Svar till er som undrat...

Jag har sedan en tid tillbaka inte kunnat skriva kommentarer hos många av er. Det kommer upp ett meddelande att mitt konto inte har behörighet till sidan, el. liknande. Så nu kör jag en litet svarsinlägg här och hoppas att ni som undrat läser :).

HELENA, bilkyrkogården är inte den du tror att det är. Denna är en "bondgårdsskrot" i skogen ca 1 mil utanför Trollhättan. Det finns inte så mycket mer där än det jag visat. Däremot finns det "riktiga" bilkyrkogårdar i andra delar av landet. Tyvärr vet jag inte var, men där kanske ni andra kan hjälpa Helena med tips!

TINI, köksbordet var målat när jag köpte det så jag vet inte vilken färg det är målat med. Det ser ut att vara en vit oljefärg bruten med en aning grått.

Tack också till Linnea-Maria för ditt tips om Pixr-o-matic som förövrigt denna bild är fixad med :).

Kommentarer

Jag har haft samma problem. Man skriver och så plopp är det ogjort. Nu har jag börjat kopiera mina rader innan jag "publicerar kommentar"
Shape up blogger!! :)
Kram på dig!
Tack för svaret beträffande målfärgen på bordet :)
Jag kan inte heller kommentera på alla bloggar, får konstiga felanmärkningar.
Ha en fin onsdagskväll!
kram Tini
G:a Affären sa…
Det är både intressant och roligt att veta hur en veteran inom bloggvärlden ser och tänker om färger och trender.
Själv är jag dålig på att mixa med bilderna, det måste helst bli rätt direkt. Nu ska jag väl utvecklas och lägger därför tipset på minnet.
Tack för din fina kommentar, blev verkligen glad!
Kramar
/Cia
Hallå där, ang "ej behörighet" och likn så det lika för alla numera, blogspot har mycket fuffens för sig, men till att börja med vore det bra om alla valde pop up fönster i sina bloggar, som du har här, i stället för helsidor som man ska kommentrera i, det felmedelande du får blir när man är inloggad, så man måste logga in sig igen och välja att INTE kryssa i krysset att förbli inloggad. Då går det att kommentera, Skitdrygt... mari. ( ett annat tips är att alltid kopiera sin skriva kommentar, man får nästan alltid skriva om det pga ovna nämnda problem..)
Lundagård sa…
Tack för din fina kommentar!
Massor med fint att kika på i din blogg, härligt kök ni har. Skrot går alltid hem och mycket skulle man också vilja ta med sig hem när det gäller skrot :-)
hageglad sa…
Søder om Fågelvik finns det en bilkirkegård! Hege

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Brev från kolonin

Bambugrupp i TineK-stil säljes