Känner mig inte nöjd...

...med bilden i förra inlägget trots att jag försökt vänja mig vid den. Den ser ok ut på datorn hemma, men när jag har tittat i en annan dator så var den så mörk och matt. Kände att jag ville lägga ut en annan bild så här kommer en bild från reportaget inne i tidningen istället :)Hur upplever ni ljusheten i mina bilder över lag? Brukar de se mörka ut hemma på era datorer?

Kommentarer

Ingen fara Carina,bilderna håller kanonkvalité! Dock håller jag med,förra bilden är både mörk och matt,inte alls likt dina vanliga....lagt på ett nytt filter?
Unknown sa…
Förra bilden var lite mörkare än annars. Ljusa fina bilder.
Kram Maria
Dina bilder är alltid fantastiskt snygga!
Det var nog bara för att du fotat den förra bilden på kvällen, annars är dina bilder alltid ljusa och skarpa.
Sen beror det väl förstås på vad man har för inställningar och upplösning på skärmen också, jag menar hos andra läsare.
Du behöver inte oroa dig..de är så fina!! När jag redigerar till bloggen så sitter jag ofta vid den bärbara..men när jag redigerar till tidningar redigerar jag vid den stora skärmen som jag köpt från scandinavien photo..har köpt kalibrering också, men inte fixat detta ännu.

Kram Lotta
Anonym sa…
Dina bilder är alltid jätte fina!
Kram Marita i Björkhagen
Mia sa…
Bilderna är jättefina och du ska veta att du har en GRYM talang!!!! Bildskärmar är olika inställda i färgtemperatur osv. Om du vet i vilket magasin dina bilder ska tryckas kan du be dem om deras färginställningar. Ofta kan man få en fil/inställning som du sedan kan importera till din photoshop. Då kan du se bättre på din skärm hur bilden blir i tryck. Olika papper gör t.ex. att fägerna sväller olika mycket.

Kram från Mia i Alingsås

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin