Kan ni hjälpa mig?

Hälsning från soffan där jag myser vidare med julmat och godis.
Tack för alla era fina julhälsningar.
Sonen har fått ögoninfektion på båda ögonen så en och annan inplanerad aktivitet i veckan kanske blir inställd. Men en 6-åring har inte lika lätt som jag att bara slappa i soffan, så veckan som jag hoppats på ska bli riktigt lugn riskerar att bli lite otålig och kräva nån annan form av aktivitet för att hålla myror i brallan under kontroll. Får se vad vi kan hitta på.


Är det någon av er som skulle kunna hjälpa mig å förklara hur jag ska ändra inställningarna i min dator för att mina bloggbilder ska synas okapade oavsett vad man surfar med för dator, surfplatta el liknande.
Vet att många inte ser mina bilder hela utan högerkanten försvinner. Vet inte hur jag ska göra för att bilderna ska visas på rätt sätt på olika skärmar. Jag har en Mac med widescreen själv.

Kram på er och god fortsättning!

Kommentarer

linnea-maria sa…
Hm jag har samma problem själv. Men dina bilder ser jag okapade. Jag har tänkt att det är bredden på mitt skrivfält som behöver ändras, men du har ju mycket större skrivfält. Jag ser fram emot lite kommentarer här ;)
Ingen aning tyvärr... Vad spännande att du ska börja plugga fotografi på högskolan! :) Imponerad!

Kram/ Anna
Unknown sa…
Hej vännen! Du kan ju alltid mejla min Brolla!
Kram
Heeej och TACK för din hälsning Carina! HOPPAS att ni har en mysig helg trots sonens ögoninfektion, stackarn..Jag har ingen aning vilken mall som är bäst...vet att mina bilder oxå blir kapade hos vissa...MÅSTE sätta mig in i det bättre. Vad ROLIGT att du ska börja plugga, skulle jag oxå vilja... har börjat med undervisning på dvd-skivor iallafall!

STOR kram till dig så länge!

Hanna
Har ingen aning....

Men vill önska Dig God fortsättning:)

Många kramar från Norregård
Kan tyvärr inte hjälpa dig. Hoppas sonen frisknar till snart! Kramis semlan

Populära inlägg i den här bloggen

Flyttloppis/försäljning

Brev från kolonin

Bambugrupp i TineK-stil säljes