Choklad...

Godmorgon,

Detta är det närmaste choklad jag borde komma och med tanke på hur hårt byxorna sitter i midjan så har det blivit hög tid att dra in på godsaker och försöka röra sig mer.....för SEN när det blir jul, då kommer jag inte kunna hålla mig borta från marsipan, choklad och andra godsaker.
Såg i senaste numret av Isabellas helt sagolika recept som måste provas :)



Kommentarer

Nydelig bilde. Har det på samme måte her. Har lastet ned en app som heter runkeeper på telefon. Herlig. Et treningsprogram mens jeg går.
Ha en fin dag, med eller uten sjokolade;)
Åhh du har så rätt- jag borde oxå, känns som hösten gör mig mera sugen på godsaker och att jag småäter är helt klart....Skärpningsdax för mig oxå tror jag minsann;) Kram Johanna
God morgon!

Jag håller med dig att när man kryper upp i soffan dessa mörka höstkvällar så blir man så sugen på allt gott!
Men å andra sidan lever vi bara en gång och man ska njuta av livet och det goda som vi har möjlighet att unna oss.
Men man kan ju försöka alltid att hålla till helgerna ;)
Själv kommer inte jag längre än till måndag kvällen ;)

Ha en fin höst dag och tack för den fina bilden!

Kramar Sirpa
linnea-maria sa…
Ja suck! Vem kan leva utan choklad? Jag har lagt godisförbud på mig själv (och kakförbud) fram till Halloween, jag hoppas att det ska ge ett resultat. Vi får hoppas att det hjälper ;)
Junk De Lux sa…
Absolutt min filosofi! Vi må slankes ned før vi fetes opp igjen i julen! Herlig:)

Ha en fiiiiin dag Carina!

Stooor klem!
är det chokladblomma du har tagit kort på? Såg att de hade sådana i växthuset i våras och blev nyfiken men fick inte tummen ur att köpa någon...choklad är farligt gott och jag behöver definitivt hålla igen innan julen då man ofta späcker sig som en liten(stor) spädgris...hum...kramis semlan
kavallinskan sa…
Ja, choklad är ju farligt gott och svårt att låta bli :)
Fin bild!
Hej
Samma här, en del kan äta o frossa och de växer minsann inte en cm runt midjan. Det räcker med att jag tittar på godsaker så växer jag känns det som :)
Men, man lever bara en gång och jag fullkomligt älskar choklad så här slikner det ner lite ändå.
Ha en fin dag.
Kram
Jessica
Vilken otroligt fin blogg du har! Definitivt en favorit för mig att återkomma till. Jag blir verkligen inspirerad av alla fina inredningsbilder (ska snart flytta så det är mycket planering just nu).

Njut i höstsolskenet!
Vi som inte kan smaska i oss som vi vill fär njuta av den vackra choklablomman på bilden:) Men jag läste i tidningen att en bit choklad om dagen ökar chansen att slippa få stroke :) Så då får vi väl äta lite i alla fall ;D Christina
Jaaa jag håller med!
Vem kan leva utan choklad? Det är ju bara såå härligt att mysa i soffan på kvällarna med något gott..:)

Kram Susanne
Oj så fint reportaget var som ni hade från Värmland.
Ja, den där byxlinningen är inte som den borde. Vet inte vad det är för fel på tygen nu för tiden ;P
Men, du får väl i alla fall en hel del motion med veden kan jag tro. Misstänker att du fortfarande jobbar hårt där. Du är stark vännen - och ihärdig!
Skulle det funka om vi kommer med bil och släpkärra på söndag????
Vi mailas så får vi se.
Kram på dig vännen!
Choklad klarar jag mig utan, men vad vore livet utan lakrids ;o) Jag kan ta båten över till den svenska sidan bara för att få frossa i svenskt lösgodis...då är det illa ;o))
Men som jag brukar säga, med eller utan byxlinning....'man lever bara en gång'!

Underbar bild på chokladblomman :o)
Ha en härlig helg!
Kram
Ulrika
Sitter här på jobbet och är grymt godissugen så lite choklad hade varit välkommet.. Eller inte för jag har bestämt att hålla uppe med godiset i minst två månader och nu har det snart gått två veckor =) Kanske skall öka det till jul för då vill jag med kunna äta lite godis..

Ha nu en fin fredag..

Kram Mia
What a wunderful colour! love your Blog!
Kram. Lilli
Haha, det är härligt att höra att vi är så många som är listberoende/ "listomaner" ;)

Så från en listoman till en annan så känner jag tyvärr igen det där med byxor som krymper. Jag tror bestämt att det är vår tvättmaskin det är fel på! ;) För inte kan det väl bero på att jag älskar sötsaker?!? :) Fantastisk bild, så härliga färger nu till hösten!

Ha en fortsatt fin dag! kram Linnéa
LIVS LYST sa…
Herlig, Carina!

Men kos deg litt innimellom da ;O)

Klem klem
Lev Vackert sa…
Hej! Här kommer en viktig anteckning ;)
Under december månad (ja alla adventshelger, både lör o sön) kommer vi att i
HELA LEV VACKERT HUSET hålla JULMARKNAD (ett hus på 520 kvm), vi söker därför just nu hantverkare som har hantverk som passar stilen och känslan i vår butik i övrigt. Du som hantverkare kan boka in dig på en eller flera adventshelger, mail en bild på något av ditt hantverk och skriv till oss på vitromantik@gmail.com om du är intresserad, VI LOVAR ATT DET KOMMER BLI SÅÅÅ MYSIGT OCH SÅ TOPPEN!!!! Och du har ju så vackra saker att du skulle sälja slut på engång!
Och du vet väl att det finns ett vandrarhem bara ett par hundra meter ovanför oss och en stor camping hundra meter nedanför med jätte bra boende i fall du reser långt!
Vi tänkte att detta kanske skulle vara något mysigt att göra ett utflykts eller inspirations repotage om! KRAM
Moa sa…
Underbar bild på en underbar blomma som verkligen doftar choklad.. tog oxå flera bilder på min nya planta för iår. I helgen som var fick den flytta in i garaget så jag hoppas den kommer tillbaka lika vackert nästa sommar. Ha en bra dag/Moa
För mig räcker det att uttala ordet C-h-o-k-l-a-d så är jag redo att starta bilen och köra till macken...helt hopplös när det gäller choklad och praliner, och chokladkakor försvinner ner som knäckebröd här! Svårare blir det också med åren att hålla midjemåttet....men det är det värt!
Ha det gott Carina!
Eija
Complimenti per il tuo blog molto bello! Mi piace anche questo bellissimo post! ciao Cristina : )
Åh de är så fina chokladblommorna, mina har dock vissnat efter sensommarens regn!

Jättefin bild!

Det var länge sedan jag besökte din sida nu så det var jättekul att läsa i kapp lite!

Kram Jes
Synd att chokladblommorna har vissnat...har dock bilder på mina sista på bloggen nånstans...vi får försöka framkalla minnet av dess underbara chokladdoft och låta det vara nog.... Haha som om det skulle gå!? Man man kan ju alltid försöka;)

Kram Tina

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin