Reportage i Gods & Gårdar 10/2011

Hej på er!


Ser ni mig?....bakom alla högar av tvätt och disk och allt annat som inte ligger på sin plats här i huset! Nä kunde just tro det...för här gror hemmet igen medan jag på fritiden försöker få tid för sånt som måste göras. Som att köra in veden tex. Vedboden är inte riktigt klar, men nästan, och den får stå som den gör nu tills veden är inne, sen får resten på vedboden göras klart.
Hälften av veden är inne men jag är så trött. Trött i kroppen, trött på att inte hinna med.
Men nu när jag väntar på skorstenskontroll här hemma så passar jag på att kika in här och berätta att i senaste numret av Gods & Gårdar har Anna och jag med ett reportage från ett vackert hem i Värmland som vi besökte förra hösten. Tack Peter och Kjell för en fantastiskt trevlig dag.
Må gott och sköt om er så ska jag försöka att göra detsamma ;)

Kommentarer

Hej
Otroligt vackra bilder.
Man tappar nästan andan av hur vackert dom har det.
Ha en fin dag.
Kram
Jessiac
Oj vilket flott hem, ett sånt man skulle vilja tillbringa en weekend i!

Hallå Carina, ja, nog är det mycket slit å släp i livet men jag har varit sjuk snart 2 veckor och har ännu ingen röst så jag ligger mest och bläddrar i gamla tidningar, i går fann jag en gammal Jeanne d arc fr förra julen och låg och njöt av att se ditt hem i julskrud- mycket vackert! Mari.
Det är mycket som pockar på innan snön och kylan kommer, och inatt var det återigen frost! Duktiga du med veden, det är ett slitande med den varje år! Men mysigt sen att sitta framför brasan med katten i knät!
Här gror det mesta igen också, familjens överhuvud jobbar borta för det mesta och det gör sitt till. Vill så gärna hinna med mycket av det roliga, så det som tillhör vardagen blir lidande. Allt är ju en prioriteringsfråga...
Vi kämpar på, Carina!
Eija
otroligt vackra bilder på ett vackert hem...vad duktiga ni är att få ihop reportage tillsammans...kramis semlan
Casa of Mia sa…
Åh vilket vackert hem, vackra bilder.
elena nuez sa…
I loooove your taste,
those pictures are excellent!
Så vackert! Jag saknar verkligen en kamin!! Hade det i vårt gamla hus men här finns bara en surrande omysig värmepump, usch!
Hoppas du finner kreft snart igen!
Ha en bra kväll
Ardisia sa…
Gud va fina bilder!
Trevlig helg!
Kram Mia
Maria sa…
Vilket roligt arbete du har! Vilka fina bilder du tar!

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Bambugrupp i TineK-stil säljes

Brev från kolonin