En glimt av senaste fyndet...

God söndagmorgon på er!

Denna helg går i förändringens tecken. Det är så mycket som förändras i mitt liv nu..stora saker..både på jobbet och privat. Saker som jag inte själv kan påverka. Därför har jag en tid nu känt att jag vill göra något här hemma som jag bestämmer över själv. Glimtar av vad som skett kommer under veckan, men idag blir det en annan glimt.

Minns ni att jag förra helgen var och mötte upp Lene från Butik Sophie när hon och hennes man var på leveransresa i Sverige? På bilden ser ni vad det var jag köpte....och det är inte den håriga saken ;)

Bilden i sig är också värd att berätta om. Ni vet själva att den mörka årstiden blir det inte så många stunder med det där vackra fotoljuset som man vill ha. Att sen motivet råkar infinna sig i en fotovärd posering samtidigt som det är becksvart ute och köksbänksbelysningens föga smickrande ljus breder ut sig över köket. Illa....men fram med kameran och knäppa några vedervärdiga bilder ljusmässigt sett.
Egentligen var de klara för papperskorgen direkt, men så gillade jag denna bild så mycket att jag gjorde ett försök att rädda den genom att förvränga den ännu mer. Med mer kontrast, grönt och en vinjettering så tycker jag den blev riktigt läcker. Vad tycker ni?


Skön söndag till er!
PS, det är söndag så titta in på FABRIKEN.

Kommentarer

En ljuvlig bild, det är ngt kontinentalt över den! Vilken läcker gturkos pall/stol, var det den du köpte? Ursnyggt med missen som goasr sig så, vet att den är fotomodell =) Hoppas allt blir bra igen i ditt liv, det är ständiga hinder överallt....men det kan bli rikigt bra i slutänden, jag hoppas på det ! Soliga vinterhälsn fr Nordingården
Jättefin bild! Klart man ska testa att "rädda" ett fint motiv... Det är ju en konst det också! Kramar till dig i förändringens tid. /Marie
Susi sa…
Ohhhhhhhhhhhhh carina..
your cat is sooooooo sweeet ;O)) I love it..
your picture is very very nice..
Congratulation..
Hugs Susi
Unknown sa…
Jättehärlig bild Carina!
Kul när man kan få ordning i alla fall på de där hopplösa bilderna. Jag tvivlar dock på att du får några sådan men....

Hoppas allt ordnar sig till det bästa *blink*

Kram Anna
Lisas torp sa…
Jag tycker bilden blev underbar och jag råkar älska såna "håriga saker" dessutom!

LIsa
Ja, till och med det till synes omöjliga lyckas du få till magin i...... Sitter bara här och ler och undrar i mitt stilla sinne om du själv är medveten om hur duktig du är att få till det.
Nu ska jag åka ut på äventyr igen och jag hoppas få med mig lite bra bilder till ett inlägg! Vi får se.

Ja, ibland är det som sagt nya dörrar som ska öppnas i livet och det bästa med det - även om det kan te sig lite skrämmande ibland - är att det oftast finns något helt fantastiskt där bakom. Nya möjligheter som bara ligger där och väntar. Frågan är bara vad vi själva förväntar oss bakom den där dörren? Hmmm, det kan ju vara det absolut bästa i livet (hittills) som faktiskt väntar där bakom och det är ju underbart.

Men, himmel så djup jag blev nu.... Kan jag skylla på att det är söndag och fint väder??? Nej, faktiskt inte - det är bara "tänkar-Mia" som slog till igen.
Tur att du vet hur det är med mig........

Nu ska jag sluta men jag önskar dig en riktigt fin söndag min vän.

En stor kram till dig
Hej,
Du är så fantastisk på att få till dina bilder!! Helt enkelt ljuvliga blir de....!!

Jag är tyvärr inne i en period då jag inte blir nöjd med en endaste bild....funderar mycket på ett nytt objektiv. Men jag skulle ju så klart vilja veta säkert att jag gör rätt köp! Har du Canon eller Nikon?

Önskar dig en skön söndag. Skall bli kul att se vad du pysslar med.

Kram Monica
Hej Carina !
Och tack för ditt inlägg hos mig. jo den muskläraren, vilket minne. Jag hoppas du mår bra och jag skickar dig många styrkekramar.

Mina bilder till boken (de flesta) är på lager i mitt huvud och jag säker nya möbler, saker och miljöer att fånga upp i min kamera. Det är inte lätt dra i alla trådar men jag ska slutföra detta, för det är för min farmor och mormor, deras hantverk mm mm.

Ha det så gott
Kramar
Katarina
Unknown sa…
En sån underbar bild, man blir alldeles glad av den.
Stor KRAM
Petronella sa…
Fantastiskt fin bild! Känner igen mig i din beskrivning av fotoproblematiken så här års... Har också märkt att man kan "rädda upp" bilder där komposition o motiv är bra med hjälp av kraftig redigering.. Något man kanske passar sig för annars. Jättehärlig känsla i din kattbild, älskar den! //Petronella
En utrolig flott bilde du viser... herlig pusekatt.. skymter en skjønn krakk i turkise og en flott gammel sekk..

Nyt søndagen

klemmer 9))
Hej Carina,
visst behöver vi färg, våren påminner oss varje år. Turkost hör också till paletten.....Lene är också färgstark med sitt positiva leende.

Våra pälsbeklädda älsklingar verkar vara nyfikna. Kletus har utforskat den nya möbeln, spänt lite på klorna och tittat stint på mig...jag har tittat stint tillbaka. Det på går en maktkamp här just nu. Undrar vem som vinner?

Må så gott,
Ia, Kletus hälsar tillbaka
Unknown sa…
Fantastisk bild!
kram
vadmalen sa…
Hur fin som helst!
Kram
Birgit
Susanne sa…
Jätteläcker bild tycker jag!! Gosig kisse med ;)
Kram Susanne
gamla skolan sa…
Det blev en jättefin bild !!
Lycka till med alla förändringar som du står inför !!!
Kramar // Susanne ♥
Mamma C sa…
Tycker bilden är superfin.
Kram mamma C
Hej vännen,
Har tänkt på dig och hoppas allt löser sig.
Tycker det är en härlig bild och det som skymtar i bakgrunden ser välidigt läckert ut, kan nog gissa vad det är:)
ha en fin söndag
en stor kram
sandra
Hej!
Vilken helt fantastisk bild!
Kram Anna
Anonym sa…
Ur mysig bild med pisse misse i fronten....
Kraam Therese
(www.herbretantik.se)
Åh vilken fin stol ;) Visst är det en fin färgklick! Jag är så nöjd med min, man blir så glad av den på någotvis. Trevlig vecka! Kram /Sofie
Magdalena sa…
Bilden blev jätte jätte läcker Carina!

ååååå så mysig!


kram på dig, och jag håller tummarna för att alla förändringarna ska gå så smidigt och bra som bara möjligt!


ha en bra vecka min vän!
Fru Ekeby sa…
Helt underbar bild! Jag förstår vad mycke det ligger bakom innan det ser ut så där!
Katten är ju för gooo! Tänk att det alltid ser ut som om dom ler!
Kram.
Hello,

wat a lovly kat.

greatings send you Conny

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin