulle så gärna vilja komma på din loppis men det är mycket annat inplanerat nu på semestern, och du bor ju alldeles åt fel håll! *fniss, hoppas du förstår min ironi! Det är väl jag som bor helt fel!!!!* Jag hoppas verkligen det kommer mycket folk och att du får sålt en massa!

Gud så duktigt att gå igenom och rensa ut sådär. Visst rensar jag med med jämna mellanrum, men inte jättehårt.

Såg ditt fantastiska badrum i magasinet, det är så fint!!!! Vilken härligt "rör" med den där mäaren på också, smälte totalt...

kram på dig och ha det så jättebra!

/Kristin
Junk De Lux sa…
ååååååå...for en fin blogg du har! Gleder meg allerede til neste besøk:)

Hanne
(eddas) sa…
Skulle gjerne vært der en tur:)
håper du får godt salg:)og ta masse bilder:)
eddaKlemmer
Hej! Vilken fin blogg du har! : )
Hade jag haft lite närmre så hade jag verkligen velat komma på din loppis!!!

Hälsningar Patricia
Hellååå söta du! Vilka fruktansvärda val du sätter dig i, ....jag får ångest av att göra mig av med något. För jag har dyrt fått erfara att jag ångrat saker som jag har kastat eller gett bort, så nu vågar jag knappt slänga något längre. Hade en underbart fågelbur i rostig patina som jag trugade på min stackars svägerska en gång. Efter några år när min vintage:ga stil slukade mig så låg jag nästan sömlös av ågren. När jag av en händelse fick se min älskade fågelbur stå i deras uthus så frågade jag om hon inte ville ha den längre,... näää ta´n sa hon,.... suck vilken tur jag hade, annars hade den hamnat på tippen sa hon.

Hoppas verkligen att vi kan komma på eran loppis, men än vet inte än på grund av allt jobb här hemma, W har bara 2 veckor semester kvar så det blir att ligga i med köksbygget. Det hade varit kanonkul om vi kan komma ifrån, jag hör av mig längre fram om vägbeskrivning i så fall :D

Blir sååå sjuk när jag ser din vackra trädgård på bilderna, här ser det ut som en vildtomt nu, stackars mina blommor :(. Det är bygge för hela slanten här nu. Men nästa år blir det ordning på torpet igen *fniss*.

Ha en go dag vännen. Kramelikram Cin
Magdalena sa…
...så härligt med loppisen...önskar att jag kunde komma...men, men...jag får väl nöja mig med vackra bilder istället!

lycka till!

kram

magdalena
Ja jisses, jag vill ju komma!!
Har helt glömt att maila dig, hoppas verkligen vi kan få en dag ledigt!!
Jag vet hur det är när man rensar, här finns snart inget kvar, fniss, vi sitter ju både på Baldersnäs och på Gammelgården i Bengtsfors, så då behöver man rensa i skåpen,hihi!
Du bor utanför Trollhättan eller??
Vi har ju ungefär 10 mil bara:)
nä nu ska jag se till att hitta din mailadress!
kraam
Åh, vad underbart det ser ut i din trädgård! Skulle mer än gärna komma förbi på din loppis men det ligger lite för långt bort... Jo, rosen du undrade om heter Duchess de Montebello. Det är en gammal buskros. Hoppas att du kan få tag på den. Tack för senast!

Jag har länkat till dig idag från min blogg.

Kram/ Anna
Åh ska du ha loppis! Tänk vad roligt!!! Önskar verkligen att ni bodde närmare så jag kunde komma förbi... jag är i STORT behov av loppis nu, har inte varit på någon på såååå länge!

Det är samma sak med alla dessa butiker man så gära vill besöka... de ligger ju milsvida härifrån!

Mer sånt till Stockholmstrakten, det tror jag vi är många som önslar!

Ni kommer få det underbart, de är jag säker på!

Kramar från Jenny
Hej,
Jag har länkat din loppis på bloggen nu:)
Tyvärr kan jag inte komma men förhoppningsvis ses vi hos Marie?
kram sandra
Unknown sa…
Hej vännen,

Var inte orolig det är klart att det kommer folk till din loppis.
Jag skule mer än gärna komma men då jag skall på dop dagen därpå tycker jar att det är lite långt att köra bara över dagen.

Men om det blir lite goa saker över kommer jag mer än gärna än annan gång.

Jag följer alla dina och Annas fina reportage må du tro.
Är så glad för både er och alla andra duktiga bloggorskor som vågat satsa och förverkliga drömmen.
Ni är värda så mycket beröm!

Ert badrum går icke av för hackor!!!!!! Så läckert!
Gillar din stil som skiljer sig lite från oss andra "vitis" älskare.

Du har det i fingrarna, det där med att skapa och se.

Fortsatt lycka till med alla dina projekt.
Och framförallt lycka till den 31.
Det kommer att bli en sådan succé, tro mig jag vet!
Har haft många loppisar genom åren, redan innan min blogg era.
Och det har alltid varit lika roligt även om bara några få dykt upp nån gång. Men sålt har jag gjort och sen e det så roligt att träffa alla goa människor.

Lycka till vännen!
Kramisar Jeanette
Oh det kommer nog MASSOR av folk till din loppis skulle jag tro! Annars skulle jag nog allt gärna lägga beslag på det där trädgårdsmöblemanget som är helt underbart :)

Kram Jenny
Unknown sa…
Trevlig blogg du har.
Måste börja följa dig, så jag inte missar något spännande.
//Camilla

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin