Reportage i Härligt Hemma 14-15/5 2011

De två absolut hetaste dagarna förra sommaren var Anna och jag i Västerås och gjorde några reportage. Ett av dem finns ute denna helg i Aftonbladets helgbilaga Härligt Hemma. Det är hos Anna Forslund som har bloggen Vita rosor och Förgätmigej. Anna är kreativ och energisk så hälften hade varit nog. Kika in på hennes blogg (där finns även en länk till hennes mat- och bakblogg).Kommentarer

STENLYCKA sa…
Underbara bilder som alltid!
Kram och allt det bästa till dig!
Ha en bra majvecka!
Kram Raina
Fantastiska bilder! Ska genast kika in på hennes blogg :o)

Ha en fin dag!
Kram, Ulrika
Maria-Isabel sa…
Mmmm, nu vill jag smaka på allt det där goda! Du, finns det ett sätt att automatiskt svara på 100 mail samtidigt på match.com?
Hej och WOW och ett jättestort grattis till er framgång!

Så otroligt bra det verkar gå för er. Superkul!! Men ni är vär all framgång för ni är så duktiga.

Hälsningar Monica
You and Anna are very very clever. These photos are beautiful. I am very inspired by you. Love it!
Maria-Isabel sa…
Du är alldeles för blygsam Carina fast det är klart… med dykardräkten sparar du ju en massa pengar på sololja!
Nu blev jag jättesugen på dig, jag menar din profil : )))))))) Men tycker att du låter sådär kräsen igen, en otroligt vacker tonårspojke på 21 år berättade för mig igår att en toyboy tills man hittade den rätte är det enda rätta?
Sedan kan jag rekommendera att bryta tubtoppsregeln för då kapar match.com din bild så att det ser ut som om du inte har några kläder (rufsa till håret också och varenda italienare hör av sig). Dock kan jag inte på nåt vis garantera kvaliteten… men suveränt för självförtroendet!
Visst har du rätt, jag är invisible just nu för det blev lite mycket. Många testosteron-killar och ännu fler sugar-daddies, men du – det krävs egentligen bara en! Den rätte Carina-killen.

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Utlottning!