Inre harmoni

Det är inte alltid man känner sig så där lugn och harmonisk som man önskar att man vore, eller hur!? För mig kan det vara så att det yttre ser väldigt lugnt ut medan det inre går på högvarv. Det är inte heller alltid man orkar eller hinner ut och promenera av sig stresshormonerna....har ni känt hur de förbränns när man går riktigt fort några kilometer?...och då är det gott att ha en eller flera platser i hemmet som kan ge lugn, frid och harmoni. 

På ett bord i sovrummet vid min säng har jag skapat ett litet harmoni-altare. Här finns min favoritsymbol för inre frid, Buddha, och lite ljus och växter. Min oas i vardagen.


Stora Buddhan är köpt på Plantagen
Ljusen och de små glasljusstakarna är från Pb Home
Halsbandet med en liten buddha är  från Soul of Maïa (Tack kära Sussi för allt vackert du skapar).
Terrinen och syltglaset kommer från Suedecoration. Visste ni att Suedecoration har börjat med direktförsäljning från lagret i Kungälv?! Jag har varit där och det finns sååå mycket fint där.

Nu mörknar det så tidigt att det är svårt att hinna fota när man kommer hem från jobbet. Får försöka bli bättre på att planera inläggen så jag kan fota flera inlägg samtidigt på helgen.

Kika in på Fabriken och kolla vad de andra visar för stilleben idag!

PS! Jag har uppdaterat bloggloppisen om ni har lust att kika in där ;)

Kommentarer

Ja, bristen av ljus ställer till det med blogginläggen, och märks även på humöret...bra idé med din "humör-hörna", något att ta efter kanske?
Ska ta en titt på din blogg-loppis!
Allt gott,
Eija
Junk De Lux sa…
Du har det så utrolig vakkert hos deg...blir helt stum etter å ha vandret rundt her inne en stund.

Hanne
*Evelyn* sa…
Vilken underbar hörn, eftersom du har satt upp bara för dig!

Ja, vi måste försöka hitta något litet fly för att överleva stormar i vardagen och jag ser att du har det fungerat i stil!

Hälsningar
Evelyn
En buddha lugnar... Tycker jag :-)

Njut av din onsdag..

Kram Mia
Åhhh så fint och harmoniskt...
Kraaam Anette
Ser verkligen fridfullt ut, jag älskar Buddahfigurer! :o)
Ha en fin dag,
Lydia
Ja du har virkleig laget deg et fint hjørne... og ja det er godt å gå av seg stress horonene... kjøpte dvd med pilates jeg.. det er avkoblende...

Nyt dagen

klemmer 0))
Dona blogg sa…
En god idé med platser för lugn & harmoni. Det bor faktiskt en liten buddha i fönsterkarmen i vårt sovrum. Han borde nog få sällskap, tror minsann han bor lite dragigt så som det blåser just nu ;)

Höstrusk kram till dig!
Så fint du har gjort! - Viktigt med en plats i hemmet där man kan sitta och samla tankarna. Hos oss är badrummet den platsen (hur konstigt det än låter).
Må så gott i höstrusket!
/Anna-Karin
Jag kan verkligen känna igen mig. Så fint altare du gjort! Det är verkligen en fröjd att ha ett sånt ställe. Så ljuvlig blogg du har Carina, här kan man bara sjunka in och njuta. Stor KRAM Jenny
Vilken härlig harmoniplats. Jag har typ spridit ut min med alla möjliga symboler på alla möjliga ställen. Jag garderar mig kan man säga;)

Kramis Lisa
Jeg har netop set billederne fra dit hjem i Jeanne d'Arc Living, og hvor er det altså smukt.
Anonym sa…
Så rofyllt och fint Carina!
Kram Marita i Björkhagen

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin