Surt sa räven...

...och även jag. Egentligen skulle jag varit iväg på mitt livs stora äventyr nu...tillsammans med Anna...men jag ligger hemma och är sjuk medan Anna är iväg på vårt äventyr.

Det är på något konstigt sätt som att oturen som började förfölja mig under sista halvan förra året inte riktigt vill släppa taget. Jag funderar på om jag förträngt att jag krossat nån spegel eller så....

Ligger istället nedbäddad och slöbläddrar i mitt livs första nummer av Femina och drömmer om vackra kläder och magiska uteplatser.


Kommentarer

STENLYCKA sa…
Åhh.. Carina så tråkigt för dig, ni som skulle ut på det stora äventyret och ha det så trevligt. Hoppas det inte var något konstigt i min mat som gjorde dig sjuk.
Önskar att du snart är på benen igen.Det ligger säkert nya äventyr bakom kröken och väntar.
Kram Raina
Mamma C sa…
Så himla tråkigt för dig. Krya på dig nu och ha en så bra söndag som det bara går.
Kram Mamma C
Verkligen tråkigt för dig... själv har jag beslutsångest för vilka trädgårdsmöbler jag ska välja- hjälp mig om du har lust. Krya på dig kram från Johanna
Åh stakkars deg Carina!! :(
Så skuffendes at Anna måtte dra avgårde alene. Jeg skjønner godt hvis du er lei deg nå. Men helsen kommer først, så ta godt vare på deg selv. Og hvem vet, kanskje blir neste tur et større eventyr :)

En stoor varm klem,
Aina

Ps: Vakre klær! .. helt min stil...
Men gumman..... Nu blir jag riktigt ledsen. Jag vet ju hur mycket du såg fram emot det här äventyret.
Hade jag varit hos dig nu så hade jag pysslat om dig o gett dig the o skorpor o baddat dig i pannan. Ja, eller nåt...

Krya på dig och tillåt dig att känna dig lite ynklig för en stund. Snart är du på benen igen o precis som Aina skriver så kanske du har ett ännu bättre äventyr framför dig. Det svåraste är att man aldrig vet hur bra det EGENTLIGEN kommer att bli förrän man står där.
Kram underbara du.

Snacka om att du är på väg att uppnå en vishet som få besitter - med tanke på vad vi konstaterat väldigt nyss eller hur.

Kram igen!
Hej!!
Meeeeeeeen vad trist!!! Hoppas du piggar på Dig snart så du kan åka på nya äventyr:)))

Kram Malin
Amelie sa…
Hej Carina!
Åååh vilken otur att bli dålig! :(
Hoppas att du kryar på dig och blir frisk snart! Kram Amelie
Åhhh så tråkigt..krya på dig:)

Kram Susanne
Hei
Så utrolig trist. Ønsker deg god bedring. Klem fra Elin:)
Marie sa…
Lilla gumman, nu blir jag så ledsen för din skull, fy vad tråkigt!!!!! Skickar en bamsestor tröstkram och hoppas att du snart mår bättre!

Har inte kunnat svara på ditt mail eftersom åskan slog ut vårat nätverk, men nu fungerar det igen, svarar dig senare idag. Är hemma med sjuk Elsa, så om du fortfarande är hemma och är sjuk och känner för att prata får du gärna slå en signal.

Kram Kram
Marie
gamla skolan sa…
Åh ! Din stackare ! Krya på dig !
Kramar // Susanne ♥

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin