Det tog mig många år...

innan jag kunde se skönheten i Amerikanska sk. "raggarbilar". Har alltid tyckt att de varit så hemskt stora och vräkiga och inte kunnat se att det är något fint med dem alls. Men med åren har jag vant mig och nu alldeles nyligen upptäckte jag att jag tittade till exta i backspegeln efter en bil som jag tyckte var skitsnygg rent ut sagt.
Man är väl inte sämre än att man kan ändra sig....hi hi.

Kulturhistoria, lekfull design, häftiga färger....jag har nog lika roligt när jag leker med redigeringen i PS av dessa bilder som designern hade när han eller hon ritade bilen :)

Kommentarer

Syster vit sa…
Jag förstår precis vad du menar. Kan också tycka dom är lite snygga och häftiga, men någonting jag tokgillar är dom Amerikanska STORA lastbilarna eller "trucks". Ju större desto mer går jag igång, tycker dom är helt underbara. Gillar filmerna där dom är med och bara plöjer igenom ALLT. Är jag konstig eller:)).
Kram och trevlig helg,
Liselott
Jag har nog inte kommit dit än..men en vacker dag så..;)

Trevlig helg
Kraam Susanne
gamla skolan sa…
Tyvärr är jag nog inte där , tycker mest att det är en massa plåt och alldeles för mycket av allting . Men älskar din bild iallafall :) Den är riktigt läcker !! Önskar dig en riktigt fin helg ! Kramar // Susanne ♥
Rebeccas DIY sa…
Min insikt i raggarbilarnas skönhet har kommit genom mina söner, 5-åringen kallade dem "rackar-bilar" väldigt länge. Det är det gränslösa, "allt är möjligt och inget är för stort"-mentaliteten som jag tycker är så underbar.
Ha en skön fredag!
me and alice sa…
Hej Carina!
Har haft samma dilemma att jag inte kunnat se charmen i "amerikanare" tidigare, men annat är det nu. Jisses så mycket läckra detaljer dom har. Just en Mustang skulle jag kunna tänka mig att ha själv!!

Jag skickade mail till dig igår! Undrar om det kom fram för på min mail kom det tillbaka. I vilket fall går det bra nästa helg!
kram, vi hörs och syns!

Susanne
Marge sa…
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Marge sa…
Oh, I´m sorry about that. So many misspellings.
You have really beautiful blog!♥
Iam now your follower:)
Marge from Finland
LIVS LYST sa…
Carina - du tar jo helt nydelige bilder. JEG blir inspirert til å bli bedre og har noe å strekke meg etter når jeg ser på dine.

De er små kunstverk!

Klem fra Liv

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin