Skåneresan med tillsyn av arvet.

Visst är det väl fortfarande kväll fast kl är efter 23...hm. Kan jag kanske skylla detta på att sonen lekt skumtomte i badkaret i flera timmar? ;))
Skåneresans första stopp var hos Vintage by Nina vs. Bohemian Hapserie i Ängelholm. Man blir ju alltid helt sjuk varje gång man kliver innanför dörren där och denna gång var det värre än vanligt. Jag var där för att hämta en hylla jag köpte i vintras och denna gång fick jag nöja mig med den men åhhh....jag ville haft med mig fågelburar, provdockor, kängor, bruddiadem å allt möjligt annat vackert.

Sonen som var med hade tålmodigt suttit stilla och snällt i bilen de tre timmarna det tog att köra dit och när jag sa att nu är det dax att åka vidare protesterade han och med sin allra mest bedjande röst bad han att vi skulle ta en promenad i den fina parken vid ån strax intill Hapseriet. Mmmja, okej då...men bara en liiiiten promenad då gick jag motvilligt med på.

I parken var jag och sonen de enda som var påklädda...och alla de övriga som låg där platt på gräsmattan endast iförda minimala bikinis stirrade när vi gick förbi som om jag haft tre näsor eller nåt. Själv stirrade jag plötsligt på mitt väntande arv! Han låg på knä högre upp i parken med kalsonglinningen blottad...Snygg-Tore! (Nina har lovat mig att jag ska få ärva honom när hon tröttnar ;)). Jag fick sån lust att smyga fram och gömma mig alldeles intill den höga stenmur som skiljde oss åt och ropa "Tore...Toooore!.Yooohooo!" Men jag ville inte dra ännu fler blickar till mig än vad mina tre näsor redan gjort.

Hyllan fick preciiiis plats i bilen och vi åkte vidare söderut till Harlösa. Min goa vän Gua hade dagen innan slagit upp portarna till sin helt ljuvliga butik Mor Ágústas. Det var så roligt att träffa Gua och hennes familj igen....och vilken butik sen! Himmel så vackert! Kolla här själva på bilderna jag lånat från Guas blogg.

Foto: Gua
 Foto: Gua
 Foto: Gua
 Foto: Gua
Foto: Gua

Ni ser ju själva hur vackert det är! I stort sett allt är ju till salu men det kändes lite som att man inte vågade fråga om man fick köpa något...det var som att vara hemma hos någon...men gissa om jag hade tur. Har sett på Guas blogg många gånger en vacker soffa och fotölj som jag bara älskar. Nu stod fotöljen i butiken och jag fick köpa den (och den gick preciiis att knö in i bilen brevid hyllan) så nu kan jag sitta här hemma och mysa i en fotölj som omfamnar mig och påminner mig om Guas goa kramar som är lika varma och innerliga som de Isländska källorna.

Här ser ni hyllan och fotöljen i skogskanten hemma strax innan jag bar in dem i huset. Västen och de gamla mameluckerna har jag haft sen urminnes tider och jag ska ha dem på mig den dag jag ärver Snygg-Tore ;)




Kommentarer

Barbara Jean sa…
What a beautiful post!!
Off to visit.

blessings
barbara jean
God Morgon!

Vilken Äventyr :)
Som tur så fick du plats med din tålmodiga son också ;)
Jätte fint med både och hyllan och vilken Butik!
Jätte häftigt...

Hoppas att du har haft en bra Påsk.
Och som sagt vilket väder :)

Ha en fortsätt bra helg för än är det inte slut.

Kram
Men oooooh vilka bilder, vilken fåtölj...den har jag också beundrat hos Gua...nu fick den ett värdigt hem! Underbart inlägg, Carina!
Vilken härlig tripp du har gjort. Ni har så nära till allt där nere i södern.

Glad Påsk och vilka vackra inköp du gjort.

Kramar
Katarina
Goa sa…
Vilket vackert inlägg!...vackra, vackra Carinan min!

Du vet inte hur glad jag är att ni orkade köra hit. Det var så otroligt roligt och berikande att träffa dig igen, äntligen!

Och så himla roligt att se "min" lilla fåtölj i din underbara värld! Åhh, så stolt jag blev nu..:)

Tore ja, tror nog snart att de får öppna en "jag gillar Tore" sida på fejan! Det skulle nog bli en succé..;)

Puss o kram, o tusen tack för alla varma ord om min lilla butik! Tack för att du länkade..♥
Hälsa fina sonen din, och du...ha mod. Allting blir precis som det ska då.
Jag är så stolt att vara din vän...
Åh den fåtöljen är underbar såg den när vi var hos Gúa för en månad sen!
Ha en underbar dag!
Kram/Lena
Norregård sa…
Hej!
Underbar header & underbar fåtölj!!!

Kram Malin
Nämen vilken resa du gjort !! Åhh vilka underbart ljuvliga möbler..himmel alltså !!
Och den där snygg Tore, han verkar eftertraktad han, Nina håller nog honom i ett stadigt grepp..fniss..
Ha det gott
Kraaam Anette
Millas hem sa…
Låter som en perfekt tripp! Sonen ska ha eloge för sin väntan. Vilken kille!
Mina små hade jag nog fått muta med glassar eller annat på varenda ställe! =))

Kram till dig!
Åhhhh Carina, nu sitter jag här och är alldeles mållös.....
Och, det är ju inte det lättaste att få mig mållös - DET VET DU REDAN!!!!!

Alltså - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Precis så känner jag nu. Ett utropstecken för varje känsla du väckte inom mig med detta inlägg.

Stor stor kram gumman
Låter som en härlig resa som gav massa positivt energi! Smittar ju rakt ut genom ditt blogginlägg!
Tack tack
Kram/Marie
Maria-Isabel sa…
Tack för förmiddans skönaste garv!! Du har ju varit hos mina favvis-tjejer. Om vi inte visste exakt vad S-Tore höll på med så skulle man ju sannerligen undrat vad han gjorde krypandes i buskarna vid en massa minimala bikinis....
Marina sa…
Vilka underbara bilder!
/Marina
Ja, nu är det precis sådär som vi pratat om du o jag....
Jag orkar bara inte slita mig från dina vackra bilder o nu är jag här o njuter igen o igen o igen. Har faktiskt bestämt mig idag för att fåtöljen behöver jag absolut väldigt mycket den också - precis som klädskåpet. Vill du byta mot ett isskåp ;) ;) ;)
Designe sa…
Så himla fint hon har i butiken, Gua! Inspirerande! ..men måste säga att allra mest inspirerad blir jag av dina underbara bilder på möblerna du köpt och kläder som du fotat utomhus i den våriga naturen! Såå häftiga bilder!!! Headern är supersnygg! Kram :)
Vilken helg du har haft och vilka bilder.. Rena himmelriket förstår jag det har varit..

Kram Mia
C'est ravissant!

I hope to make a pilgrimage to Vintage by Nina this winter...

Bisous,

Sandy @ My Shabby Streamside Studio
http://myshabbystreamsidestudio.blogspot.com/
LIVS LYST sa…
Skjønner godt at du er fornøyd, Carina! Og jeg er også fornøyd - etter å ha sett veldig vakre bilder av veldig vakker stol!!!

klem fra Liv
Hej Carina,
Så många fina reportage ni har publicerade ... stort grattis!! Och vilken härlig resa och så fina fynd du gjort... din nya header är toppensnygg..

Jag har en tur bl a till Nina inplanerad i sommar då vi beger oss ned till Falkenberg ....längtar... måste nog spana in om jag kan lägga till Guas butik i resplanerna också... ha det gott, kram Monica
Jeg sidder her og tænker på om jeg ikke skulle have været med dig den dag. Det tror jeg bestemt jeg burde have været! :-)
Kram fra Katinka

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin