Vintage by nina

Hej på er!

Det var ju många av er som gissade att jag var i Hjo när Marie öppnade sin butik...och det var jag! Men jag ligger lite efter med händelserapporteringarna ;) så vad jag köpte där kommer jag att visa om ett tag. Idag fortsätter jag istället att visa vad jag mer fick tag i hos Nina i Ängelholm.

En urläcker stor trumma fick följa med hem. Hade sneglat på denna läääänge och som tur var fanns den kvar när jag kunde köpa den :) ....den pryder nu sin plats i sonens rum.


Den runda asken överst har jag köpt på Atmosphere i Göteborg, väskan är ett loppisfynd och den gamla "vevmaskinen" i trä är också från en loppis.

Hos Vintage by nina hittade jag den fina korgen med handtag och lock. Har länge velat ha en sådan och nu hittade jag en :)


Den lilla rara unicaboxen hittade jag på en loppis i helgen. Det börjar bli ett gäng nu....jag vet inte vad det är med unicaboxar men I like! :)))
Handduksbunten har jag ärvt efter min mormor.


Idag är min sista semesterdag. Nu väntar fyra veckor tjänstledigt från mitt jobb som anställd. Under de fyra veckorna ska jag jobba heltid med mitt företag. Det ska bli spännande att prova på det, men jag måste medge att jag saknar mina goa arbetskamrater. Ska bli gott att träffa dem igen sen när det blir dax för det :)

Kommentarer

Lena Celine sa…
Så flotte saker du har kjøpt deg. Kjempe lekkert!

Klemmer fra Lena
Millas hem sa…
En sån cool trumma! Hade gärna haft en på min sons rum!=) Hehe, kanske ska fråga honom!

Så himla roligt för dig Carina att du tar tjänstledigt för att göra det du ska! Blir så glad för din skull!

Kram Camilla
Brunkullan sa…
Många fina fynd! Trumman är såå charmig:)

Är sugen på att prova mina vingar inom nått nytt som har med inredning att göra. Men det ska till en bra idé, och lite mod först:)

Lycka till nu under dina 4 veckors tj.ledighet!

Susanne
Alberte sa…
For noen vakre skatter! Du har vandret de stier jeg gjerne vil gå!
Elsket kurven og trommen er jo bare en fryd for øye!
♥ Jannicke
♥ Pia... sa…
hej...oj vilka fina saker...det var mycket ögongodis på en gång för mej :)..Tapeten som skymtar på bilderna..läcker alltså.. semestern min lider mot sitt slut.i morn sista dan..och som alltid..undrar man var tog den vägen??..önksar lycka till med eget företagandet.. kram..Pia
Oj, där önskar jag att jag varit med också....
Men, du förstår väl hur det hade blivit kan jag tro efter att du upplevt mig hos Marie. *ler*
Men, vi gillar som sagt samma saker, det gör vi.
Det var så himla kul att träffas där och jag hoppas vi kan ses snart igen. Gissa om jag längtar efter - och drömmer om - att åka till Nina jag också.

Just nu sitter jag i Stockholm och fullkomligt njuter av livet. Imorgon blir det nog båten ut till Sandhamn och det är ju inte fy skam precis.

Förresten, jag skrev en kommentar på din tävling, men jag vet inte riktigt om den kom fram. Fick mail om att du var out-of-office.

Lycka till nu med dina fyra veckor...
Det kommer att gå jättebra ska du se.

Stor kram Mia
Vilka underbara köp Carina!!

Lycka till dessa fyra veckor, hoppas verkligen att allt ska gå bra!!

Kramar Elin
SPÆNDENDE med orlov fra jobbet. Nu må du jo sige til hvis der er noget jeg kan hjælpe med - der er masser af hjælp at hente fra andre selvstændige (i Danmark, men det må der jo også være i Sverige).

Selvom du allerede blogger for fuldt og netværker på den måde, så er NETWORKING virkelig vigtigt :-)

Kh Katinka
Hej
Åh den trumman är ju bara så läcker har oxå tittat på den:)
passar perfekt i sonens rum...
Korgen super och asken ja oxå läcker...
Japp fick ditt sms jag hör av mig i nästa vecka när jag kommer hem...
med leverans osv
kram
sandra
Åh vad mycket fint du har hittat! Det var länge sedan jag var där och kikade men förhoppningsvis kan jag ta mig en tur snart. Eller så snart som jag fått lånebil åtminstone!

Kram Jenny
Vi kan byta, ....du kjedjar fast dig i mitt kök ojämna veckor så tar jag och gör detsamma i erat underbara badrum jämna veckor, bra deal va? *hihi*

Jag dööööör, vilken häftig trumma du har köpt av Nina, och vilken lycklig unge du måste ha nu. Det är absolut ett ställe som jag skulle vilja åka till nån gång. Fast jag får nog spara några år först, risken är väl att jag kjedjar fast mig där åxå annars :).

Ha en go helg vännen. Big hugs Cin
Hei, Carina! Wow! Så mye flott; gamle, sjarmerende, herlige ting!!! Tromma var bare super-sjarmerende:) ... og bildene dine er som alltid kjempe-flotte! Takk for herlig inspirasjon!!

Ha en fin helg!

Klem klem
ANETTE:)
himla mysiga fynd du gjort. Vad spännande att få vara tjänstledig och prova sina vingar på allvar...lycka till...kramis semlan
Designe sa…
Så vackert med handdukarna på hög där och så fina fynd du gjort! Va kul att få jobba med det egna företaget ett tag! Trevlig helg! Kram :)
Unknown sa…
Hej Carina!
Så mycket fin du har hittat, trumman var riktigt häftig. Den hade nog Jacob gillat:)
Unikaboxar börjar jag samla på mig nu också, de är lite roliga. I eftermiddag ska jag äntligen få se Maries butik (finns nog inget kvar) då jag ska dit och fika, ska bli så kul. Kunde inte komma dit i helgen, hade marktjänsten phu!
Ha så bra och lycka till med ditt företag.
Kram Anna
Hvilken fantastisk tromme - vi skal ikke tale om penge - men den må have kostet spidsen af en jetjager.
God week-end
Så vackra saker. det gör sig så snyggt på bild.
Lilla Blanka sa…
Hej goa vän!

Var inne och tittade på den fina trumman igår och njöt av alla dina vackra bilder!

Det är extra roligt nu att se dina bilder, när jag varit hemma och sett huset i verkligheten. Man vet liksom "var" man är nånstans nu =)

Tack sötis för din omtanke! Det har varit väldigt kämpigt, dels med det jag skrev till dig om och en annan väldigt tung börda, men idag känns det lite lättare... det gäller att lukta på blommorna och njuta av livet också.

Kram och ha en jättefin söndag!
Mia
purple area sa…
Snyggt med resväskorna!!

Gillar också din bild allra överst i loggan, så fint med det mörkt grå i bakgrunden.

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin