Så här vill jag se den

Nu har jag suttit och pillat lite med en av bilderna från Rättviks kyrka i förra inlägget. Jag kände ju att det var lite för mycket vykortskänsla över förra bilden (inget fel i det iofs, men smaken är ju olika) och så här skulle jag hellre se den bilden. Vad tycker ni? Kan en bild vinna på att vara mer än "basic-redigerad" och ha fått lite lull lull på sig i form av penslar och texturer, eller ser ni dem hellre "naturella"?


Kommentarer

I like it...then again I like everything you do!

xo

Sandy
Unknown sa…
Jätte fin bild! Snyggt med penslar o dekor, Men jag föredrar personligen förra bilden!

Tycker det är ur fint som du gjort med 3 bilder inhopsatta!

Men det viktigaste är att du gör bilderna så som du vill ha dem!

Kram Anna
Millygarden sa…
jag måste vara ärlig och säga att jag gillar bäst den förra bilden med rätviktexten på....reast och finast. Den här bilden är kul på sitt sätt men tar bort för mycket av känslan i bilden tycker jag.

kram Marina
linnea-maria sa…
Jag tycker att det helt beror på vad det är man vill säga med sin bild. Om du tycker att den förra vart för mycket vykort, då är den här bättre. Det är jättesnyggt redigerat. Det är så snyggt med tapeten som är lagd över bilden. Jag håller på och lär mig mer och mer i photoshop. jag tycker det är så roligt. Jag gör mina egna bloggbakgrunder nuförtiden med digital scrapbooking. Jag har även målat akvareller som är inscannade och redigerade, man kan ju ta bildredigeringen hur långt som helst. Jag vet en liten kille som sitter och målar i photoshop, han gör helt otroliga porträtt, det tråkiga är att folk tror att han har "målat" direkt på ett foto, men så är det ju inte. Kram /Therese
jag gillar båda bilderna. Tänk att samma motiv kan säga två olika saker beroende på styling...oerhört fashinerande...kramis semlan
Syster vit sa…
Även om du ha gjort bilden jättefin så röstar jag ändå på den naturliga.
Kram Liselott
Lilla Majken sa…
Svårt, men den nedersta blir nog även min favorit.

Kram Therese
cat sa…
Läckert!!
Allt hänger ju på bildens syfte och användningsområde ;)
Ha de gott. Catarina
Jag älskar den här bilden! Skulle gärna vilja lära mig redigering i photoshop!
Hej, helt underbar bild, gillar spetsmösntret! Christina
Den första bilden eller bilderna är jättefina, men den här blir mer konstnärlig och kanske också roligare att titta på.
Hoppas allt är bra med dig :)
Kamomilla sa…
Jag tycker dina bilder är fina både med och utan. Jag tycker redigering är helt okej, och använder en hel del penslar och texturer och actions själv.Jag tycker att huvudsaken är, att det tilltalar ögat. Vad folk sen gillar och inte gillar är ju smaksak, och hur man än vänder det så finns det de som inte gillar. Det är som med vin- fast kvaliteten är okej så kan det hända att det inte faller i smaken trots att det kan vara någon annans favorit. :)
softgrey sa…
Tjusigt! Om jag hade detta och det naturella att välja på som vykort, skulle jag köpa tapetvarianten.

Ha det fint

/Anette

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Brev från kolonin

Bambugrupp i TineK-stil säljes