Moodboard

Nu drar Inspirationsfabriken igång efter sommaruppehållet och nu med ett lite nytt upplägg. Kika in på Fabriken och läs mer.

Denna månads uppdrag var att skapa en moodboard. Jag hade redan en men jag har ändrat lite och gjort den mer aktuell med de känslor jag har i inredningen nu i höst.


Urrivna tidningssidor, utskrifter av inspirerande bilder från nätet, skisser och olika material som trä, sten, metall, horn, skinn och päls, allt är sånt som jag inspireras av och vill ha mer av i mitt hem.


Jag har alltid älskat att vara ute i naturen...jag bor mitt i naturen...och nu mer än någonsin inspireras jag av naturen även i inredningen. Det är ju så lätt att hitta inredningsdetaljer på det temat nu också.


Många av de saker jag har i min moodboard är också sånt som påminner mig om härliga stunder. Fjädern och hornet har jag hittat när jag gått promenader i skogen runt mitt hus. Stenarna plockade jag på en strand i Danmark för några år sedan och just den gången betydde vågornas milda brus extra mycket. 


Humor och charm är också känslor jag vill få med mig. Något som bilden med de fem hundarna som alla tittar ut genom den smala dörrspringan ger mig. Funderingar kring hur de lyckats med konststycket att få alla att samsas och stå där och se så nyfiket intresserade ut samtidigt. Bilden ser så enkel och harmonisk ut men för mitt inre kan jag se hur fotograf och medhjälpare svettats med hundar som tittar åt andra håll, som drar iväg till något som är mycket mer intressant på andra sidan dörren osv :)
Gillar bilder som lockar min fantasi!

Kommentarer

Hej,
vilken "skön" moodboard man hittar hemma hos dig! Helt i min stil, läckert!

Ser att du hittat ljusstakarna. Visst är de läckra?

Ha det gott, hälsningar Monica
Fint o Fult sa…
Hej, alltid kul och titta in på din blogg, jättefina bilder på din moodboard!
Hälsningar Monica
Hej!
Riktigt skön stil på din moodboard. Det märks att du är fotograf, det hade jag själv aaaaldrig tänkt på om hundbilden..
Ha en bra tisdag!
Kram Anna
Sååå härliga bilder:)

Ha en fin dag
Kram Susanne
Kickan Style sa…
Härlig moodboard, gillar verkligen stämningen på bilderna!!
Magdalena sa…
Skön moodboard Carina!

Ha en underbar vecka

kram

Magdalena
Anci sa…
Fint ät det :)
Jag har också ett och det är tid för förändringar där !!

Kram
Anci
Petronella sa…
Läckert! Gillar din komposition. Kram //Petronella
Vilken fantastiskt läcker moodboard. :)
Casa of Mia sa…
Härliga bilder, fint med foton, tidningsurklipp och minnen. kram
Vilken fullträff! Välkomponerad höstcharm när den är som bäst! Enkelheten och självklarheten du förmedlar så personligt och snyggt tilltalar mig! Mycket=)

Kram Tina
åh vad jag blir inspirerad av din moodboard nu! Och sååå glad jag är över att vi också bor nära naturen nu. Härligt att bara öppna dörren och insupa dofterna, lyssna på tystnaden och blicka ut över allt det vackra! Så kan jag tänka mig att det ser ut hos dig...
Åhhhh Carina, du är verkligen makalös... Du får till en sådan härlig känsla med de här bilderna att jag bara sitter här och suckar.....
Det är verkligen du det här, och det väcker inspirationen så den rusar i topp direkt.

Kram
elena nuez sa…
Superbe!!!, thanks for brighten my day with this wonderful collage of autumn!
Verkligen inspirerande och snygga bilder, älskar färgerna och materialen och dina fina minnen.

kram Jenny
Hahaha... att fota djur är nog ungefär lika enkelt som att fota barn. Det är som att vinna på jackpot de få gånger alla tittar åt samma håll. ;0)

Angående Dahlior så är mina sommardahlior. Dom sätter man från frö men det blir inga knölar man kan övervintra så nästa år är det bara att börja om igen. Tycker det är mycket enklare eftersom jag inte heller har något bra ställe att förvara dem på. Mina heter pompom lilliputt och unwin´s dwarf. Kolla på fröer.nu till våren så kommer du garanterat hitta dem!

Kram kram/ Anna
Anonym sa…
v.a.c.k.e.r.t
Snyggt! Du lyckas verkligen förmedla en känsla med din moodboard. :-)

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin